Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Evet benımde Memleket sıcak ama gıdıcem orda yanıcamee doğduğum yer sevıyorum yınedee

kim hastaymış takip edemedim

myangel bası dönuyormus bırde mankenın esınınde aynı bas dönmesı mıde bulantısı oluyormus:))

olabılır stresı cok bıde dun annemler bıraz konustu bılıosn durumları konu hakkında elestırıde bulundular ole dınledı belkı ona taktı kafayı bende annmlerden taraf oldum yalnız kaldı sankı sonra uzuldum neyse :S

yap kahvenı canım bn rezene cayı ıcıorm

Olabılır etrafdan bırılerının konusması helekı ailen se koyar yanı bazen yanlız kalmaları ıyı bazı seyler dank eder kafaya uzulme sen de afıyet olsun

Olabılır etrafdan bırılerının konusması helekı ailen se koyar yanı bazen yanlız kalmaları ıyı bazı seyler dank eder kafaya uzulme sen de afıyet olsun

evet canım çok sağoll :) yurdumun her yeri çok güzel ama insanın doğduğu yer bir başka tabii

dank etsın dıe ewet taraf oldum ama pısmanda oldum kaynanamda kızdım ona onun verdgı bı hırs vardı :S saol canım
yurdumun heryerı guzel cumlesıne pek katılamıorm ben ıstanbul dogumluyum ama izmırdede yasamak ıstrdım en azından yazları ...

Evet benımde Memleket sıcak ama gıdıcem orda yanıcamee doğduğum yer sevıyorum yınedee

myangel bası dönuyormus bırde mankenın esınınde aynı bas dönmesı mıde bulantısı oluyormus:))

7511
myangelx

geçmiş olsun kızlar
migrenim tuttuğunda bendede öyle oluyordu başım acayip döner midem bulanırdı afedersiniz kusunca rahatlardım.
doktora gidin.
ben öyle durumlarda eşim acile götürüyo iğne serum ancak kendime geliyorum

her mevsimde ayrı bir güzeldir memleketim :) bu konuda asla mütevazı olamam :) mutlaka en kötü yerin bile bir güzelliği vardır bence yaa ben ona inanıyorum. gel canm bekleriz

teşekkürler canm benimki çok önemli birşey değil sanırım öyle hissediyorum sıvı aldıkça özellikle geçiyor gibi, sıvı kaybından sanırım

teşekkürler canm benimki çok önemli birşey değil sanırım öyle hissediyorum sıvı aldıkça özellikle geçiyor gibi, sıvı kaybından sanırım

tansiyon da olabilir hava sıcaklığı aç kalma uykusuzluk kalabalık ortamlarda kalınıyor yaa otobüste sıcakta falan benim tansiyonum düşüyor bu yaz pek olmadı dışarı çıkmadan önce tuzlu ayran içiyorum iyi geliyor.

doktor değilim tabi bende bu sebeplerden oluyo

Allahtan hamilelikte olmuyor yoksa halimi düşünmek bile istemiyorum :26:

nehır bısı sorcam umranıyede en ıyı hastane hangısı erdemı aradım sımdı randevusuz gelebılırsınız dıyor prensıpsız bı yer sanırım varmı onerebılecegın bı yer

nehır bısı sorcam umranıyede en ıyı hastane hangısı erdemı aradım sımdı randevusuz gelebılırsınız dıyor prensıpsız bı yer sanırım varmı onerebılecegın bı yer

atlasa gidiyorum canım ordada randevu yok geçen gün eşimle gittim o kadar bekledim sinir oldum.genel cerrahiye daha önce gittim ordaki doktor çok ilgiliydi benim sol göğsümde kist var içimi rahatlatmıştı kafama takılanları kağıda yazıp öyle verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…