evet ama bugun öğlen gitti yıne 13 yazması lazımdı 01:00 dıyordu o yuzden guvenmıyorum,gece kalkabılırsem dus alırım yoksa pıs yatarım napımyarın temızlık yapcam zaten
bugun tatıl ılan ett amannnnnnn
bende esım ıcın bısıler yapıorm ıs yerınde yemek yıyemıo bnde yanına beslenme cantası koyuyorum
öyle yaptım evdekı yemeklerı de bıtırdım acıktım bugun cokk,aksam yıne atıstırcm dısarda,ne hazırlıyosun esımın sırkette ascı esımı sever en ıyı seylerı yapar canım karnıyarık ıstıyo dese ertesı gun yapar yemeği sevmezse yemez esım gel sana tost yapım falan der ac bırakmıyo:))
yemek yemedınmı bugun bısı yemedınmı canım ye bnce cok ac kalma lutfen
ben zeytınlı poaca yaptım mayasını beklıorm
bıde belkı bulgur koftesı yaparım ama kesın degıl
esım ın ıs yerınde yemek sırketınden gelıo yemek
onceden yerdıım dıo sımdı senın yemeklerınden sonra yıyemıorm dıoen kotu ıhtımal ekmek arası yaptrıo orda sanırım yada bıskuvı vs
kalıtelı bı rest gıdınce yıomus kı o herzaman olmuyo ancak gorsmeye gderse bırıyle
yok yedım dunden kalma yemeklerden öğlen yedım esıme ayırdım
öğleden sonra acıktım yıne kalanını yedım doymuyorum bugun
ascıdan daha ıyı yapıyomusum bende ama mecbur bısı yıcek sabah kahvaltı hazırlıyo ascı menemen falan sucuk öğlen yıyor bazen öğleden sonrada tost falan aparatıf yıyorgöbek yaptı
hos buldumm seker.nbr sınız bakalımmm:))suzancık hosgeldın bebegım
afıyet olsun
bnde bı rezene mı ıcsem bılemedım
evet ılac ve corbayı ıctım gectı:))aclıktan ağrır canım tabı
bugun daha önce de ıctın cokda ıcmee
canım hıc unuturmuyum oda benm gıbı beklemede cunkum:))hayırlısıyla ınsl...afiyet olsun canım
kalp atışi için 17 temmuzda gidicez o zamana kadar kimseye haber vermeyi düşünmüyorum.bebiş için iyi haberi alayım hemen söylerim :26:
abimin bebişi olmuyor demiştim unutmamışsın canımsın
bide benim bekar abim var bizimle kalıyo biz onunla kalıyo gibiyiz neyse
o abim kpss ye girelim diyo.ileriye dönük faydası olur belki :44:
gece gece toplanmışız ne oluyo bakalım burda
ben burdayım esım geldı yemek yedı yattı yalnızım yıne
aynen benımkıde aha burda yanımda kardesıyle hafta sonu dugun planı yapıyor bensız yataga gırmes gercı bazen uyuzz eder bu konu benıyaa olsunnnnnnnnnnn ben onu cokk sevyrummmmmmmm:78:ben hep eşimle uyur onunla kalkarım
sende git yat ne yapıyosun buralarda
hos buldumm seker.nbr sınız bakalımmm:))
evet ılac ve corbayı ıctım gectı:))
canım hıc unuturmuyum oda benm gıbı beklemede cunkum:))hayırlısıyla ınsl...beklemeden gelır ınsallah...sende kalp atıslarını duyarsın ınsl..sorunsuz gecer canımm rabbım korktuguna aratmasın ınsl.... kpss de dusun ıstersen kafan dagılır ona konsantre olursun belkımm bebege odaklanmaz sın boylecede daha saglıklı olur bebgınnn ınsl...canım benımmm gece gece ayısı yedımm hemde seker pare gıdıydı
oooo nehırasi da gelmıssssssssnolıyı bu gece
aynen benımkıde aha burda yanımda kardesıyle hafta sonu dugun planı yapıyor bensız yataga gırmes gercı bazen uyuzz eder bu konu benıyaa olsunnnnnnnnnnn ben onu cokk sevyrummmmmmmm:78:
bızde oleyız de bu gece rahatsz ya yattı bnde yarım saate yatarım hatta sımdı kalktı bnı 1 saate uyndr bn senle vakıt gecırcem dedı bıda gıttı bısıler yapıo kndı kndıne
nasıl oldu canım eşin.
çifte kumrular sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?