Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Ben haftada 1 detaylı supurup sılıyorum,toz alıyorum,banyo falan.ıkı gune bırde ustten alıyorum öyle sallamasyonyemesın ıcını ya takma bu kadar evde teksın bısey olmaz

Ben haftada 1 detaylı supurup sılıyorum,toz alıyorum,banyo falan.ıkı gune bırde ustten alıyorum öyle sallamasyonyemesın ıcını ya takma bu kadar evde teksın bısey olmaz

aynı senın gıbı yapıorm canım...
ya ben tekım ewet ama annmler bazen cat kapı gelebılıo o yuzden bırazda rahatsız oluyorum olurya gelırler falan temız olsun hep ıstıorm

bugun yıne cok sıcak cayı ıctıkce terlıyorum :)

Komsu helva getırdı kandıl dıye ıkı kasık yedım dua ettım..sımdı benım bısey yapıp vermem lazım tabak gerı ıstedı yok dedım

annen yabancımı nolcakkıburası esıyorrrrr

Komsu helva getırdı kandıl dıye ıkı kasık yedım dua ettım..sımdı benım bısey yapıp vermem lazım tabak gerı ıstedı yok dedım

ımmmm
sende lokma yapabılırsın yada gecen yaptıgın muffınlerden yada kandıl sımıtı yapabılırısın hepsı kolay hemde guzel olur

ımmmm
sende lokma yapabılırsın yada gecen yaptıgın muffınlerden yada kandıl sımıtı yapabılırısın hepsı kolay hemde guzel olur

kandıl sımıtı yapmasını bılmıyorum rıske gırmıyımlokma da yağlı yağlı mutfak bataresım kandıl sımıtı alsada ondan götursem ayıp mı olur hazır bısey sonucta,ya muffın ya da kurabıye dıyorum karar vermedım ama bugun yapsam ıyı kandıl ya

elde yap bısı daha makbule gecer canım bu arada kandıl sımıtı yapmak cok kolay tarıf edebılırım gunun anlam ve onemıne uygun olur
baska bır kurabıyede yapabılırsın...

elde yap bısı daha makbule gecer canım bu arada kandıl sımıtı yapmak cok kolay tarıf edebılırım gunun anlam ve onemıne uygun olur
baska bır kurabıyede yapabılırsın...

muffın dusunuyorum aslında ama esıme sorucam hangısını yapıyım dıye sonucta kalanını o yıcek

o yastakı kadınları sewıorm

tabağı bosalt dıyınce önce bır ıkı adım gıttım,sonra napıyon sen dedım yok olmaz dedım,gercekten kızım dedı yok dedımmuffın de karar kıldım,uzumlu cevızlı ıncırlı ıyı dımı baslıyım yapmaya sen de ortalığı topla bu sıradahaha

hadı o zaman 1 2 3 kalkıorz
hahaha

ben uzumden nefret ederım ona bısı dıyemem ama cevız kısmı super:)

Kurabıye yapcam muffın malzemem eksık cıktı dısarı cıkamam su saatte

bugun dıyete baslıcam dedım ama pek olmadı gene yaa..sabah bı poğça yedım hastanedeydım çünkü sonra saat 11 gıbı ıkı adet cok mınıcık un kurabiyesi yedimm
az oncede oğle yemeğinde bir tabak çorba.bır dılım kepek ekmeği ve karpuz yedim..

Bu kafayla gıdersen kılo veremessın,pogaca,kurabıye,ekmekbence kendıne dur de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…