• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet ama bugun öğlen gitti yıne 13 yazması lazımdı 01:00 dıyordu o yuzden guvenmıyorum,gece kalkabılırsem dus alırım yoksa pıs yatarım napım:52:yarın temızlık yapcam zaten

bugun tatıl ılan ett amannnnnnn
:30::30:
bende esım ıcın bısıler yapıorm ıs yerınde yemek yıyemıo bnde yanına beslenme cantası koyuyorum:52:

bugun tatıl ılan ett amannnnnnn
:30::30:
bende esım ıcın bısıler yapıorm ıs yerınde yemek yıyemıo bnde yanına beslenme cantası koyuyorum:52:

öyle yaptım evdekı yemeklerı de bıtırdım acıktım bugun cokk,:52:aksam yıne atıstırcm dısarda,ne hazırlıyosun esımın sırkette ascı esımı sever en ıyı seylerı yapar canım karnıyarık ıstıyo dese ertesı gun yapar:9: yemeği sevmezse yemez esım gel sana tost yapım falan der ac bırakmıyo:))

öyle yaptım evdekı yemeklerı de bıtırdım acıktım bugun cokk,:52:aksam yıne atıstırcm dısarda,ne hazırlıyosun esımın sırkette ascı esımı sever en ıyı seylerı yapar canım karnıyarık ıstıyo dese ertesı gun yapar:9: yemeği sevmezse yemez esım gel sana tost yapım falan der ac bırakmıyo:))

yemek yemedınmı bugun bısı yemedınmı canım ye bnce cok ac kalma lutfen

ben zeytınlı poaca yaptım mayasını beklıorm
bıde belkı bulgur koftesı yaparım ama kesın degıl

esım ın ıs yerınde yemek sırketınden gelıo yemek
onceden yerdıım dıo sımdı senın yemeklerınden sonra yıyemıorm dıo :27: en kotu ıhtımal ekmek arası yaptrıo orda sanırım yada bıskuvı vs
kalıtelı bı rest gıdınce yıomus kı o herzaman olmuyo ancak gorsmeye gderse bırıyle

yemek yemedınmı bugun bısı yemedınmı canım ye bnce cok ac kalma lutfen

ben zeytınlı poaca yaptım mayasını beklıorm
bıde belkı bulgur koftesı yaparım ama kesın degıl

esım ın ıs yerınde yemek sırketınden gelıo yemek
onceden yerdıım dıo sımdı senın yemeklerınden sonra yıyemıorm dıo :27: en kotu ıhtımal ekmek arası yaptrıo orda sanırım yada bıskuvı vs
kalıtelı bı rest gıdınce yıomus kı o herzaman olmuyo ancak gorsmeye gderse bırıyle

yok yedım dunden kalma yemeklerden öğlen yedım esıme ayırdım
öğleden sonra acıktım yıne kalanını yedım doymuyorum bugun:52:
ascıdan daha ıyı yapıyomusum bende ama mecbur bısı yıcek sabah kahvaltı hazırlıyo ascı menemen falan sucuk öğlen yıyor bazen öğleden sonrada tost falan aparatıf yıyor:52:göbek yaptı

yok yedım dunden kalma yemeklerden öğlen yedım esıme ayırdım
öğleden sonra acıktım yıne kalanını yedım doymuyorum bugun:52:
ascıdan daha ıyı yapıyomusum bende ama mecbur bısı yıcek sabah kahvaltı hazırlıyo ascı menemen falan sucuk öğlen yıyor bazen öğleden sonrada tost falan aparatıf yıyor:52:göbek yaptı

bu aşçıya dikkat et:52::52::52::52::52:

benimde kanım acıktı bugün sabah kahvaltısı ve arada meyva yedim sadece yemek hazırladım eşimi bekliyorum 8 gibi herhalde :44:

suzancık hosgeldın bebegım
afıyet olsun
bnde bı rezene mı ıcsem bılemedım:55:
hos buldumm seker.nbr sınız bakalımmm:))

aclıktan ağrır canım tabı

bugun daha önce de ıctın cokda ıcmee:9:
evet ılac ve corbayı ıctım gectı:))

afiyet olsun canım:16:
kalp atışi için 17 temmuzda gidicez o zamana kadar kimseye haber vermeyi düşünmüyorum.bebiş için iyi haberi alayım hemen söylerim :26:
abimin bebişi olmuyor demiştim unutmamışsın canımsın:38:
bide benim bekar abim var bizimle kalıyo biz onunla kalıyo gibiyiz neyse:37:
o abim kpss ye girelim diyo.ileriye dönük faydası olur belki :44:
canım hıc unuturmuyum oda benm gıbı beklemede cunkum:))hayırlısıyla ınsl...:31:beklemeden gelır ınsallah...sende kalp atıslarını duyarsın ınsl..sorunsuz gecer canımm:46:rabbım korktuguna aratmasın ınsl.... kpss de dusun ıstersen kafan dagılır ona konsantre olursun belkımm bebege odaklanmaz sın boylecede daha saglıklı olur bebgınnn ınsl...canım benımmm:29: gece gece ayısı yedımm hemde seker pare gıdıydı :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::52::52::52::52:

ben hep eşimle uyur onunla kalkarım :16:

sende git yat ne yapıyosun buralarda :27::27::27::27:
aynen benımkıde aha burda yanımda kardesıyle hafta sonu dugun planı yapıyor bensız yataga gırmes gercı bazen uyuzz eder bu konu benıyaa olsunnnnnnnnnnn ben onu cokk sevyrummmmmmmm:78:

hos buldumm seker.nbr sınız bakalımmm:))

evet ılac ve corbayı ıctım gectı:))

canım hıc unuturmuyum oda benm gıbı beklemede cunkum:))hayırlısıyla ınsl...:31:beklemeden gelır ınsallah...sende kalp atıslarını duyarsın ınsl..sorunsuz gecer canımm:46:rabbım korktuguna aratmasın ınsl.... kpss de dusun ıstersen kafan dagılır ona konsantre olursun belkımm bebege odaklanmaz sın boylecede daha saglıklı olur bebgınnn ınsl...canım benımmm:29: gece gece ayısı yedımm hemde seker pare gıdıydı :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::52::52::52::52:

inşallah canım :16::16:

bızde oleyız de bu gece rahatsz ya yattı bnde yarım saate yatarım hatta sımdı kalktı bnı 1 saate uyndr bn senle vakıt gecırcem dedı bıda gıttı bısıler yapıo kndı kndıne:52:

oooo nehırasi da gelmıssssssss:52::52::52::52: nolıyı bu gece

gece yoklaması yapıyoruz sağ baştan saymaya başlıyalım :52::52::52::52:

ben buralardaydım sizide görünce selam vereyim sonra yatayım dedim:16:

aynen benımkıde aha burda yanımda kardesıyle hafta sonu dugun planı yapıyor bensız yataga gırmes gercı bazen uyuzz eder bu konu benıyaa olsunnnnnnnnnnn ben onu cokk sevyrummmmmmmm:78:

bende eşimi çok seviyorum o bana kedi gibisin der etrafında dolaşırım :52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back