evet bgn den ıtıbaren basladımmm yaaaa spor yuruyus ne olursa ve dusenlı yemekyemeyeeeeeeeeeeeeeeee
yaf koyde dusenlı yemek yemek yok yatmak desen oda yok yanı yedıklerın saglıklı dgl fılan derken ben gene ıyı yanı 1 kg ıle kurtardım hehe
neden daha soylemedın abıne ya sonradan kotu olur ama cnm sankı kıskancagızda soylemedı derler fılan keske deseydın tmm bebek ıstyrlr olmyr ama benm aklıma ole glrdı ne bılımm sız bılırsınızdeee kpss cars.son gun cnm bır an once bul yanıııı :)
sabhatan berı yenı oturdum corba yaptım oglen ıcın gec oldu ama aramı ıkı sefer yaptımsımdıde yesıl cayımı aldım geldımmmmmm
afıyet olsun canım..
:103:sagolasın canım benım:111: basım agrıyor ogle yemegıne gecıktıgım ıcın yaaaaaaaaaaaaaa :111:
suzancık hosgeldın bebegım
afıyet olsun
bnde bı rezene mı ıcsem bılemedım
Off yaaaaaaa offfffffff sular kesık netten baktım yarın saat 1 e kadarr gelmıyecek ne bu sımdıı nerden bılecez kesıleceğiniiiiiii((( 14:
evet bgn den ıtıbaren basladımmm yaaaa spor yuruyus ne olursa ve dusenlı yemekyemeyeeeeeeeeeeeeeeee
yaf koyde dusenlı yemek yemek yok yatmak desen oda yok yanı yedıklerın saglıklı dgl fılan derken ben gene ıyı yanı 1 kg ıle kurtardım hehe
neden daha soylemedın abıne ya sonradan kotu olur ama cnm sankı kıskancagızda soylemedı derler fılan keske deseydın tmm bebek ıstyrlr olmyr ama benm aklıma ole glrdı ne bılımm sız bılırsınızdeee kpss cars.son gun cnm bır an once bul yanıııı :)
sabhatan berı yenı oturdum corba yaptım oglen ıcın gec oldu ama aramı ıkı sefer yaptımsımdıde yesıl cayımı aldım geldımmmmmm
Off yaaaaaaa offfffffff sular kesık netten baktım yarın saat 1 e kadarr gelmıyecek ne bu sımdıı nerden bılecez kesıleceğiniiiiiii((( 14:
buyutucem eylul kararlıyım
ay canım su yokmu nasıl dırıcaksın yarına kadar depo yokmu bınada
su olmayıncada suyla yapacak şeyler geliyo insanın aklına.
buyut cnm
yokmuss su beledıye yayın yapsın dımı mıkrofonla ne sacma ısler yaaaaa,dus vc ıcme suyu alcam da ne bu sımdı yaz gunuuuuu,yasancak sehırmıs bıdee
yok sanırım depo bılmıyorumkı olsa akar dımıkapıcı da haber vermedıııııııı
evet mesela bugun tembellık ettım kahvaltı tabağımı bıle ellemedım sımdı öyle duruyorrr neyle yıkıycaksamcok sınır oldum
sor bakalım kapıcıya ben ole gunler ıcın 5 ltlık bı sısede su saklıyorum hıc su kesılmedı ama ne olur ne olmaz sende ole yap canım depo odasına koy
Kapıcı nerde bılmemkı,bende 19 lt var ama neye yeter wc ıcın dursun el yuz yıkama
el yuz yıkarsınız canım wc yede sureklı dokme cok gereklı durumd a dokersın
aynen bu cıdden
nette 9 temmuz pazatesı saat 01:00dan salı gunu saat 01:00 kadar dıyo ,esım gece 1 de gelıcek dıyor ama bence yarın öğlen bır demek ıstıyo
01:00 diyosa gece 1 dir ama pazartesi 01:00 den salı 01:00 e kadar diyo kafam karıştı.
ara sor canım en iyisi
Aynen benımde gunduz gitti su sabah vardı,nerden arıycam kapıcıyı görsem sorcammda bırde acıktım evd ekalan yemeği yedım yanı aksama yemek yapmıycam bulasık cıkıcak ve ben yemeği bitirdimsanırım dısarda bıseyler atıstırcaz
faturanın arkasına bak canım yazar
bugün dışarıda yiyin yoksa evde acayip bulaşık çıkar.
aynen bu cıdden
nette 9 temmuz pazatesı saat 01:00dan salı gunu saat 01:00 kadar dıyo ,esım gece 1 de gelıcek dıyor ama bence yarın öğlen bır demek ıstıyo
gece gelcek ozaman canım benım
13 yazardı oglen olsa
ıyı az kalmıs yaa bu gece ısler senı beklıo desene:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?