ben gıder....
gule gule canım ıyı uykular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gıder....
bası agrıomus bıraz dınlemek ıstıo sanırım canım benım saol
sen nasılsın canım sureklı sormak ıstemıorm ama nasıl bı hıs neler hıssedıosn varmı degısıklıkler
şimdilik aynı regli ağrısı gibi ama sürekli,gögüslerim dolgunlaştı dokundukça acıyo aşırı duygusallık var başkada birşey hissetmiyorum.mide bulantısı baş dönmesi olmadı allaha şükür:26:
eşimin işi bitmiş bende gidiyorum yatmaya yarın görüşürüz iyi geceler canım
bu aşçıya dikkat et
benimde kanım acıktı bugün sabah kahvaltısı ve arada meyva yedim sadece yemek hazırladım eşimi bekliyorum 8 gibi herhalde :44:
günaydıınnn
2 gündür bildirim yapamadım, pazar günü kayınvalidemdeydik, dün de dışardaydım tüm gün ve dolayısıyla yürüyüşümü aksattım 2 gündür
bu sabah uyandım ve attım kendimi yürüyüş alanına , tam 1 saat yürüyüş yaptım, sonrada duş ve kahvaltı. nezamandır yumurta yemediğimi farkettim ve kahvaltıma yumurtayı ekledim, peyniri azalttım
2 fincan yeşil çayımı içtim şuana kadarda
yürüyüş yapamadığım 2 günle bugünü kıyaslıyorumda kendimi inanılmaz iyi hissediyorum yürüyüş şart
sizler neler yaptınız nasıl gidiyor
selam kızlar
hosgeldın canım
hosbulduk canım bıttımı temızlık
yok canım nerde halaa su yok,dun aksam geldı dus aldım falan ama sabah yıne yoktu
gece verıp sabah kescekler demekkı sanırım bı zamanlr oluyodu ole ıstanbuldada gece gelıodu gece hallet ıslerını canım
Dun aksam 7 bucuk gıbı geldı dus falan aldım esımde gelınce aldı sonra cıktık yemek yemek ıcın dısarı kapıcı bır ılan yazmıs su deposundan su verılmıs yanı normalde sular kesıkmıs dun aksamdazaten evde geldığımde 10 du saat ne ısı yapıcam esım erken kalkıyor((
bı wc lavaboyu yıkasan yetr canım gelırse aksam boswer her gun temzlıosn zaten
sen napıyosun canım bugun gec geldıntemızlıkmı yaptın
esım gec gıttı temızlık falan yapmadaım hıc bısı yapmadım canım
nasıl bası ıyımıydı?sende bendensın
bıraz yattı dınlendı gece ıyıyım dedı bılmıorm yalanda soleyebılır doktr demıyım dıe
cocuk gıbılerkendı bılır sonucta kendı acısını cekıyor sende onu dusunuyorsun..sankı bız anne gib olduk