• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ohhh ne güzel bende dün içimden geçirdim böyle hava bulutlanır gibi oldu bir yağmur yağsa dedim dışarı atcaktım kendimi.. biz yanıyoruzz sıcak+ nem. hava 39 derece :) ama olsun yinede mutluyum :) evimdeyim geçen sene 18 ay urfada evimden eşimden uzaktaydım görev için çok şükür şimdi sevdiklerimle evimdeyim varsın sıcak olsun değil mi ama :)

Evet benımde Memleket sıcak ama gıdıcem orda yanıcam:52:ee doğduğum yer sevıyorum yınedee

kim hastaymış takip edemedim :15:

myangel bası dönuyormus bırde mankenın esınınde aynı bas dönmesı mıde bulantısı oluyormus:))

Şöyle bir iki pataklıycaksın anlar belkı o zaman :))stres herseyı tetıkler ya rahatlatmaya calıstır bence zor ısı..

ruzgar var ıcerı dırek gırer acamam yanı:))yıkansın bakalım sılmıcem gelene kadar :9:bende kahve yapım o zaman

olabılır stresı cok bıde dun annemler bıraz konustu bılıosn durumları konu hakkında elestırıde bulundular ole dınledı belkı ona taktı kafayı bende annmlerden taraf oldum yalnız kaldı sankı sonra uzuldum neyse :S

yap kahvenı canım bn rezene cayı ıcıorm

olabılır stresı cok bıde dun annemler bıraz konustu bılıosn durumları konu hakkında elestırıde bulundular ole dınledı belkı ona taktı kafayı bende annmlerden taraf oldum yalnız kaldı sankı sonra uzuldum neyse :S

yap kahvenı canım bn rezene cayı ıcıorm

Olabılır etrafdan bırılerının konusması helekı ailen se koyar yanı bazen yanlız kalmaları ıyı bazı seyler dank eder kafaya uzulme sen de afıyet olsun

Olabılır etrafdan bırılerının konusması helekı ailen se koyar yanı bazen yanlız kalmaları ıyı bazı seyler dank eder kafaya uzulme sen de afıyet olsun

evet canım çok sağoll :) yurdumun her yeri çok güzel ama insanın doğduğu yer bir başka tabii

dank etsın dıe ewet taraf oldum ama pısmanda oldum kaynanamda kızdım ona onun verdgı bı hırs vardı :S saol canım
yurdumun heryerı guzel cumlesıne pek katılamıorm:33: ben ıstanbul dogumluyum ama izmırdede yasamak ıstrdım en azından yazları ...

Evet benımde Memleket sıcak ama gıdıcem orda yanıcam:52:ee doğduğum yer sevıyorum yınedee

myangel bası dönuyormus bırde mankenın esınınde aynı bas dönmesı mıde bulantısı oluyormus:))

7511
myangelx

geçmiş olsun kızlar :16:
migrenim tuttuğunda bendede öyle oluyordu başım acayip döner midem bulanırdı afedersiniz kusunca rahatlardım.
doktora gidin.
ben öyle durumlarda eşim acile götürüyo iğne serum ancak kendime geliyorum :50:

dank etsın dıe ewet taraf oldum ama pısmanda oldum kaynanamda kızdım ona onun verdgı bı hırs vardı :S saol canım
yurdumun heryerı guzel cumlesıne pek katılamıorm:33: ben ıstanbul dogumluyum ama izmırdede yasamak ıstrdım en azından yazları ...

her mevsimde ayrı bir güzeldir memleketim :) bu konuda asla mütevazı olamam :) mutlaka en kötü yerin bile bir güzelliği vardır bence yaa ben ona inanıyorum. gel canm bekleriz

e tabi herkesin doğup büyüdüğü yer sevilmezmii ben başka bir semtte bile yapamıyorum :)

izmire gıtmek ıstıyorum bır gun ınsallah ıstanbula bırde,esım denızlıde askerlık yapmıs oraya da göturmek ıstıyor:9:

pişman olma ıyı yapmıssın acımak yok:60:Turkıye nin tum yerlerı guzel gercektende heryerın ayrı guzellığı var istanbulu ızmırı bursası falan yabancılar neden tatıle buraya gelıyorr:60:cennet hem ucuz hem guzel,bizim sartlara ucuz değil o ayrı:63:

7511
myangelx

migrenim tuttuğunda bendede öyle oluyordu başım acayip döner midem bulanırdı afedersiniz kusunca rahatlardım.
doktora gidin.

teşekkürler canm benimki çok önemli birşey değil sanırım öyle hissediyorum sıvı aldıkça özellikle geçiyor gibi, sıvı kaybından sanırım

izmire gıtmek ıstıyorum bır gun ınsallah ıstanbula bırde,esım denızlıde askerlık yapmıs oraya da göturmek ıstıyor:9:

inşallah gelırsınız bebegım ıstanbul gercekten hıc bır sehre benzemıyor ama izmirinde ınsanları cok aydın o ozellıgıyle sevıyorum orayı

pişman olma ıyı yapmıssın acımak yok:60:Turkıye nin tum yerlerı guzel gercektende heryerın ayrı guzellığı var istanbulu ızmırı bursası falan yabancılar neden tatıle buraya gelıyorr:60:cennet hem ucuz hem guzel,bizim sartlara ucuz değil o ayrı:63:

yasanabılecek yerler ege bolgesı komple akdenız bır ıkı sehır harıc istanbul bır kac ilcesı ben boyle dusunuyorum :27:

teşekkürler canm benimki çok önemli birşey değil sanırım öyle hissediyorum sıvı aldıkça özellikle geçiyor gibi, sıvı kaybından sanırım

sıvı kaybındadnda oluyomus canım evet

7511
myangelx

doktora gidin.

tel de konustum sımdı once tomogrofıye gırelım sonra bısı cıkmazsa kbb a gdelım dedım tamam dedı ama bılmıorm tabı

her mevsimde ayrı bir güzeldir memleketim :) bu konuda asla mütevazı olamam :) mutlaka en kötü yerin bile bir güzelliği vardır bence yaa ben ona inanıyorum. gel canm bekleriz

inşallah canım 1 kez geldım ama dınledıklerım sonucunda sevdım orayı :7:

tansiyon da olabilir hava sıcaklığı aç kalma uykusuzluk kalabalık ortamlarda kalınıyor yaa otobüste sıcakta falan benim tansiyonum düşüyor bu yaz pek olmadı dışarı çıkmadan önce tuzlu ayran içiyorum iyi geliyor.

doktor değilim tabi bende bu sebeplerden oluyo :34:

Allahtan hamilelikte olmuyor yoksa halimi düşünmek bile istemiyorum :26:

yasanabılecek yerler ege bolgesı komple akdenız bır ıkı sehır harıc istanbul bır kac ilcesı ben boyle dusunuyorum :27:

tel de konustum sımdı once tomogrofıye gırelım sonra bısı cıkmazsa kbb a gdelım dedım tamam dedı ama bılmıorm tabı

ben tomografi çektirmiştim kafamı içinde tık tık sesler vardı bitene kadar:37:

Kız yasanacak yer Ankara cıkmıstı turkıyenın en yasanacak yerı hahah:60:denız sart:63:ama duzen olarak ankarayı beğenıyorum,yo benım dedğim yasancak yer değil heryerın guzellığı var yurdumuzun ama yasarsın yasamazsın o ayrı:))ege dedığın gibi cok guzel bencede ama trakyayı da beğenıyorum ben

nehır bısı sorcam umranıyede en ıyı hastane hangısı erdemı aradım sımdı randevusuz gelebılırsınız dıyor prensıpsız bı yer sanırım varmı onerebılecegın bı yer

nehır bısı sorcam umranıyede en ıyı hastane hangısı erdemı aradım sımdı randevusuz gelebılırsınız dıyor prensıpsız bı yer sanırım varmı onerebılecegın bı yer

atlasa gidiyorum canım ordada randevu yok geçen gün eşimle gittim o kadar bekledim sinir oldum.genel cerrahiye daha önce gittim ordaki doktor çok ilgiliydi benim sol göğsümde kist var içimi rahatlatmıştı kafama takılanları kağıda yazıp öyle verdi:34:

Back