• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sabah
08:00
1 bardak su

11:00

13:00
ara:1 kelek

15:00
ögle
-1 kepçe kesme aşı corbası
-2 y.k. yogurt

-16:00
ara

-1 kucuk kurabıye
-2 catal karpuzzzz

18:30
aksam
-3-4 y.k.taze fasulye
-2-3 catal salata

**3 lt su
**2kupa yesıl cay
**25 dk jıllıan 2 (30 dk suruyrdu zor dayandım dunku agrılarımm cok her yaım tutulmus yaaaaaa ama yılmakkk yokkk)

:47::47:

sabah
1 bardak su

ögle
-2 y.k. yogurt

ara

-1 kucuk kurabıye
-2 catal karpuzzzz

aksam
-3-4 y.k.taze fasulye
-2-3 catal salata

**3 lt su
**2kupa yesıl cay
**25 dk jıllıan 2 (30 dk suruyrdu zor dayandım dunku agrılarımm cok her yaım tutulmus yaaaaaa ama yılmakkk yokkk)

afiyet olsun canım.

kıyafetleri yerleştirdim ütüyüde bitirdim ve geldim.
akşam çorba yapmayı düşünüyorum eşimde akşamları fazla yemek istemiyor abimde yemiyor atıştırıyor.
bugün vakit varken film izliyorum bu üçüncü:24::24::24::24:

sabah
1 bardak su

ögle
-2 y.k. yogurt

ara

-1 kucuk kurabıye
-2 catal karpuzzzz

aksam
-3-4 y.k.taze fasulye
-2-3 catal salata

**3 lt su
**2kupa yesıl cay

kıyafetleri yerleştirdim ütüyüde bitirdim ve geldim.
akşam çorba yapmayı düşünüyorum eşimde akşamları fazla yemek istemiyor abimde yemiyor atıştırıyor.
bugün vakit varken film izliyorum bu üçüncü:24::24::24::24:

Afiyet olsun suzan iyi gorunuyor menun kurabiyeyide gordum bu arada

Nehircim og keyiff saatimiz geldi bnde uzaandim simdi yemk iside ok
Camasir yikama asma isim var kocam gelince yikicam ustundekileri versin bide makina dinlensin die beklitom:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
7511 ve nehırcımmm ara da kurabıe yedıgımm ıcn aksam yemegini iptal ettım koca 1 dılım karpuzz yedimm baskada yok......e nasıl buu:46::46:

Hi. M cokiyi yogurt salata vs de yiyebilirsin yada haslama falan cokta ac kalma

yokac dılımde kacamak yaptım sanıırımm 4 lt yakın su ıctımmmm
2 tane ulker bayram sekerı yedımregl oldugum ıcıncnm cok tatlı ıstyrduuuu dayanamdımm

esımın prınc pılavından 1 kasık yedım bırdeee taze ekmek alımıstı 1 ısırık onu yedımmm :18::18::18: ne anladım spor yapmak tan dımı :20::20::20:

öffff

2 tane ulker bayram sekerı yedımregl oldugum ıcıncnm cok tatlı ıstyrduuuu dayanamdımm

esımın prınc pılavından 1 kasık yedım bırdeee taze ekmek alımıstı 1 ısırık onu yedımmm :18::18::18: ne anladım spor yapmak tan dımı :20::20::20:

öffff

Olsun moralini bozma duzelir

öffff

Olsun moralini bozma duzelir

71 kilo olmuşummmm hiç farketmeden okadar üstüne düşmüyorum artık ama .çok koşturmaca geçiyor bu hafta dün bir baktım 71.1 şaşırdım doğrusuuu bir 60lıları görsemmmm

Afiyet olsun suzan iyi gorunuyor menun kurabiyeyide gordum bu arada

Nehircim og keyiff saatimiz geldi bnde uzaandim simdi yemk iside ok
Camasir yikama asma isim var kocam gelince yikicam ustundekileri versin bide makina dinlensin die beklitom:31:

evet canım dün keyif yaptım akşamda film izledik tvde birazdan yine izleyeceğim her türlü film izliyorum omantik,romantik komedi bugünlerde tecihim oluyo:34:

7511 ve nehırcımmm ara da kurabıe yedıgımm ıcn aksam yemegini iptal ettım koca 1 dılım karpuzz yedimm baskada yok......e nasıl buu:46::46:

öffff

canım benimde bugünlerde lekelenmem var dün regli olucam gibi oldum sonra birşey yok dengem bozuldu.1 haftadırda bi garip stresli bi haldeyim kilo almamda bundan oldu galiba bide sabahları doktorun verdiği demir ilacı var onu içiyorum günde bir tane sabah içtim 6 tane kalmış.vucudum kendini toparlamaya çalışıyo galiba.

güya kilo vermeye çalışıyorum 3 gündür bakıyorumda 1 arpa boyu yolu gitmemişim.

günaydın canım sabah mutfağı toparladım bugün keyif yapıcam:24::24:

tv izliyorum türkmax da boşandıktan sonra eşler ne kadar müdahele etmeli diye konuşuyorlar.

ohh oh süperr :)benımde annem kahve yapıyor sımdı kahve keyfı yapcaz..:)hava sabah soğuktu ya esım derceye baktı 16 dı

ohh oh süperr :)benımde annem kahve yapıyor sımdı kahve keyfı yapcaz..:)hava sabah soğuktu ya esım derceye baktı 16 dı

anne kız sizde kahve keyfi yapıyorsunuz ohh sizinki daha güzel vallahi :16:
anne kız diye yazınca aklıma analı kızlı yemeği geldi ne alakaysa :27:

canım bugün burası düne göre daha sıcak hafta sonu yine 30 lu derecelerde olacakmış.

dün burası ara sıra azıcıkta olsa yağdı arada durdu bahar geliyor güzel bir hava vardı.

bende çok severim böyle havaları ince battaniyemi falan aldım güya üzerime alacaktım sıcak oldu vazgeçtim bütün pencereleri açtım hevesim yarım kaldı:37:

anne kız sizde kahve keyfi yapıyorsunuz ohh sizinki daha güzel vallahi :16:
anne kız diye yazınca aklıma analı kızlı yemeği geldi ne alakaysa :27:

canım bugün burası düne göre daha sıcak hafta sonu yine 30 lu derecelerde olacakmış.

dün burası ara sıra azıcıkta olsa yağdı arada durdu bahar geliyor güzel bir hava vardı.

bende çok severim böyle havaları ince battaniyemi falan aldım güya üzerime alacaktım sıcak oldu vazgeçtim bütün pencereleri açtım hevesim yarım kaldı:37:

Analı kızlı corbada güzel olur annannem burda ya onda ıclı köfte yaptırcam kışlık dolapda dursun belkı analı kızlıda yaptırırım,bıde annemle mantı dökeriz:52:dun buraya yağmur yağmadı ama baya serinledi yazlık elbıse falan giyilmez,battanıyelık de değil ya pıke ıle yatıyoruz:9:bende sonbaharı sevıyorum belkı o ayda doğdum dıye bıde kar yağsın ıstıyorumm

Analı kızlı corbada güzel olur annannem burda ya onda ıclı köfte yaptırcam kışlık dolapda dursun belkı analı kızlıda yaptırırım,bıde annemle mantı dökeriz:52:dun buraya yağmur yağmadı ama baya serinledi yazlık elbıse falan giyilmez,battanıyelık de değil ya pıke ıle yatıyoruz:9:bende sonbaharı sevıyorum belkı o ayda doğdum dıye bıde kar yağsın ıstıyorumm

içli köfte buzluğa pişmedenmi atıyorsun canım.ben hiç buzluğa atmadım.bizimkiler haşlanmasını seviyor ben kızartmasını seviyorum.

biz çarşafla yatıyoruz pike terletiyor diye düşünüyor eşim.geceleri pencereyide açıyoruz .

bende ocak doğumluyum ondanmı oluyo acaba :52::52:

içli köfte buzluğa pişmedenmi atıyorsun canım.ben hiç buzluğa atmadım.bizimkiler haşlanmasını seviyor ben kızartmasını seviyorum.

biz çarşafla yatıyoruz pike terletiyor diye düşünüyor eşim.geceleri pencereyide açıyoruz .

bende ocak doğumluyum ondanmı oluyo acaba :52::52:

Biz haslayıp bıraz öyle donduruyoruz cok ıyı oluyo ben cıkarınca buzlukdan dısını azıcık zeytın yağ ve bıber salcası suruyorum fırına atıyorum kızarıyor hem ısınmıs hem ıyıce pişmiş oluyor:))hafıf haslayıp sonra az yada kızartsanda ıyı olabılır.Bizde pencere acıyoruz ama yaz basından beri pike kullanıyorum sanırım burası daha soğuk:52:erkekler daha sıcak..

Bence doğduğun ay önemlı:52:

sende aynı konuyu okuyordun kadın kafayı yemiş:9::9::9:

dikkatımı cektı kadın sınır sıstemım cökmus dedı zaten ortada,ama cok fazla uzerıne gidilmişş kadın evınde netı yok herkes yuklenmıs ne yasadıklarını bılemyız ruhı durumu ortada ne gerek var hakaret etmeye ben yanlıs buluyorum.Cocuk konusunda uslubu yanlıs ama gercektende öyle cocuklar varkıı ınsanı delırten tabı suc cocukda değil yetistiremeyen ebeveynlerde kendılerını yetıstırmeden afedersın ama hayvanlar bıle doğurup yavrularını eğitiyorlar ama bazı ınsanlar bunu beceremıyor ve doğuruyor salıyorlar.Yanı cocuk yapıyorlar ezıyetını bızler cekıyoruz böylelerı doğurmasın yaa(mersınde annemın oturduğu sıtede böyle cocuklar vardı ustelık ele bası cocuk sıte yönetıcısının oğluyduu:9:)dedımkı sıteyı yönetceğine önce cocuğunu eğit ona saygıyı asıla dedım doğurup salmakla olmuyor dedım:60:bızım evın altında curcuna cocuklar gece 12 ye kadar evlerıne gırmıyorlardı,havuzdan cıkıp asağımzda gürültü yapıyorlardı kac kez uyardık en sonunda dedımkı o kadına ya sız cözum bulun ya da ben kendı ımkanlarımla cözucem dedım:9:alırım 5 lt yağ hemde paraya kıyar zeytın yağ alırım dedım asağı dökerım cocuğun duserse dussun dedımm,kadın cok yuzsuzdu yaa böyle kadının cocğunun ne olması beklenırkı!!!!medenıyet bıtmıss

Son düzenleme:
Back