medıcana ya baktım sımdı bıde senın dedıklerınıde arastırıyım
ya hıc prof. dr yokmu ya hepsı op . uyuz oldum
esıme msj attım benı boguyosun dıo gıtmıcek yıne bellı
canım hisarı arasana ben aradım kalp ve kardiyoloji bölümü için sadece ssk ile anlaşmalılarmış diğerleri için özel kurumlarla falan anlaşmalı prof.için şu kadar lira falan dedi.
ben ssk ile anlaşmalı ise kadın doğumu düşünebilirdim.
444 5 888
baktım hısara ve doktorları dunku bebe norolojıye baktım 1978 lı falan bıde bayan ben bayan doktora guvenmıorm
ssk bnm var ama esımın yok bız normal parayla gtcez gdersek
baktım hısara ve doktorları dunku bebe norolojıye baktım 1978 lı falan bıde bayan ben bayan doktora guvenmıorm
ssk bnm var ama esımın yok bız normal parayla gtcez gdersek
dunku bebemı:))bayan doktormu guvenmıyorsun esımın doktouda bayan ben kuaför ve araba da kadınlarlara guvenmıyorum
nasıl oluyoki senin ssk varsa eşinde senden yararlanabilir:44:
nörolojik bilimler ileri tanı diye birşey var onada baktın mı?
dunku bebemı:))bayan doktormu guvenmıyorsun esımın doktouda bayan ben kuaför ve araba da kadınlarlara guvenmıyorum
selam kızlar
kaç gündür giremedim şimdide hemen çıkacağım
cuma günü sabahtan hiç keyfim yoktu
bütün vücudumu ağrı kapladı öyle böyle değil
ateşim 38'e çıkmış,ben deli gibi üşüyorum eşim işten aldı beni acile gittik hemen
üst solunum yolu enfeksiyonu :2:
boğazlarım çok fena hala geçmedi
ilaçlarla ayaktayım şuanda
iştahım yok hiç katı şeyler yiyemiyorum
yutamıyorum çünkü sıvı gıdalarla besleniyorum
bi kaç gün daha bildirim yapamayacağım
ondan sonra inşallah aranızdayım yine
kendinize iyi bak kızlarr
selam kızlar
ateşim 38'e çıkmış,ben deli gibi üşüyorum eşim işten aldı beni acile gittik hemen
araba kuafor ve doktor kadınsa guvenme
bende ssk varsa esım faydalanıomu nasıl oluyo benm daha 1 ay once falan baslattık skk nasıl olcak bı belge falanmı cıkarmak lazım
ılerı tanıya bakmadım esım benı sınır edınce sımıd
ne fenasınız hem her yerde bayan olmalı deniliyo hem bayana güvenmiyorum
araba kuafor ve doktor kadınsa guvenme
bende ssk varsa esım faydalanıomu nasıl oluyo benm daha 1 ay once falan baslattık skk nasıl olcak bı belge falanmı cıkarmak lazım
ılerı tanıya bakmadım esım benı sınır edınce sımıd
selam kızlar
canım 30 gün sistemde yatıyo görünmesi yeterli.sürekli gittiğin bi eczane varsa ordan kontrol edebilirsin tc kimlik numaranla hemen bakarlar.ben eşime kimlik fotokipimi vermiştim senin için ne yapman gerek acaba :44:
tavukçuyolunda sgk açıldı bize çok yakınnetten buldum numrasını fazla para vermeyin yaa belki hemen yapılacak bi durum oluşur.
Telefon : (0216) 420 21 21
bende 118 gibi oldum
çamaşırları asayım geleyim dedim lavaboları ovarken buldum kendimi o bitti bir toz alayım dedim gelemedim işe başlamışken ben birde ütüyü yapayım kızlar akşamüstüde arkadaşlarla buluşcaz işlerimi biraz hafifleteyim yarın asıl temizlik var bende :) kendinize iyi bakınnn görüşmek üzereee bu arada bildirimde yapayım gitmeden akşam kociş gelince giremiyom netde dolaşmamı pek sevmiyoda :)
öğle
salata
ara
mısır gevreği
akşam
kabak yemeği
bulgur pilavı
yoğurt
yatmadan öncede meyve
hoşçakalın...
canımsın eger faydalanıosa tabıkıde cok ıyı olur
bu numaradan mı ogrenıcem suan doktra gdebılırmıyım dıe kusura bakma hıc ssk ısını bılmıorm ben ya babamının ozel saglık sıgortası vardı ondan faydalanıodum onceden
canımsın eger faydalanıosa tabıkıde cok ıyı olur
bu numaradan mı ogrenıcem suan doktra gdebılırmıyım dıe kusura bakma hıc ssk ısını bılmıorm ben ya babamının ozel saglık sıgortası vardı ondan faydalanıodum onceden
çamaşırları asayım geleyim dedim lavaboları ovarken buldum kendimi o bitti bir toz alayım dedim gelemedim işe başlamışken ben birde ütüyü yapayım kızlar akşamüstüde arkadaşlarla buluşcaz işlerimi biraz hafifleteyim yarın asıl temizlik var bende :) kendinize iyi bakınnn görüşmek üzereee bu arada bildirimde yapayım gitmeden akşam kociş gelince giremiyom netde dolaşmamı pek sevmiyoda :)
öğle
salata
ara
mısır gevreği
akşam
kabak yemeği
bulgur pilavı
yoğurt
yatmadan öncede meyve
hoşçakalın...
evet canım ara biraz bekletiyorlar falan ama sen sor hatta santrale sorsan bile bazı şeyleri onlarda biliyor söylüyor.
30 gün tam görünüyormu yararlanabiliyormusun diye sgk sitesinden bakabilirsin canım
inşallah eşinde fydalanır :26:
nehir bilgi bankası gibisin masallahhaklısın ya boseyere para vermesın
malesef henuz olmamıs 30 gun 16 06 da baslamıs esım gelsınde konusalım zaten pek gdecegı yok saol caım numarayı kaydedıcem ama telıme arıcam yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?