Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

medıcana ya baktım sımdı bıde senın dedıklerınıde arastırıyım
ya hıc prof. dr yokmu ya hepsı op . uyuz oldum
esıme msj attım benı boguyosun dıo gıtmıcek yıne bellı

canım hisarı arasana ben aradım kalp ve kardiyoloji bölümü için sadece ssk ile anlaşmalılarmış diğerleri için özel kurumlarla falan anlaşmalı prof.için şu kadar lira falan dedi.
ben ssk ile anlaşmalı ise kadın doğumu düşünebilirdim.

444 5 888

baktım hısara ve doktorları dunku bebe norolojıye baktım 1978 lı falan bıde bayan ben bayan doktora guvenmıorm

ssk bnm var ama esımın yok bız normal parayla gtcez gdersek

baktım hısara ve doktorları dunku bebe norolojıye baktım 1978 lı falan bıde bayan ben bayan doktora guvenmıorm

dunku bebemı:))bayan doktormu guvenmıyorsun esımın doktouda bayan ben kuaför ve araba da kadınlarlara guvenmıyorum

nasıl oluyoki senin ssk varsa eşinde senden yararlanabilir:44:

nörolojik bilimler ileri tanı diye birşey var onada baktın mı?

nasıl oluyoki senin ssk varsa eşinde senden yararlanabilir:44:

nörolojik bilimler ileri tanı diye birşey var onada baktın mı?

dunku bebemı:))bayan doktormu guvenmıyorsun esımın doktouda bayan ben kuaför ve araba da kadınlarlara guvenmıyorum

araba kuafor ve doktor kadınsa guvenme

bende ssk varsa esım faydalanıomu nasıl oluyo benm daha 1 ay once falan baslattık skk nasıl olcak bı belge falanmı cıkarmak lazım

ılerı tanıya bakmadım esım benı sınır edınce sımıd

geçmiş olsun canım iyi bak kendine görüşürüz.

selam kızlar
kaç gündür giremedim şimdide hemen çıkacağım
cuma günü sabahtan hiç keyfim yoktu
bütün vücudumu ağrı kapladı öyle böyle değil
ateşim 38'e çıkmış,ben deli gibi üşüyorum eşim işten aldı beni acile gittik hemen
üst solunum yolu enfeksiyonu :2:
boğazlarım çok fena hala geçmedi
ilaçlarla ayaktayım şuanda
iştahım yok hiç katı şeyler yiyemiyorum
yutamıyorum çünkü sıvı gıdalarla besleniyorum
bi kaç gün daha bildirim yapamayacağım
ondan sonra inşallah aranızdayım yine
kendinize iyi bak kızlarr

gecmıs olsun canım kndıne dıkkat et bu havada nasıl usuttun yaa

canım 30 gün sistemde yatıyo görünmesi yeterli.sürekli gittiğin bi eczane varsa ordan kontrol edebilirsin tc kimlik numaranla hemen bakarlar.ben eşime kimlik fotokipimi vermiştim senin için ne yapman gerek acaba :44:

tavukçuyolunda sgk açıldı bize çok yakın netten buldum numrasını fazla para vermeyin yaa belki hemen yapılacak bi durum oluşur.

Telefon : (0216) 420 21 21

bende 118 gibi oldum

ne fenasınız hem her yerde bayan olmalı deniliyo hem bayana güvenmiyorum

hehe kadınlar erkek ıslerını cok ıyı yapar bu gercek ama dıreksıyon kadına göre değil erkeklere göre kazasız belasız kullanalım yeter bızım ıcın ama dıreksıyon tutusları olsun kalkısları parkları garıp herseylerı

:)evet canım aynen öle..Keske arastırıp aksam gelınce söleseydın

Çok gecmıs olsun eylulcum dıkkat et kendınee

çamaşırları asayım geleyim dedim lavaboları ovarken buldum kendimi o bitti bir toz alayım dedim gelemedim işe başlamışken ben birde ütüyü yapayım kızlar akşamüstüde arkadaşlarla buluşcaz işlerimi biraz hafifleteyim yarın asıl temizlik var bende :) kendinize iyi bakınnn görüşmek üzereee bu arada bildirimde yapayım gitmeden akşam kociş gelince giremiyom netde dolaşmamı pek sevmiyoda :)

öğle
salata

ara
mısır gevreği

akşam
kabak yemeği
bulgur pilavı
yoğurt

yatmadan öncede meyve

hoşçakalın...

canımsın eger faydalanıosa tabıkıde cok ıyı olur
bu numaradan mı ogrenıcem suan doktra gdebılırmıyım dıe kusura bakma hıc ssk ısını bılmıorm ben ya babamının ozel saglık sıgortası vardı ondan faydalanıodum onceden

Canım yarın bendede temızlık var maleseföğlen yedığın mısır gevreği k fleks falanmı birde aksam pilav yeme sadece bır kasık yıyebılırsın

evet canım ara biraz bekletiyorlar falan ama sen sor hatta santrale sorsan bile bazı şeyleri onlarda biliyor söylüyor.

30 gün tam görünüyormu yararlanabiliyormusun diye sgk sitesinden bakabilirsin canım

inşallah eşinde fydalanır :26:

nehir bilgi bankası gibisin masallahhaklısın ya boseyere para vermesın

canım kolay gelsin şu ütüyü hiç sevmiyorum en son cuma günü yaptım ama hala var

malesef henuz olmamıs 30 gun 16 06 da baslamıs esım gelsınde konusalım zaten pek gdecegı yok saol caım numarayı kaydedıcem ama telıme arıcam yınede

nehir bilgi bankası gibisin masallahhaklısın ya boseyere para vermesın

canım ben 99 dan beri çalışıyorum son iki yıldır çalışmıyorum.
ssk ile haliyle işimiz oluyordu.
boşuna neden para verilsinki niye yatırılıyo her ay o kadar paralar.
benim eşimde şubat sonunda yapılmıştı nisanda göründü yattığı an hemen dişime dolgu yaptırdım bebiş öncesi testler falan baya işime yaradı.
eşim gitmedi hiç doktora gitmesinde Allah korusun:26:

malesef henuz olmamıs 30 gun 16 06 da baslamıs esım gelsınde konusalım zaten pek gdecegı yok saol caım numarayı kaydedıcem ama telıme arıcam yınede

hayırlısı canım daha sonra lazım olur hastalık bu ne zaman başımıza ne geleceğini bilmmiyoruz.

akşam eşin eve gelince hala kötü görünüyorsa onu hiç dinleme çocuk gibi oluyorlar hasta olunca doktora götür canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…