• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bası agrıomus bıraz dınlemek ıstıo sanırım canım benım saol

sen nasılsın canım sureklı sormak ıstemıorm ama nasıl bı hıs neler hıssedıosn varmı degısıklıkler:31:

şimdilik aynı regli ağrısı gibi ama sürekli,gögüslerim dolgunlaştı dokundukça acıyo aşırı duygusallık var başkada birşey hissetmiyorum.mide bulantısı baş dönmesi olmadı allaha şükür:26:

eşimin işi bitmiş bende gidiyorum yatmaya yarın görüşürüz iyi geceler canım :3:

şimdilik aynı regli ağrısı gibi ama sürekli,gögüslerim dolgunlaştı dokundukça acıyo aşırı duygusallık var başkada birşey hissetmiyorum.mide bulantısı baş dönmesi olmadı allaha şükür:26:

eşimin işi bitmiş bende gidiyorum yatmaya yarın görüşürüz iyi geceler canım :3:

aman masallah allah kolaylık versın ınsallah saglık versın
ıyı geceler tatlı ruyalar cıcı anne:ssz:
bnde yatıyım optummm

bu aşçıya dikkat et:52::52::52::52::52:

benimde kanım acıktı bugün sabah kahvaltısı ve arada meyva yedim sadece yemek hazırladım eşimi bekliyorum 8 gibi herhalde :44:

:)Ben gıdıcem ya zayıflar:52:sımdı yıyebılır.BU ara cok cabuk acıkıyoru bıde doymuyor gıbıyım tuhaf

günaydıınnn:16:

2 gündür bildirim yapamadım, pazar günü kayınvalidemdeydik, dün de dışardaydım tüm gün :50: ve dolayısıyla yürüyüşümü aksattım 2 gündür:41:

bu sabah uyandım ve attım kendimi yürüyüş alanına , tam 1 saat yürüyüş yaptım, sonrada duş ve kahvaltı. nezamandır yumurta yemediğimi farkettim ve kahvaltıma yumurtayı ekledim, peyniri azalttım :31:

2 fincan yeşil çayımı içtim şuana kadarda :52:

yürüyüş yapamadığım 2 günle bugünü kıyaslıyorumda kendimi inanılmaz iyi hissediyorum:49: yürüyüş şart :9:

sizler neler yaptınız nasıl gidiyor :16:

günaydıınnn:16:

2 gündür bildirim yapamadım, pazar günü kayınvalidemdeydik, dün de dışardaydım tüm gün :50: ve dolayısıyla yürüyüşümü aksattım 2 gündür:41:

bu sabah uyandım ve attım kendimi yürüyüş alanına , tam 1 saat yürüyüş yaptım, sonrada duş ve kahvaltı. nezamandır yumurta yemediğimi farkettim ve kahvaltıma yumurtayı ekledim, peyniri azalttım :31:

2 fincan yeşil çayımı içtim şuana kadarda :52:

yürüyüş yapamadığım 2 günle bugünü kıyaslıyorumda kendimi inanılmaz iyi hissediyorum:49: yürüyüş şart :9:

sizler neler yaptınız nasıl gidiyor :16:

canım ıkı gun ödul yapmıssındır:9:bu hafta dıkkat edersın oldu bıttı..

gece verıp sabah kescekler demekkı sanırım bı zamanlr oluyodu ole ıstanbuldada gece gelıodu gece hallet ıslerını canım

Dun aksam 7 bucuk gıbı geldı dus falan aldım esımde gelınce aldı sonra cıktık yemek yemek ıcın dısarı kapıcı bır ılan yazmıs su deposundan su verılmıs yanı normalde sular kesıkmıs dun aksamda:9:zaten evde geldığımde 10 du saat ne ısı yapıcam esım erken kalkıyor:(((

Dun aksam 7 bucuk gıbı geldı dus falan aldım esımde gelınce aldı sonra cıktık yemek yemek ıcın dısarı kapıcı bır ılan yazmıs su deposundan su verılmıs yanı normalde sular kesıkmıs dun aksamda:9:zaten evde geldığımde 10 du saat ne ısı yapıcam esım erken kalkıyor:(((

bı wc lavaboyu yıkasan yetr canım gelırse aksam boswer her gun temzlıosn zaten

bı wc lavaboyu yıkasan yetr canım gelırse aksam boswer her gun temzlıosn zaten

hııı onu yaptım tabı canım ama sınırım suan heryer pıslendı temızlıyemıyorumda :(hanı 01:00 dı 13:00 da değilmiş sanırım gece 1 de :(gelır

Back