Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

afıyet olsun canım..

Off yaaaaaaa offfffffff sular kesık netten baktım yarın saat 1 e kadarr gelmıyecek ne bu sımdıı nerden bılecez kesıleceğiniiiiiii(((14:

afiyet olsun canım
kalp atışi için 17 temmuzda gidicez o zamana kadar kimseye haber vermeyi düşünmüyorum.bebiş için iyi haberi alayım hemen söylerim :26:
abimin bebişi olmuyor demiştim unutmamışsın canımsın
bide benim bekar abim var bizimle kalıyo biz onunla kalıyo gibiyiz neyse
o abim kpss ye girelim diyo.ileriye dönük faydası olur belki :44:

buyutucem eylul kararlıyım
ay canım su yokmu nasıl dırıcaksın yarına kadar depo yokmu bınada

buyut cnm
yokmuss su beledıye yayın yapsın dımı mıkrofonla ne sacma ısler yaaaaa,dus vc ıcme suyu alcam da ne bu sımdı yaz gunuuuuu,yasancak sehırmıs bıdee

yok sanırım depo bılmıyorumkı olsa akar dımıkapıcı da haber vermedıııııııı

su olmayıncada suyla yapacak şeyler geliyo insanın aklına.

evet mesela bugun tembellık ettım kahvaltı tabağımı bıle ellemedım sımdı öyle duruyorrr neyle yıkıycaksamcok sınır oldum

sor bakalım kapıcıya ben ole gunler ıcın 5 ltlık bı sısede su saklıyorum hıc su kesılmedı ama ne olur ne olmaz sende ole yap canım depo odasına koy

sor bakalım kapıcıya ben ole gunler ıcın 5 ltlık bı sısede su saklıyorum hıc su kesılmedı ama ne olur ne olmaz sende ole yap canım depo odasına koy

Kapıcı nerde bılmemkı,bende 19 lt var ama neye yeter wc ıcın dursun el yuz yıkama

el yuz yıkarsınız canım wc yede sureklı dokme cok gereklı durumd a dokersın

aynen bu cıdden
nette 9 temmuz pazatesı saat 01:00dan salı gunu saat 01:00 kadar dıyo ,esım gece 1 de gelıcek dıyor ama bence yarın öğlen bır demek ıstıyo

aynen bu cıdden
nette 9 temmuz pazatesı saat 01:00dan salı gunu saat 01:00 kadar dıyo ,esım gece 1 de gelıcek dıyor ama bence yarın öğlen bır demek ıstıyo

01:00 diyosa gece 1 dir ama pazartesi 01:00 den salı 01:00 e kadar diyo kafam karıştı.

ara sor canım en iyisi

01:00 diyosa gece 1 dir ama pazartesi 01:00 den salı 01:00 e kadar diyo kafam karıştı.

ara sor canım en iyisi

Aynen benımde gunduz gitti su sabah vardı,nerden arıycam kapıcıyı görsem sorcammda bırde acıktım evd ekalan yemeği yedım yanı aksama yemek yapmıycam bulasık cıkıcak ve ben yemeği bitirdimsanırım dısarda bıseyler atıstırcaz

faturanın arkasına bak canım yazar
bugün dışarıda yiyin yoksa evde acayip bulaşık çıkar.

faturanın arkasına bak canım yazar
bugün dışarıda yiyin yoksa evde acayip bulaşık çıkar.

Kartlı su fatura gelmıyo esım karta yukluyor bakalım gece bırde kalkarsam dus alabılırım eğer gelırse tabı cekıcez bugun ve dun yuruyus yapmamıs olcam yoksa terlerım:)))

aynen bu cıdden

gece gelcek ozaman canım benım
13 yazardı oglen olsa

ıyı az kalmıs yaa bu gece ısler senı beklıo desene:18:

gece gelcek ozaman canım benım
13 yazardı oglen olsa

ıyı az kalmıs yaa bu gece ısler senı beklıo desene:18:

evet ama bugun öğlen gitti yıne 13 yazması lazımdı 01:00 dıyordu o yuzden guvenmıyorum,gece kalkabılırsem dus alırım yoksa pıs yatarım napımyarın temızlık yapcam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…