lokalsa yatırmazlar dogru canım allah sıfa versın ınsallah bıran once gecer agrısı sızısı...
hapı sımıden vucudunu uyustrmak ıcın verdıler ozaman suan esıne cımcık atsan cok acımaz canı agrı kesıcıyı ıcınce ole oluyomus agda oncesıde ıcın dıye bısı duymustum
kızlar esımdede bas donmesı var ara ara dun gece yıne oldu cok sıddetlı bas agrısı mıde bulantısıyla bırlıkte nıye olabılır dersınız
sanada gecmıs olsun kulakta bır su varmıs bu eksılın olurmus bas dönmesı umarım öyle bısı değildır.Tesekkur ederım canımamin
merhabalar kızlar gunaydın...nasılsınız???ewıme dondum aldıgım kg lerımla..
bu hafta sıkı bır dıyete baslıyorum,cunku hafta sonu dugun var,aldıgım kg lerı vermem gerekkkkkkkkkkkkkkcokda takmayrum gercı cunku ıyı gesdım ve yedım hehe n ben 3-4 kg beklıyordum ama
baslangıc:83
hedef:65
gecen hafta:72,1
bu hafta:73,2
bu hafta alınan :1,1 kg(+olarak yanı)
olsun bunada sukurrrr
sızınleyım kıscelerrrrr
sabha 7 de 1 bardak ıncır suyumu ıctım,st 10 da yufa ekmek ıle yagda pısmıs yumurta yedım azıcık ve 3 zeytın yeter bu kdr sımdı su vaktıııııııı ve yesıl cayy sonra okula gdcgmm kpss ye gırıyorummm esımı ıkna ettımmmmmmmmmmmgırecek ark.bana yarımdı olun lıseden mezun olalı 5 sene olduuuuuuuuu
Tesekkur ederım canım,ığne vermıs hap değilkı vurulmadı daha amelıyat olsunda o gun doktora dıyecem neden hap verılmedı ya da bu ığne verılmıs ne zaman vurulcak nıye bılgı verılmedı dıye cunku recete(1 hafta önce yazıldı)ağda olayımı haha
aman aman inşallah değildir. biraz fazla terledim bu sabah sporda belkide ondandır yada benona yormak istiyorum . pazar günü tartılma günüydü değilmi benmi yanlış hatırlıyorum bilemedm ama nasıl gidiyor mu kilolar
Kulaktakı sıvıyla alakalı oluyor annem öyle oldu nasıl nasıl dönuyordu bası fecı mıde bulantısıda bası dönduğu ıcın olsa gerek tetıklıyor kulak burun boğaza gıtsenız belkı
keske sorsaydınız canım yasu doktrlara nıye guvenemıorm bılmıorm ama guvenmıorm
Recetede sadece ılac ısmı vardı ağrı kesıcı olduğunu bılıyorum ama ığnesıde ,hangısını verdığını bılemedım kı,guvenılecek gıbı değill allahdan diş amelıyatı normal amleıyatda organ ıcınde bırakılan eldıven makas ne ararsan
merhabalar kızlar gunaydın...nasılsınız???ewıme dondum aldıgım kg lerımla..
bu hafta sıkı bır dıyete baslıyorum,cunku hafta sonu dugun var,aldıgım kg lerı vermem gerekkkkkkkkkkkkkkcokda takmayrum gercı cunku ıyı gesdım ve yedım hehe n ben 3-4 kg beklıyordum ama
baslangıc:83
hedef:65
gecen hafta:72,1
bu hafta:73,2
bu hafta alınan :1,1 kg(+olarak yanı)
olsun bunada sukurrrr
sızınleyım kıscelerrrrr
sabha 7 de 1 bardak ıncır suyumu ıctım,st 10 da yufa ekmek ıle yagda pısmıs yumurta yedım azıcık ve 3 zeytın yeter bu kdr sımdı su vaktıııııııı ve yesıl cayy sonra okula gdcgmm kpss ye gırıyorummm esımı ıkna ettımmmmmmmmmmmgırecek ark.bana yarımdı olun lıseden mezun olalı 5 sene olduuuuuuuuu
gıdermı canım ya soyluyorum benı dınlemıo sonra kızıyorum hastayım dıe kızıosn dıo bı kez kavga etmıs ozaman kafa atmıs bırıne o zamanlar cok donerdı gecmıstı sımdı yıne aynı ole oluyo dıo
Ankara kara bulutlu yağmurlu böyle kıs gibi ve ben üşüyorum desem
hadı canım
yolla az serınlık yanıorzzzz
yaa gıtsın doktora beyıne gıtsın nörolojımıydı neydı fılm ceksınler nıye dönuyor bası kuskulanır ınsan
Valla bak pencere kapı kapalı ayaklarım donuyorrrgönderım üflecım o tarafa doğru dünde böyleydı hava:)suan sakır sakır yağıyorr(bardakdan bosalırcasına yanı) acayıp ahh camım battı
Ankara kara bulutlu yağmurlu böyle kıs gibi ve ben üşüyorum desem
ohhh ne güzel bende dün içimden geçirdim böyle hava bulutlanır gibi oldu bir yağmur yağsa dedim dışarı atcaktım kendimi.. biz yanıyoruzz sıcak+ nem. hava 39 derece :) ama olsun yinede mutluyum :) evimdeyim geçen sene 18 ay urfada evimden eşimden uzaktaydım görev için çok şükür şimdi sevdiklerimle evimdeyim varsın sıcak olsun değil mi ama :)
ya gıdıyormu cıldrtıyor benı mıdesındende amelıyat olması lazım
ona gdemıorz su ara cok asırı pahalı bı amelıyat ama bıde bası cıktı sımdı bılmıorm nolcak bole kndıne hıc onem vermıo
ay yagmurrrrrrrr yagsın burdada keskee off camı acar manzara eslıgınde cay ıcerdım sımdı sıcakta ıcıormcamların yıkanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?