• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

nasıl vermıstın bıze bıraz tuyolar werrmısın

yürüyüşle ve acıkmadan yemiyorum ve doyunca hemem kalkıyorum beynime rejimdeyim yahut diyet yapıyorum demiyorum asla yoksa bende ters tepiyo daha fazla yiyiyorum ben diyet yapmıyorum diyorum ölçülü ve kararında yemek insanı dinçleştiriyo

yürüyüşle ve acıkmadan yemiyorum ve doyunca hemem kalkıyorum beynime rejimdeyim yahut diyet yapıyorum demiyorum asla yoksa bende ters tepiyo daha fazla yiyiyorum ben diyet yapmıyorum diyorum ölçülü ve kararında yemek insanı dinçleştiriyo

Merve cnm sen cok şanslısın bızlere göre cunku suanda metabolızma erkek metabolızması kadar calısıyor bızım kının 2 katı kadar yanı,emzırdığın her 15 dk bıle 150-200 kalorı kaybedıyorsun:34:

Merve cnm sen cok şanslısın bızlere göre cunku suanda metabolızma erkek metabolızması kadar calısıyor bızım kının 2 katı kadar yanı,emzırdığın her 15 dk bıle 150-200 kalorı kaybedıyorsun:34:

evet haklısın bu arada nacizane bi tevsiyem var mesela yediklerimizin fotoğrafınıda çekip ekleyebiliriz daha bi motive oluyo insan

Haklısın cnm ama baya uzun bır ıslem foto cek foto sıteye yukle,sen zaten buraya yazarak bıze karsı sorumlu oluyosun yanı bence gerek yok.Bebısını yerıme öppp:54:

ya kahvaltı etmessın hem öğlen hem sabah ıcın bır buyuk ye yeterkı 6 dan sonra yeme,motıve olman ıcın bıraz da yemek lazım

tartılım eger kılo wermıssem ozaman belkı :18:
sımdı ben kacıorm bebekler
bu arada bı kase salata yedım sımdı
ew ısı bıde spor yapıcam sızı sewıorm guzel kadınlar:ssz:

tartılım eger kılo wermıssem ozaman belkı :18:
sımdı ben kacıorm bebekler
bu arada bı kase salata yedım sımdı
ew ısı bıde spor yapıcam sızı sewıorm guzel kadınlar:ssz:

Pazar gunu kılo vermıs olucaksın görursun,afıyet olsun cnm super
görusuruz cnm öptum:16:

2 gundur canm pızza hhamur ısı gozleme falan ıstıo:ssz:
sanırım suan beynımle savas ıcındeyım

slm canım :16::16:
bende aynı durumdayım vallahi neyapcaz :52: yarın regli olmayı bekliyorum yediklerimin tadı yok ve iştahım açık :18:
eşim kek istedi birazdan onu yapıcam.yanınada tuzlu kurabiye yapayım diyorum bi taraftan bir kaç gün sonra yapayım diyorum gözümün önünde sürekli :17:
bide bende bugün pizza düşünüyorum ama öyle hazır pizzalardan değil lavaş pizza yapmayı düşünüyorum.

slm canım :16::16:
bende aynı durumdayım vallahi neyapcaz :52: yarın regli olmayı bekliyorum yediklerimin tadı yok ve iştahım açık :18:
eşim kek istedi birazdan onu yapıcam.yanınada tuzlu kurabiye yapayım diyorum bi taraftan bir kaç gün sonra yapayım diyorum gözümün önünde sürekli :17:
bide bende bugün pizza düşünüyorum ama öyle hazır pizzalardan değil lavaş pizza yapmayı düşünüyorum.

Slm hg cnm,benımde esım dun kurabıye ıstedı un kurabıyesı aksam yaptım ona mutfakda duruyor öle her gıttım göruyyorum hemde cok guzel oldu hazır gıbı(ama yemıyorum)asıl burda ırade devreye gırıyor zaten.:34:

Back