• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar :38:

sabah,
omlet (az yağlı ve sade)
1 kk köy peyniri
2 siyah zeytin
domates salatalık dereotu
2 dilim tam buğday ekmeği

duşumu aldım :12:
3 makine çamaşırım var yıkayıp kurutayım ütü yapıcam başka işimde yok gibi şimdilik:51:

çay keyfi yapıyorum :32:

kolay gelsın canım:16:

kimsecikler gelmemiş bende bol meyva yiyorum:24:

hımm afıyet olsun cok fazla uzum ve kavun yeme ama:52:

kızlarr dunkı jılan 1 yapmıstım onun nedenı ıle belım tutulmusssssssssss cok agrıyor ustune cok suku rerken regl oldummm(normalde 30-40gunde bırken ıncır sayesındeeee 31.gunde oldumm yassasınnnnnnnnn)onunda agrısı var uff sızce bgn yapımmı jıllıan 2.yıı ama belımm cok agrıyorrr

bu arada dunku aksam menumde degısıklık oldu taze fasulye yogurt yerıne tavuk yaptım kocısde yoktuu sade tavuk yedım imi etmısımmm hehe teflonda azzeytın yagında yaptımm:36:
neyse sız onu cvplarken menumu yazayımmm
sbh 08:00-1 brdk su
sonra uymusum tekrar kocıs gelıncee
11:00
-

dıger menulerımbellı dgl oluncayazarım ınsll

bu arada dun tartılmısım 1,5 kg fasla cıkmıstımyaaaa sanırım regl denmısss
bgn tartıldımm 900 gr faslalık var hehe cumaya bırsey kalmasss cunku gobıs dede kalmadı bırseyy ınsl...verecegım bu kg lerııı heheheytttttttttt

yanı su ankı kg 72,2 hafta sonuna ne olacak bakalımmm kısmet ama sızcee bu tutulmus olan belımleee jıllıan 2 yapımm mııııı

efeeylul nehırr selamlar kıslarrrrrrrrrrrrr ben ara ıcın bırsey yemeyegıdyrmm :24::24:

kızlarr dunkı jılan 1 yapmıstım onun nedenı ıle belım tutulmusssssssssss cok agrıyor ustune cok suku rerken regl oldummm(normalde 30-40gunde bırken ıncır sayesındeeee 31.gunde oldumm yassasınnnnnnnnn)onunda agrısı var uff sızce bgn yapımmı jıllıan 2.yıı ama belımm cok agrıyorrr

bu arada dunku aksam menumde degısıklık oldu taze fasulye yogurt yerıne tavuk yaptım kocısde yoktuu sade tavuk yedım imi etmısımmm hehe teflonda azzeytın yagında yaptımm:36:
-

bgn tartıldımm 900 gr faslalık var hehe cumaya bırsey kalmasss cunku gobıs dede kalmadı bırseyy ınsl...verecegım bu kg lerııı heheheytttttttttt

yanı su ankı kg 72,2 hafta sonuna ne olacak bakalımmm kısmet ama sızcee bu tutulmus olan belımleee jıllıan 2 yapımm mııııı

efeeylul nehırr selamlar kıslarrrrrrrrrrrrr ben ara ıcın bırsey yemeyegıdyrmm :24::24:

Oooo jillian a mu basladin bnce bugunde yap sakin birakma otuz gun sonra kndini taniyamazsin bnde baslincam ona tekrar

-

Aleyküm selam canım tabağın güzel gözüküyor sankı peynır fazla gibi değilmi:52:

ara
-13:50
-1 kelek(kavun un daha olmamıs hali)

daha ıyı seker oranı düşük hatta yok gibi posa posa sındırım calıstırır:52:afıyet olsun..

1 tane zar zor yemişimdir bozulmuşlar arefe günü almıştık halbuki.

günaydın kızlar :38:

sabah,
omlet (az yağlı ve sade)
1 kk köy peyniri
2 siyah zeytin
domates salatalık dereotu
2 dilim tam buğday ekmeği

duşumu aldım :12:
3 makine çamaşırım var yıkayıp kurutayım ütü yapıcam başka işimde yok gibi şimdilik:51:

çay keyfi yapıyorum :32:

Afiyetolsun canm iyi gidiosun
Bnmde cok camairim var ama bugun kurumalari imkansizz utun yarina kalir

Ay kelekmi yedin offff
Cocukken uc ay koyde kalmistim amma yerdim cok guzel olur
Bide sey yerdik nohutun taze haliniyolup ateste kizartp yerdikah ah

kelek bide salatalık gibi bırsey tursusu da oluyor:52:nohutun taze halıne firik deriz bız güzel olur ama kızartması nasıl bılemıyorum:52:

kelek bide salatalık gibi bırsey tursusu da oluyor:52:nohutun taze halıne firik deriz bız güzel olur ama kızartması nasıl bılemıyorum:52:

Canim hatrladigim kadariya o tursusu olan gibi deildi bu patlican boyunda olmamis kavun yada karpuzdu hatrlamiorm
Ayyyykoy seyleri pek guzel

Napiosn vanim

Canim hatrladigim kadariya o tursusu olan gibi deildi bu patlican boyunda olmamis kavun yada karpuzdu hatrlamiorm
Ayyyykoy seyleri pek guzel

Napiosn vanim

Hmm ben yemedım ondan:52:napiyim bıraz önce esım geldı siparişlerin geldı dedi(dısardan yemek getirmiş)ee tabı benım neye sevınceğimi bılıyor:52:yedim şiştim soda ıcecem sen napıyosun?

Ay kelekmi yedin offff

Aleyküm selam canım tabağın güzel gözüküyor sankı peynır fazla gibi değilmi:52:

daha ıyı seker oranı düşük hatta yok gibi posa posa sındırım calıstırır:52:afıyet olsun..
beyaz peynıryoktu kasar dogradım yok ust uste oldugu ıcın yoksa 3 parmakkdr gelır topl.daaa

nerelısınız kıslar sız yaaaa fırık bızdede derler nohutu gecen gıttıgımde yedımmm zamanı gectı sımdıkkk ohh bagırsaklarımbayram etsın o vakıt hehehe:26:

beyaz peynıryoktu kasar dogradım yok ust uste oldugu ıcın yoksa 3 parmakkdr gelır topl.daaa

nerelısınız kıslar sız yaaaa fırık bızdede derler nohutu gecen gıttıgımde yedımmm zamanı gectı sımdıkkk ohh bagırsaklarımbayram etsın o vakıt hehehe:26:

Kaşar olduğu belli:52:en kalsıyumu yuksek peynır ve en yağlı:))Ben Mersın lıyım 4.kuşakdan canım baba tarafında Konya lılık varmıs ama hıc bılmem:)

Eylulcuk afiyet olsun aldin kalorileri yine hehe
Bnde koltuk kiliflarini yikiorm bi yandan kuruyanlari takiorm falan

Suzancim benim babannem bilecikli orda kalmistim dedem canakkaleliymis ama orayada selanikten gocmusler sanirim...ama bilecikte yasamis bilecikliyiz dioruz tam bilmiyoruz biraz karisik cok eskiden vefat ettigi icin bilgi yok

Annemde corumlu ama daha oncesi istanbula dayaniyor cok cok karisigim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylulcuk afiyet olsun aldin kalorileri yine hehe
Bnde koltuk kiliflarini yikiorm bi yandan kuruyanlari takiorm falan

Suzancim benim babannem bilecikli orda kalmistim dedem canakkaleliymis ama orayada selanikten gocmusler sanirim...ama bilecikte yasamis bilecikliyiz dioruz tam bilmiyoruz biraz karisik cok eskiden vefat ettigi icin bilgi yok

Annemde corumlu ama daha oncesi istanbula dayaniyor cok cok karisigim ben

Aynen dediğin gibi oldu ama yürüyüşe cıkıcaz annemle aslında(avm de gezmeye)iş cıkısıda esım alıcak arabayla sana kolay gelsın canım her ısımı annem yapıyo sağolsunn her gun yer sılıyo bende toz alıyorum yemek ondan:52:hayat böyle guzel mıs yahu

Aynen dediğin gibi oldu ama yürüyüşe cıkıcaz annemle aslında(avm de gezmeye)iş cıkısıda esım alıcak arabayla sana kolay gelsın canım her ısımı annem yapıyo sağolsunn her gun yer sılıyo bende toz alıyorum yemek ondan:52:hayat böyle guzel mıs yahu

Oooo avm ha superrrr hadi iyi gezmelerrr kusum

kolay gelsın canım:16:

hımm afıyet olsun cok fazla uzum ve kavun yeme ama:52:

üzüme bayılırım :52:

-

afiyet olsun canım.
spordan önce ısınma hareketleri yap birden programı bitiricem diye acele etme yeni başladıysan dikkatli ol.

ara
-13:50
-1 kelek(kavun un daha olmamıs hali)

Ay kelekmi yedin offff

bende bayılırım.
turşusu heleki çok güzel oluyor geçenlerde almıştım dolapta var :17:
taze nohutu bizde yeşil haliyle koparıp yerdik o tuhaf tadı geldi aklıma birden.

Afiyetolsun canm iyi gidiosun
Bnmde cok camairim var ama bugun kurumalari imkansizz utun yarina kalir
makinede kuruyor canım 1 saate kadar biter sonra ütülerim.

yaz günü bile turşuya bayılıyorum :52:

eylülcüm annen mi geldi :16:

Back