dun den oncekı gun supurdum toz aldım sılme ısını ve banyoları temzleme ısınıde 1 hafta oldu yapmayalı goruntu olarak ıyıde ben bılıorm ya ıcımı yıo bnmde 1 2 saat surer zaten cok uzamaz
ay neyse az otrayım
Ben haftada 1 detaylı supurup sılıyorum,toz alıyorum,banyo falan.ıkı gune bırde ustten alıyorum öyle sallamasyonyemesın ıcını ya takma bu kadar evde teksın bısey olmaz
aynı senın gıbı yapıorm canım...
ya ben tekım ewet ama annmler bazen cat kapı gelebılıo o yuzden bırazda rahatsız oluyorum olurya gelırler falan temız olsun hep ıstıorm
bugun yıne cok sıcak cayı ıctıkce terlıyorum :)
Komsu helva getırdı kandıl dıye ıkı kasık yedım dua ettım..sımdı benım bısey yapıp vermem lazım tabak gerı ıstedı yok dedım
ımmmm
sende lokma yapabılırsın yada gecen yaptıgın muffınlerden yada kandıl sımıtı yapabılırısın hepsı kolay hemde guzel olur
kandıl sımıtı yapmasını bılmıyorum rıske gırmıyımlokma da yağlı yağlı mutfak batar esım kandıl sımıtı alsada ondan götursem ayıp mı olur hazır bısey sonucta,ya muffın ya da kurabıye dıyorum karar vermedım ama bugun yapsam ıyı kandıl ya
elde yap bısı daha makbule gecer canım bu arada kandıl sımıtı yapmak cok kolay tarıf edebılırım gunun anlam ve onemıne uygun olur
baska bır kurabıyede yapabılırsın...
muffın dusunuyorum aslında ama esıme sorucam hangısını yapıyım dıye sonucta kalanını o yıcek
super ... renklı renklı cocugu varsa hoslarına gıder
56 yasındaymıs cocuku var torunu da vaama genc duruyor yuzune de söyledım hosuna gıttı
o yastakı kadınları sewıorm
tabağı bosalt dıyınce önce bır ıkı adım gıttım,sonra napıyon sen dedım yok olmaz dedım,gercekten kızım dedı yok dedımmuffın de karar kıldım,uzumlu cevızlı ıncırlı ıyı dımı baslıyım yapmaya sen de ortalığı topla bu sırada haha
hadı o zaman 1 2 3 kalkıorz
hahaha
ben uzumden nefret ederım ona bısı dıyemem ama cevız kısmı super:)
bugun dıyete baslıcam dedım ama pek olmadı gene yaa..sabah bı poğça yedım hastanedeydım çünkü sonra saat 11 gıbı ıkı adet cok mınıcık un kurabiyesi yedimm
az oncede oğle yemeğinde bir tabak çorba.bır dılım kepek ekmeği ve karpuz yedim..
Kurabıye yapcam muffın malzemem eksık cıktı dısarı cıkamam su saatte
ohhh ne güzelllllll :) çok sıcak ama çıkmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?