- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
evet boşdurmaktan bin kat iyi hemde gittikce arttır 1 ay sonra taş gibi olur bacakların :)
ınsallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet boşdurmaktan bin kat iyi hemde gittikce arttır 1 ay sonra taş gibi olur bacakların :)
okeydir olmuşşş :)
Evet cnm cok teskurler,dikkat ettıysen bıkac yerde değişklik yaptım:))tarıh bazısı 23.02 dı bırde suzan gecen persembeden berı gelmıyor sımdılık kaldırdım gelırse yazarız onun yerıne ays83 ekledım.yapmayan olursa sılerız
vayy evet bak ilerleme kaydettik birşeyde daha :) zaten yakında tek başına düzenlersin aşşağı yukarı anladın gibi
Kahve yapıcam kızlar ısteyen varmı
afiyet şeker olsun kahve mideme çok dokunuyor ben içmem
Saol cnm selulıt derdınız varmı sızınde benım gibi kılo versem de selulıt napcam
e selülit çağın problemi ama bende genetik olarak çok fazla yok yanibiraz sporla iyi bir görünüme kavuşuyorum zaten bende alt bölge çok zayıf ama üst bölgede problem fazla göğüsler göbek falan dengesiz br vücud yapım var... selülite ben bir ara soğuk duş aldıktan sonra portakal yağıyla bi 10 dk masaj yapıyordum ozaman neredeyse sıfırdı selülit bence deneyin masaj çok önemli
Canım ben kendımı bıldım bılelı kabak lıfı kese cok sık kullanırım,ama baya bır olustu bu kış dönemınde,benımde sorunum alt bölgede portakal yağı aktardan mı alıyordun cnm burda market dısında cok bır yere gıtme ımkanım olmuyor da.Sadece Ankarada bır yer selulıt amelıyatı yapıyormus.%80 kusur çözum dedıler haberde fıyatta 4.000- 6.000
değişiyormus baya yuksek yanı.portakal yağ bulursam denıyecem selulıt(yosun sabunu)banyo fırcası ıle alttan yukarı masaj yapıyorum ama değişme yok
evet aktardan bulmuştum cnm ben yağı valla ameliyat işleri falan çok sıkntılı ya bayada pahalıymış bence spora devam edrsen azalır. keseyi 3 dk fazla yapamıyorsun sonuçta hergün 10-20 dk masaj yaparsan daha azalacaktır diye düşünüyorum ama tabi yapı ve gen faktörünüde düşünmek gerek bana iyi gelen sana fayda etmeyebilir
ÇOK SAĞLIKLI BESLENİYORUM ÇÜNKÜ EMZİRİYORUM 8 aylık bi oğlum var yaşım 20 kilo 81 boy 1.67 hedefim 65 gebeliğide sayarsak şimdiye kadar 23 kilo verdim ama 16 kilo daha vermem lazım beni de alırsanız çok çok sevinirim
sabah:
ara:
öğlen:
ara:
aksam:
ara:
6 öğun
aralarda:yesıl cay,2 lt suyumuzu en az,meyve(1 porsıyon),bıtkı cayı(form,5 i bir yerde,7 otlu vs)şekersız
aranıza aldınız için çok teşekkür ederimben yarından itibaran yürüyüşe çıkacam ve genelde akşam en geç 7den sonra bişey yemiyorum çok mutlu oldum çok teşekür ederimAYY alah bağıslasınsenıde eklerız cnm 20 yasında anne olmussun
bızım uguladıklarımız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Sen emzıren bır anne olduğun ıcın yesıl cay tuketmıyebılırsın bol su ıcmek sutun ıcın de ıyı
Sporunu da dısarı cıkamassan evde muzık ac dans et ıp atla hopla zıpla
Sen 6 dan sonra meyve sut yıyebılırsın bebeğin için meyve (muz)harıc,çilek bol önerırım
Öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara
olmak uzere(çok yağlı yemekler uzak dur,bol sebze ye etını de ye ama aksam sebzeyle gecıstır )
aranıza aldınız için çok teşekkür ederimben yarından itibaran yürüyüşe çıkacam ve genelde akşam en geç 7den sonra bişey yemiyorum çok mutlu oldum çok teşekür ederim
bugün sabah 7 yeşil zeytin 2 kaşık labne 1 domatez 1 kepekli pekismet ara 1 armut
bız tesekkuredrız yalnız kılo wermek zor