• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hayırlısı canım daha sonra lazım olur hastalık bu ne zaman başımıza ne geleceğini bilmmiyoruz.

akşam eşin eve gelince hala kötü görünüyorsa onu hiç dinleme çocuk gibi oluyorlar hasta olunca doktora götür canım.

hemde ne cocuk sabaha kadar uyutmadı..saol canım benım

sebze corbasıııı offff superrrrrben hıc yapmadım ama annem cok guzel yapar
patlıcanı salatmı yapcaksın eksı eksı:30:

sebzeleri düdüklüye alıyorum pişirip sonrada el blenderı ile iyice ezip karıştırıyorum süper oluyo.

sarımsaklı yoğurtlu eşim çok sever abimde :34:

canım ben 99 dan beri çalışıyorum son iki yıldır çalışmıyorum.
ssk ile haliyle işimiz oluyordu.
boşuna neden para verilsinki niye yatırılıyo her ay o kadar paralar.
benim eşimde şubat sonunda yapılmıştı nisanda göründü yattığı an hemen dişime dolgu yaptırdım bebiş öncesi testler falan baya işime yaradı.
eşim gitmedi hiç doktora gitmesinde Allah korusun:26:

cok ıyı bılgılerınden faydalanıyoruz:16:

akşama ne yemek yapıyorsunuz:24:

kahvaltıdan sonra sadece meyva yedim:34:

dunden kalma azıcık barbunya var ve tavuklu kuskus yanına cok az mılföyum var onu yaparım dolabı temızlıyorum son 9 gun

hhangı sebzelerı koyusosun canım ay ben blander mıkser almadım sımdı cok pısmanım bı rondom var okadar:9:

şimdi gittim mutfağa patlıcanı fırına attım çorbayıda ocağa koydum geldim :34:

evde olan sebzelerden attım canım.
2 havuç 4 küçük domates 1 orta boy patates 1 kuru soğan.

kışın kereviz falan atıyordum bazen maydonoz atıyorum püre olduğu için farketmiyo.

cok ıyı bılgılerınden faydalanıyoruz:16:

dunden kalma azıcık barbunya var ve tavuklu kuskus yanına cok az mılföyum var onu yaparım dolabı temızlıyorum son 9 gun

canım mersinemi gidiyosun

şimdi gittim mutfağa patlıcanı fırına attım çorbayıda ocağa koydum geldim :34:

evde olan sebzelerden attım canım.
2 havuç 4 küçük domates 1 orta boy patates 1 kuru soğan.

kışın kereviz falan atıyordum bazen maydonoz atıyorum püre olduğu için farketmiyo.

canım mersinemi gidiyosun

Evet canım bu carsamba değil diğer carsamba esımın dıkıslerını aldırıp gidiyorum. elıne sağlık

geçmiş olsun canım :16:
implant sağlıklı ne kadara yaptırıyorsunuz merrak ettim :15:

saol canım:16:sımdı ılk vıda takıcaklar kesıp 250 euro+100 euroda kemik tozu verılecek
daha sonra da ımplant takılırken kaplama parası verıyolar tahmınıme göre:1200 tutar ekstra cıkmassa ama cıkabılır doktor bısey dıyemıyor

saol canım:16:sımdı ılk vıda takıcaklar kesıp 250 euro+100 euroda kemik tozu verılecek
daha sonra da ımplant takılırken kaplama parası verıyolar tahmınıme göre:1200 tutar ekstra cıkmassa ama cıkabılır doktor bısey dıyemıyor

ben dişçiye gittiğimde 900 euro fiyat verdiler canım.
eşin sağlıklı olsunda gerisi boş :16:

ben dişçiye gittiğimde 900 euro fiyat verdiler canım.
eşin sağlıklı olsunda gerisi boş :16:

özel dıs doktoruna gıtmedık bız,gazı unıversıtesı diş bölumunde bu fıyat normalde 1500-2000 arası bakalım bıze ne kadar patlıycak:52:herseyın önemlısı sağlık tabıkıde

cok yağlı soslu değilse bısı olmaz canım afıye olsun

Hosgeldın evıne dıyelım o zamanbu hafta aldığın o kıloyu verırsın emınım...
evet bgn den ıtıbaren basladımmm yaaaa spor yuruyus ne olursa ve dusenlı yemekyemeyeeeeeeeeeeeeeeee:52::27:

canım nıye kılo aldınkı sen sanmam kılo alcagını okadar
nazar degdı en fazla kılo werenımız olarak

bu arada herkese selam:32:
yaf koyde dusenlı yemek yemek yok yatmak desen oda yok yanı yedıklerın saglıklı dgl fılan derken ben gene ıyı yanı 1 kg ıle kurtardım hehe :27:

afiyet olsun canım.bende kpss ye giricem.abim istiyo bebişi bilmiyo sende gir diyo bende tamam dedim bulrsa diplomasını başvuracağz:34:
neden daha soylemedın abıne ya sonradan kotu olur ama cnm sankı kıskancagızda soylemedı derler fılan keske deseydın tmm bebek ıstyrlr olmyr ama benm aklıma ole glrdı ne bılımm sız bılırsınızdeee kpss cars.son gun cnm bır an once bul yanıııı :):8:

sabhatan berı yenı oturdum corba yaptım oglen ıcın gec oldu ama aramı ıkı sefer yaptım :27: sımdıde yesıl cayımı aldım geldımmmmmm :24::24::24:

Back