• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

dun gec geldık gecde yattım o yusden gec kalktımmm

sbh:11 de uyandım
yarım lt su ıctımm temıslıge koyuldumm

12:30
*1orta dılım cavdr ekmegi
*4 catal melemen
*1 dometes(koyden getrdm tazecıkk:)
*2yesıl zetın
*3-4 dılım salatalık
*yrm brdk sekersız cay

14:00
en az yrm st leslie yapacagım
15:00
1 elma yada 1 dılım kavun

18:00
4-5kasık taze fasulye
3-4 kasık yogurt

*3 lt yakın su
*en a 30 dk leslıe
*2 kupa yesıl cay

nasıl kıscelerrrrr menumu bu sekıl yapmayı dusunuyormmmmmm
:26::26::26:

basladık bıle bende temıslıgı bıtırdım sımdı spor ıle leslıeyapacagım cnm sonra gorusuruzzz

7511 cım baladımm motıve edın benı olurmu :)

suzancım cok ıyı gidiyosun eskı tempona döndun:46:

temizlik bitti ohh mis gibi oldu evimde bende :12:

ara

karışık meyva

akşam içinde patates salatası yapıcam eşim birazdan gelir.[/QUOTE

Sendemi temizlik yaptin
Off canim cikti ya bnde simdi semiz otu yemegi yapicam dunden kalan bisilerde var bide salata tamamdir

ohh cok sağlıklı afıyet olsun..

Ewin bu hali cok guzel yaaaa
Ordada simsek cakiomu burda cakti az yagdi durdu simdi

evet canım yağmur yağıyo :52::52:
ne yaz ne kış en çok baharı severim:32::32:

bu yüzden kocam bana manyak diyo.

yağmurlu havada sıcak birşeyler içmeye bayılırım :24::24::24::24:

napıyosun görüşmeyeli nasılsın :16:

evet canım yağmur yağıyo :52::52:
ne yaz ne kış en çok baharı severim:32::32:

bu yüzden kocam bana manyak diyo.

yağmurlu havada sıcak birşeyler içmeye bayılırım :24::24::24::24:

napıyosun görüşmeyeli nasılsın :16:

Sorma caya aseriorm suan senin kocan ewde demle bi cay oh

Canim napim ya ayni valla ramazanda pek havam yoktu acliktan uyuyodum genelde
Bayramdada annelere gidildi disari ciktik iki aksamda yemege caya vs oyle simdi yine yalnizim takiliorm
Sen nasilsin sormak istemiorm ama iyimisn toparlandinmi biraz

Sorma caya aseriorm suan senin kocan ewde demle bi cay oh

Canim napim ya ayni valla ramazanda pek havam yoktu acliktan uyuyodum genelde
Bayramdada annelere gidildi disari ciktik iki aksamda yemege caya vs oyle simdi yine yalnizim takiliorm
Sen nasilsin sormak istemiorm ama iyimisn toparlandinmi biraz

durmuş yağmur pencereleri tekrar açtım.

yeni çay demlemiştim bi bardak sanada göndereyim yada sallama çay yap kendine :7:
ramazanda benimde günlerim çok çabuk geçti son haftasındada bayram temizliği yaptım 2 gün boyuncada konserveyle uğraştım ama değdi o kadar zorluğa :34:

bayramda ablamlar geldi özlemişim yeğenlerimi :16:

yok sorabilirsin iyiyim canım hemde çok iyiyim biraz zor dönemdi operasyondan sonra hemencik topladım kendimi zaten bi ağrım falan yoktu piskolojik boyutuna gelince ben bile tahmin edemezdim bu kadar güçlü olacağımı.eşim benim seni teselli etmem gerekirken sen daha güçlüsün beni teselli ediyorsun diyordu.allah sabrını veriyor demekki.kısmet değilmiş herşeyin hayırlısı.1-2 ay sonra tekrardan düşünüyoruz inşallah.

çabuk toparlandım ama ramazanda biraz kendime evime vakit ayırayım istedim eşim oruç tuttuğu için uyku düzenimizde bozuldu ondan girmedim.

durmuş yağmur pencereleri tekrar açtım.

yeni çay demlemiştim bi bardak sanada göndereyim yada sallama çay yap kendine :7:
ramazanda benimde günlerim çok çabuk geçti son haftasındada bayram temizliği yaptım 2 gün boyuncada konserveyle uğraştım ama değdi o kadar zorluğa :34:

bayramda ablamlar geldi özlemişim yeğenlerimi :16:

yok sorabilirsin iyiyim canım hemde çok iyiyim biraz zor dönemdi operasyondan sonra hemencik topladım kendimi zaten bi ağrım falan yoktu piskolojik boyutuna gelince ben bile tahmin edemezdim bu kadar güçlü olacağımı.eşim benim seni teselli etmem gerekirken sen daha güçlüsün beni teselli ediyorsun diyordu.allah sabrını veriyor demekki.kısmet değilmiş herşeyin hayırlısı.1-2 ay sonra tekrardan düşünüyoruz inşallah.

çabuk toparlandım ama ramazanda biraz kendime evime vakit ayırayım istedim eşim oruç tuttuğu için uyku düzenimizde bozuldu ondan girmedim.

Tabicanim herseyin hayirlisi sana bisi olmasinda ben sen uzuldun diye cok uzuldum elden bisi gelmio
İnsallah yine olur canim
Ben hep dogduktan sonra bisi olcagina bu seklde olmasa daha hayirli die dusunuyorum diger turlusu cok daha aci

Tabicanim herseyin hayirlisi sana bisi olmasinda ben sen uzuldun diye cok uzuldum elden bisi gelmio
İnsallah yine olur canim
Ben hep dogduktan sonra bisi olcagina bu seklde olmasa daha hayirli die dusunuyorum diger turlusu cok daha aci

inşallah canım herşeyin hayırlısı.
aynen haklısın.
sağlıklı güçlü olsaydı bu hayatta yaşayacak kaderi olsaydı her ihtimalde yaşardı.

patates salatası çok şişirdi beni acıkıp akşama yüklenince böyle oldu yarın ara öğünlere daha dikkat edicem:34:

inşallah canım herşeyin hayırlısı.
aynen haklısın.
sağlıklı güçlü olsaydı bu hayatta yaşayacak kaderi olsaydı her ihtimalde yaşardı.

patates salatası çok şişirdi beni acıkıp akşama yüklenince böyle oldu yarın ara öğünlere daha dikkat edicem:34:

Of cok acikmamak lazim iste bende cok aciktim suan bisiler tirtikladim ama faydasi yok
Annemle konustuk simdi yarim saat dedikodu ehehe

Of cok acikmamak lazim iste bende cok aciktim suan bisiler tirtikladim ama faydasi yok
Annemle konustuk simdi yarim saat dedikodu ehehe

yarın böyle olmayacak temizlik yüzünden oldu şimdide kurabiye tırtıklayacağım:17::18:

annemi özledim:16:
bu yaz gitmeyi düşünmüyorum kışın annemleri buraya getirsem daha iyi olur gibi geliyor.

Ne kadar zamanda verdin tebrik ederim

tşk ederm canımmm =) işte sadece yediklerime dikkat ederek 5 günde werdim ya bide her sbah tartılıyorum 200 gr gidiyo bende anlamadım ama şey heralde koşu bandına çıkıyorum kawaltıdan snra yarım saat bide zeytini bıraktım ondan herhalde =) inanın normalde yediğimden daha fazla yiyorum sadece ara öğünlere başladım bide akşam 7den snra hiçbişi yemiyorum bu akşam ben bi tabak çorba ve yoğrt yedim 10 dk snra elinde 4 pizza kutusuyla eşim geldi kaynwalidemlerin canı istemiş ama ben yemedimmmm :2::2::2: pişman oldum keşke ucundan baksaydım die emziriyorm ya aman snra wazgeçtm hepsi tosun gbiyken ben manken gibi olcam inşşşş =) hazır girmişken foruma günlük menümüde yazayım =)

sabah;
1 bardak su
10 dk sonra;
1 kayısı
1 kk beyaz peynir
yarım domates
bolca bi tutam maydonoz
bi tutam roka
bi tutam kuzu kulağı ekşi ekşi
1 yumurta
iyice demlenmiş nefiss 2 bardak yeşil çay
2 dlim tam bugday ekmeği

ara;
1 nektarin

öğlen;
1 tabak makarna
1 kase yogurt

ara;
1 bardak süt
1 galeta

ara;
1 elma

akşam;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
efenin yemediği yarımdanda küçük muz tatlı niyetine =)

gece 10da;
1 bardak süt işte bu kadaaar =) :51:

Son düzenleme:
tşk ederm canımmm =) işte sadece yediklerime dikkat ederek 5 günde werdim ya bide her sbah tartılıyorum 200 gr gidiyo bende anlamadım ama şey heralde koşu bandına çıkıyorum kawaltıdan snra yarım saat bide zeytini bıraktım ondan herhalde =) inanın normalde yediğimden daha fazla yiyorum sadece ara öğünlere başladım bide akşam 7den snra hiçbişi yemiyorum bu akşam ben bi tabak çorba ve yoğrt yedim 10 dk snra elinde 4 pizza kutusuyla eşim geldi kaynwalidemlerin canı istemiş ama ben yemedimmmm :2::2::2: pişman oldum keşke ucundan baksaydım die emziriyorm ya aman snra wazgeçtm hepsi tosun gbiyken ben manken gibi olcam inşşşş =) hazır girmişken foruma günlük menümüde yazayım =)

sabah;
1 bardak su
10 dk sonra;
1 kayısı
1 kk beyaz peynir
yarım domates
bolca bi tutam maydonoz
bi tutam roka
bi tutam kuzu kulağı ekşi ekşi
1 yumurta
iyice demlenmiş nefiss 2 bardak yeşil çay

ara;
1 nektarin

öğlen;
1 tabak makarna
1 kase yogurt

ara;
1 bardak süt
1 galeta

ara;
1 elma

akşam;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
efenin yemediği yarımdanda küçük muz tatlı niyetine =)

gece 10da;
1 bardak süt işte bu kadaaar =) :51:

Supersin tatlim sutunu light aliosun dimi peyniride mumkunse light al cok yag var sut urunlerinde
Makarnada yemen lazim su donemde cok cok canin istiosa kepekli scok az haslayabilirsin
Pizza keskealsaydin bi dilim nefsin koreliddi emziriosan bidaslinda sakincali ama cok cann istedyse biraz ye sporunu cok yap yiyincede

Muzaslinda ysak ama bnd diyette uymadim pek yedim yani ara ogun niyetine bazen hicte bisi olmadi kilo veredim
Sporunu bir saate cikarmay calis tatlim yavas yavas
Kosu bandin varsa gunde bir saat yuruyerek tempolu alti yedi km hizla haftada bir kg verirsin insallah yediden sonra bisi yememn harika ben onuda yapmadim diyet boyunca zaten metabolizmam gec yemege alisti sanirim kilo wermekte sorun yasamadim ama sen yinede bu sekilde dewm et
Simdilik soyleyeceklerim bu kadar:31:

günaydın kızlar :38:

sabah,
omlet (az yağlı ve sade)
1 kk köy peyniri
2 siyah zeytin
domates salatalık dereotu
2 dilim tam buğday ekmeği

duşumu aldım :12:
3 makine çamaşırım var yıkayıp kurutayım ütü yapıcam başka işimde yok gibi şimdilik:51:

çay keyfi yapıyorum :32:

Back