- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
Oooo avm ha superrrr hadi iyi gezmelerrr kusum
yazım cıkmıyorrrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo avm ha superrrr hadi iyi gezmelerrr kusum
üzüme bayılırım
afiyet olsun canım.
spordan önce ısınma hareketleri yap birden programı bitiricem diye acele etme yeni başladıysan dikkatli ol.
bende bayılırım.
turşusu heleki çok güzel oluyor geçenlerde almıştım dolapta var
taze nohutu bizde yeşil haliyle koparıp yerdik o tuhaf tadı geldi aklıma birden.
makinede kuruyor canım 1 saate kadar biter sonra ütülerim.
yaz günü bile turşuya bayılıyorum
eylülcüm annen mi geldi
evet mersındeydım 1 ay kaldım bayrama yakın esım geldı arabayla bende annemıde aldım hatta anneannemıde hep beraber dönduk(anneannem kendı kızında kalıyo)annemde benle
çok güzel vallahi bende özledim annemi.
kız kıza takılırsınız artık
anne yemekleri gibiside yok.
1 bucuk aydır yıyorum anne yemeklerınısonra gıdıcek kısın gelıcek yınekız kıza takılıyoruz canımız sıkıldı yaa
avm ye gidiceksin diye okumuştum alışveriş kadar güzel birşey yok
doğru okumussundaayuruyus amaclı olcak alısverıs yapmıcam Mersınde ve gelınce cok yaptım para bırıktırmem lazım,kurban bayramında tatile gitmek istiyoruz,sonra 17 eylulde evlılık yıl dönumu ve 12 ekımde doğum gunum var cok para lazım cokk he bide eylul sonu ımplantı bıtıyor esımın dısının protez takılcak oda para:))
sımdı dıceksın bır sey dedım borclu cıktım
Watsonsa gıdıcem ordan yüz temizleme jeli alcam,bendekını Mersınde bıraktım..Garnıer 3 u bır arada alcam ınsallah ıyıdır
yok canım haklısın.bizde bi birikim yapamıyoruz bazen diyorum dönemsel 6 aylık falan çalışsam mı diye.harcamalarımız baya fazla kredi kartı taksitleride var herşeyi kredi kartları ile alıyoruz.ara sıra bakıyorum netten ilanlara uygun birşey olursa başvururum.
hem yürüyüş yaparsınız hem stres atarsın.
Kod:
Garnier i ben kullandim canim memnun kalmdim kahve telvesiyle peeling yap ayni
Olabılır esın ızın verıyorsa calısabılırsın,benım öyle bır ımkanım yok ama:))
hee almıyım ne alıyım ama kahve telvesını bacak masajı yaptım selulıt ıcın yuz ıcın denerım de söyle cıldımı ferahlatıcak fresh bısey ıstıyorum nıtrugena mı alsam
Watsonsa gıdıcem ordan yüz temizleme jeli alcam,bendekını Mersınde bıraktım..Garnıer 3 u bır arada alcam ınsallah ıyıdır
Ferahlik werio ewet ama siyah noktalari falan yok etmio tatlim ya
İstersen sende bi dene kisiden kisiye fark eder
netten araştır istersen canım.
benim avon ürünleri var atmakta istemiyorum bitirip bende almayı düşünüyorum.
kaç yıldır avon temsilcisiyim ama laf aramızda hiç kimseye satmadım kendime ve arkadaşlarıma bana gelen fiyattan aldım artık almak istemiyorum üyeliğimi kapatmak isterlerse kendileri bilir
yok sıyah noktaları hıc bırı gecırmıyokı bı cok marka kullandım peelıng falan yaptım tonıklerle baktım gecmedı:))banyodan sonra bıraz tırnaklıyorum sonra yıkıyıp arındırıcı tonık suruyorum aksam yatmadan öncede gul suyu hepsı bu ben gunluk bakım temızlık olsun ıstıyorum bakarım hangısı kafama yatıcak en son loreal kullandım ehh ıdare eder yanı..
Kımı ne göre iyi kımıne göre kötu kısıden kısye fark eder ama su gercek yazılanları tam anlamıyla hıc bır urun gecırmıyor palavra:))avon bıkac kez kullandım para vermedım hedıye gelmıstı vasat,kurus verıp de almam:))
benimde siyah noktalarım var ve sinir ediyo beni.
evet canım avondan kaliteli birşey beklemek zor.denemeden alıyosun falan.benimkilerde bitsinde alışveriş yapayım
öylede zaten diğer markalardan iyi verım alamıyoruz:)bı nevi bosa gidiyor paracıklar işte ben bazen soda ıle yıkıyorum yuzumu(bazen sodayı bıtıremıyorum kalanıyla cıldımı yıkıyorum:)yada buz yapıpı kompleks falan yapıyorum sıyah nokta ya sıkıcaksın sonra sıkılastırıcı cok ıyı tonık lazım,sırf onun ıcın cılt bakımı yaptırdım sonuc daha berbat oldu gözenekler acıldı
benim cildim karma cilt.siyah noktalar için çözüm yok yada biz henüz karşılaşmadık.
Ben kaçarrgörusruz kızlar güzel aksamlar
Dedığın gibi cozum yok