sabah
08:00
1 bardak su
11:00
13:00
ara:1 kelek
15:00
ögle
-1 kepçe kesme aşı corbası
-2 y.k. yogurt
-16:00
ara
-1 kucuk kurabıye
-2 catal karpuzzzz
18:30
aksam
-3-4 y.k.taze fasulye
-2-3 catal salata
**3 lt su
**2kupa yesıl cay
**25 dk jıllıan 2 (30 dk suruyrdu zor dayandım dunku agrılarımm cok her yaım tutulmus yaaaaaa ama yılmakkk yokkk)
sabah
08:00
1 bardak su
11:00
13:00
ara:1 kelek
15:00
ögle
-1 kepçe kesme aşı corbası
-2 y.k. yogurt
-16:00
ara
-1 kucuk kurabıye
-2 catal karpuzzzz
18:30
aksam
-3-4 y.k.taze fasulye
-2-3 catal salata
**3 lt su
**2kupa yesıl cay
**25 dk jıllıan 2 (30 dk suruyrdu zor dayandım dunku agrılarımm cok her yaım tutulmus yaaaaaa ama yılmakkk yokkk)
kıyafetleri yerleştirdim ütüyüde bitirdim ve geldim.
akşam çorba yapmayı düşünüyorum eşimde akşamları fazla yemek istemiyor abimde yemiyor atıştırıyor.
bugün vakit varken film izliyorum bu üçüncü
7511 ve nehırcımmm ara da kurabıe yedıgımm ıcn aksam yemegini iptal ettım koca 1 dılım karpuzz yedimm baskada yok......e nasıl buu
Hi. M cokiyi yogurt salata vs de yiyebilirsin yada haslama falan cokta ac kalma
yokac dılımde kacamak yaptım sanıırımm 4 lt yakın su ıctımmmm
2 tane ulker bayram sekerı yedımregl oldugum ıcıncnm cok tatlı ıstyrduuuu dayanamdımm
esımın prınc pılavından 1 kasık yedım bırdeee taze ekmek alımıstı 1 ısırık onu yedımmm :18::18::18: ne anladım spor yapmak tan dımı
öffff
2 tane ulker bayram sekerı yedımregl oldugum ıcıncnm cok tatlı ıstyrduuuu dayanamdımm
esımın prınc pılavından 1 kasık yedım bırdeee taze ekmek alımıstı 1 ısırık onu yedımmm :18::18::18: ne anladım spor yapmak tan dımı
öffff
Afiyet olsun suzan iyi gorunuyor menun kurabiyeyide gordum bu arada
Nehircim og keyiff saatimiz geldi bnde uzaandim simdi yemk iside ok
Camasir yikama asma isim var kocam gelince yikicam ustundekileri versin bide makina dinlensin die beklitom
7511 ve nehırcımmm ara da kurabıe yedıgımm ıcn aksam yemegini iptal ettım koca 1 dılım karpuzz yedimm baskada yok......e nasıl buu
öffff
nehir canım tek sen varsınnapıyosun bugun ıs varmı?
günaydın canım sabah mutfağı toparladım bugün keyif yapıcam
tv izliyorum türkmax da boşandıktan sonra eşler ne kadar müdahele etmeli diye konuşuyorlar.
ohh oh süperr :)benımde annem kahve yapıyor sımdı kahve keyfı yapcaz..:)hava sabah soğuktu ya esım derceye baktı 16 dı
anne kız sizde kahve keyfi yapıyorsunuz ohh sizinki daha güzel vallahi
anne kız diye yazınca aklıma analı kızlı yemeği geldi ne alakaysa
canım bugün burası düne göre daha sıcak hafta sonu yine 30 lu derecelerde olacakmış.
dün burası ara sıra azıcıkta olsa yağdı arada durdu bahar geliyor güzel bir hava vardı.
bende çok severim böyle havaları ince battaniyemi falan aldım güya üzerime alacaktım sıcak oldu vazgeçtim bütün pencereleri açtım hevesim yarım kaldı
Analı kızlı corbada güzel olur annannem burda ya onda ıclı köfte yaptırcam kışlık dolapda dursun belkı analı kızlıda yaptırırım,bıde annemle mantı dökerizdun buraya yağmur yağmadı ama baya serinledi yazlık elbıse falan giyilmez,battanıyelık de değil ya pıke ıle yatıyoruz bende sonbaharı sevıyorum belkı o ayda doğdum dıye bıde kar yağsın ıstıyorumm
içli köfte buzluğa pişmedenmi atıyorsun canım.ben hiç buzluğa atmadım.bizimkiler haşlanmasını seviyor ben kızartmasını seviyorum.
biz çarşafla yatıyoruz pike terletiyor diye düşünüyor eşim.geceleri pencereyide açıyoruz .
bende ocak doğumluyum ondanmı oluyo acaba
sende aynı konuyu okuyordun kadın kafayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?