- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
Bu arada aksam 6 bana cok erken cunku benim uyumam 1 civari. Olurum acliktan. Galeta yesem yaninda light peynirle olur mu?
Süt ıcebılırsın cnm yarım yağlı bır bardak:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada aksam 6 bana cok erken cunku benim uyumam 1 civari. Olurum acliktan. Galeta yesem yaninda light peynirle olur mu?
öyle ama inan insan isterse herşeyi başarır ben 23 kiloyu verdikten sonra 16yıda verebilirim diye düşünüyorum çok istekli ve çokçok azimliyim
aranıza aldınız için çok teşekkür ederimben yarından itibaran yürüyüşe çıkacam ve genelde akşam en geç 7den sonra bişey yemiyorum çok mutlu oldum çok teşekür ederim
zeytının cok
3 4 en fazla
bıde labne yıcene beyaz peynır ye
bugün sabah 7 yeşil zeytin 2 kaşık labne 1 domatez 1 kepekli pekismet ara 1 armut
zeytının cok
3 4 en fazla
bıde labne yıcene beyaz peynır ye
nasıl vermıstın bıze bıraz tuyolar werrmısın
Canım ama bebeği var daha 8 aylık zeytın yesın bence:))emzırıyor ama peynır konusunda haklısın mankenım
Menun guzel cnm
yürüyüşle ve acıkmadan yemiyorum ve doyunca hemem kalkıyorum beynime rejimdeyim yahut diyet yapıyorum demiyorum asla yoksa bende ters tepiyo daha fazla yiyiyorum ben diyet yapmıyorum diyorum ölçülü ve kararında yemek insanı dinçleştiriyo
yürüyüşle ve acıkmadan yemiyorum ve doyunca hemem kalkıyorum beynime rejimdeyim yahut diyet yapıyorum demiyorum asla yoksa bende ters tepiyo daha fazla yiyiyorum ben diyet yapmıyorum diyorum ölçülü ve kararında yemek insanı dinçleştiriyo
2 gundur canm pızza hhamur ısı gozleme falan ıstıo
sanırım suan beynımle savas ıcındeyım
evet haklısın bu arada nacizane bi tevsiyem var mesela yediklerimizin fotoğrafınıda çekip ekleyebiliriz daha bi motive oluyo insan
Pazar gunu sabah tartıldıktan sonra canın ne ıstıyosa abartmadan yee ödul yap bıse olmazz
baslarsam duramam bı buyuk pızza yerım
ya kahvaltı etmessın hem öğlen hem sabah ıcın bır buyuk ye yeterkı 6 dan sonra yeme,motıve olman ıcın bıraz da yemek lazım
tartılım eger kılo wermıssem ozaman belkı :18:
sımdı ben kacıorm bebekler
bu arada bı kase salata yedım sımdı
ew ısı bıde spor yapıcam sızı sewıorm guzel kadınlar
2 gundur canm pızza hhamur ısı gozleme falan ıstıo
sanırım suan beynımle savas ıcındeyım
slm canım
bende aynı durumdayım vallahi neyapcaz yarın regli olmayı bekliyorum yediklerimin tadı yok ve iştahım açık :18:
eşim kek istedi birazdan onu yapıcam.yanınada tuzlu kurabiye yapayım diyorum bi taraftan bir kaç gün sonra yapayım diyorum gözümün önünde sürekli
bide bende bugün pizza düşünüyorum ama öyle hazır pizzalardan değil lavaş pizza yapmayı düşünüyorum.