Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Ben şimdi cıkıyorum kızlar yemek yapıcam kendıme mercımek corba,kabak az yağlı.Eşimede kıymalı makarna yemeğimi yiyip spora cıkıcam gelınce grşrzz

karnıbahar ve yanına el yapımı 1 kase yoğurt yedim şişdim yaaa ne kurabiyesi allah allahhh

Ben şimdi cıkıyorum kızlar yemek yapıcam kendıme mercımek corba,kabak az yağlı.Eşimede kıymalı makarna yemeğimi yiyip spora cıkıcam gelınce grşrzz

yemekten sonra spor yaparken dikkatli ol canım vaktin varsada bi yarımsaat yemekten sonra dinlen öyle sporunu yap.görüşürüz

Başla cnm kilo yas hedef boy yazarmısın kararlıysan,gün gün yediklerimizi yazıyoruz

Ben bugün başlayabildim cnm

kg:57 Yaş:25 hedef:51 veya 50 :)

Bugün yediklerim
Sabah kahvaltı : 2 adet etimek
kibrit kutusu kadar peynir :)
2 adet zeytin ve cay ama ben çayı şekersz içemiyorum

Öğle Yemeği : Domates çorbası
3 adet köfte, salata, cacık

Akşamda bi çorba içmeyi düşünüorum
ara ögün de sabah 11 de etiform yedim 2 tane 4'te bi portakal yicem akşam bide mekik çekersem süper olcakkkk inşallah yarı yolda bırakmam yine :/

canım afiyet olsun,
ben yıllardır şekersiz içiyorum şekerin bir faydası yok ona eşdeğer neler kullanılır bilemem bırakmak istersen azaltabilirsin mesela 2 şeker atıyorsan 1,5 atabilirsin.

öğle yemeğimi yedim geldimmm..

tavuk fleto 2 ince dilim (göğüs tavada yağsız pişmiş )
salata bol yeşillikli
2 kaşık yoğurt

herkese afiyet şeker olsun

canım afiyet olsun,
ben yıllardır şekersiz içiyorum şekerin bir faydası yok ona eşdeğer neler kullanılır bilemem bırakmak istersen azaltabilirsin mesela 2 şeker atıyorsan 1,5 atabilirsin.

ay cayı cok seven biriyimm şekersizde bi tat alamıyom ama dediiin gibi azaltıyım tamamen kesmektense :)

az şekerlı cay ıcebılırsın en azından esmer seker kullan cnm,domates corban kremalı deılse sorun yok,bunun dısında ıyı bır menu aksam 6 dan önce yemeğini ye,6 dan sonra meyve dahıl bısey yemek yok

boy:=?cnm kac yazmadın

Haklısın cnm ama baya uzun bır ıslem foto cek foto sıteye yukle,sen zaten buraya yazarak bıze karsı sorumlu oluyosun yanı bence gerek yok.Bebısını yerıme öppp

o da doğru öperim bebeği teşekkürler emzirme konusuna gelince kındayım emzirmek çok kalori yaktırıyor zaten emzirmeseydim hayatta 105ten 81e düşümezdim heralde

o da doğru öperim bebeği teşekkürler emzirme konusuna gelince kındayım emzirmek çok kalori yaktırıyor zaten emzirmeseydim hayatta 105ten 81e düşümezdim heralde

En ıyısı bol bol emzır gıtsın kalorıler

1 tabak zeytın yağlı(bır cay kaşığı)kabak.Eşime hazırladığım makarna ıcın kıymalı sosdan bır kasık kabağın uzerıne döktum
1 kasık yoğurt
1 kase mercımek corbası(yağsız,tuzsuz)
2 lt su tmm
sımdı de en az 50 dk yuruyus yapıcam görusuruz

Bence kararlıysan verırsin (ınsan ısterse hersey olur)

Son düzenleme:
bu arada öğlen 6 kaşık yoğurtlu yağsız makarna yanında 1 bardak el yapımı şalgam suyu

YALNIZ protein ve karbonhidrat birlikte alınmamalıymış bu durumda alınan yağlar direk yağa dönüşüyormuş ... yani ya sadece karbonhidrat yada sadece protein..

makarna yoğurtsuz yada makarnasız yoğurt :) sadece duyduğum birşey ne kadar doğru bilemem cnm afiyet olsun ... (gerçi ben şuan pek afiyet bırakmadım aama görevimiz efendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…