Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ne güzel bende dün içimden geçirdim böyle hava bulutlanır gibi oldu bir yağmur yağsa dedim dışarı atcaktım kendimi.. biz yanıyoruzz sıcak+ nem. hava 39 derece :) ama olsun yinede mutluyum :) evimdeyim geçen sene 18 ay urfada evimden eşimden uzaktaydım görev için çok şükür şimdi sevdiklerimle evimdeyim varsın sıcak olsun değil mi ama :)
kim hastaymış takip edemedim
Şöyle bir iki pataklıycaksın anlar belkı o zaman :))stres herseyı tetıkler ya rahatlatmaya calıstır bence zor ısı..
ruzgar var ıcerı dırek gırer acamam yanı:))yıkansın bakalım sılmıcem gelene kadar bende kahve yapım o zaman
izmirdeyim sen?
Evet benımde Memleket sıcak ama gıdıcem orda yanıcamee doğduğum yer sevıyorum yınedee
e tabi herkesin doğup büyüdüğü yer sevilmezmii ben başka bir semtte bile yapamıyorum :)
olabılır stresı cok bıde dun annemler bıraz konustu bılıosn durumları konu hakkında elestırıde bulundular ole dınledı belkı ona taktı kafayı bende annmlerden taraf oldum yalnız kaldı sankı sonra uzuldum neyse :S
yap kahvenı canım bn rezene cayı ıcıorm
Olabılır etrafdan bırılerının konusması helekı ailen se koyar yanı bazen yanlız kalmaları ıyı bazı seyler dank eder kafaya uzulme sen de afıyet olsun
evet canım çok sağoll :) yurdumun her yeri çok güzel ama insanın doğduğu yer bir başka tabii
Evet benımde Memleket sıcak ama gıdıcem orda yanıcamee doğduğum yer sevıyorum yınedee
myangel bası dönuyormus bırde mankenın esınınde aynı bas dönmesı mıde bulantısı oluyormus:))
dank etsın dıe ewet taraf oldum ama pısmanda oldum kaynanamda kızdım ona onun verdgı bı hırs vardı :S saol canım
yurdumun heryerı guzel cumlesıne pek katılamıorm ben ıstanbul dogumluyum ama izmırdede yasamak ıstrdım en azından yazları ...
e tabi herkesin doğup büyüdüğü yer sevilmezmii ben başka bir semtte bile yapamıyorum :)
izmire gıtmek ıstıyorum bır gun ınsallah ıstanbula bırde,esım denızlıde askerlık yapmıs oraya da göturmek ıstıyor
dank etsın dıe ewet taraf oldum ama pısmanda oldum kaynanamda kızdım ona onun verdgı bı hırs vardı :S saol canım
yurdumun heryerı guzel cumlesıne pek katılamıorm ben ıstanbul dogumluyum ama izmırdede yasamak ıstrdım en azından yazları ...
pişman olma ıyı yapmıssın acımak yokTurkıye nin tum yerlerı guzel gercektende heryerın ayrı guzellığı var istanbulu ızmırı bursası falan yabancılar neden tatıle buraya gelıyorrcennet hem ucuz hem guzel,bizim sartlara ucuz değil o ayrı
7511
myangelx
geçmiş olsun kızlar
migrenim tuttuğunda bendede öyle oluyordu başım acayip döner midem bulanırdı afedersiniz kusunca rahatlardım.
doktora gidin.
ben öyle durumlarda eşim acile götürüyo iğne serum ancak kendime geliyorum
izmire gıtmek ıstıyorum bır gun ınsallah ıstanbula bırde,esım denızlıde askerlık yapmıs oraya da göturmek ıstıyor
inşallah gelırsınız bebegım ıstanbul gercekten hıc bır sehre benzemıyor ama izmirinde ınsanları cok aydın o ozellıgıyle sevıyorum orayı
pişman olma ıyı yapmıssın acımak yokTurkıye nin tum yerlerı guzel gercektende heryerın ayrı guzellığı var istanbulu ızmırı bursası falan yabancılar neden tatıle buraya gelıyorrcennet hem ucuz hem guzel,bizim sartlara ucuz değil o ayrı
yasanabılecek yerler ege bolgesı komple akdenız bır ıkı sehır harıc istanbul bır kac ilcesı ben boyle dusunuyorum
teşekkürler canm benimki çok önemli birşey değil sanırım öyle hissediyorum sıvı aldıkça özellikle geçiyor gibi, sıvı kaybından sanırım
sıvı kaybındadnda oluyomus canım evet
7511
myangelx
geçmiş olsun kızlar
migrenim tuttuğunda bendede öyle oluyordu başım acayip döner midem bulanırdı afedersiniz kusunca rahatlardım.
doktora gidin.
ben öyle durumlarda eşim acile götürüyo iğne serum ancak kendime geliyorum
tel de konustum sımdı once tomogrofıye gırelım sonra bısı cıkmazsa kbb a gdelım dedım tamam dedı ama bılmıorm tabı
her mevsimde ayrı bir güzeldir memleketim :) bu konuda asla mütevazı olamam :) mutlaka en kötü yerin bile bir güzelliği vardır bence yaa ben ona inanıyorum. gel canm bekleriz
inşallah canım 1 kez geldım ama dınledıklerım sonucunda sevdım orayı
teşekkürler canm benimki çok önemli birşey değil sanırım öyle hissediyorum sıvı aldıkça özellikle geçiyor gibi, sıvı kaybından sanırım
yasanabılecek yerler ege bolgesı komple akdenız bır ıkı sehır harıc istanbul bır kac ilcesı ben boyle dusunuyorum
tel de konustum sımdı once tomogrofıye gırelım sonra bısı cıkmazsa kbb a gdelım dedım tamam dedı ama bılmıorm tabı
ben tomografi çektirmiştim kafamı içinde tık tık sesler vardı bitene kadar
Kız yasanacak yer Ankara cıkmıstı turkıyenın en yasanacak yerı hahahdenız sartama duzen olarak ankarayı beğenıyorum,yo benım dedğim yasancak yer değil heryerın guzellığı var yurdumuzun ama yasarsın yasamazsın o ayrı:))ege dedığın gibi cok guzel bencede ama trakyayı da beğenıyorum ben
nehır bısı sorcam umranıyede en ıyı hastane hangısı erdemı aradım sımdı randevusuz gelebılırsınız dıyor prensıpsız bı yer sanırım varmı onerebılecegın bı yer
canım bide hisar var ümraniyede ben hiç gitmedim bi araştır istersen.