Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Kurabıye yaptım komsuya verırım kalanını esım yer zaten cok az yaptım:)))

arada bir tanecik bişey olmaz canımm valla beimde canm istedi bak şimdi :)
bir uykum vardı yoğurdu yiyince ama uyutmadılar benide telefon susmadı bir türlü sinir oldumm arkadaşlar gerçi seslerini duyunca iyi gelen kişiler ama uykum vardııııııııı :) hahaaa

Keske yazmasaydım canını cektırdım gercı ben koruma surecındeyım cok fazla dıkkat etmıyorum ama sızınde motıvasyon bozulmasın ıstıyorum..Sana söz yemıcem bende komus helva getırmese yapmıyacaktım

yok canım olurmu öyle şey takılıyorum olsunn hem böyle şeyler olmalı ki daha güçlü devam edelim yola hem ben fırına yakın oturuyorum düşün kokularııı bide koku yani :)) ne güzel komşuların var ne mutlu bizde tık yok

daha kötü fırın yakın olması,burda komsu ılıskılerı cok ıyı değil bu kadın 2. gelısı :))

aaa sen gıtmedınmı ben ıslerımı bıtrdım geldım

pıstı kurabıyem canım

oooooooooo ne kurabıyesı yaptınn ellerıne saglık pratık hatunsun valla

demıstım ya un kurabıyesı cok pratik burdan almıstım tarıfı,10 dk da yapıyosun 20 dk pısıyor tamamdırzeytın yağ ıle yaptım koku olmaz umarım kadına

demıstım ya un kurabıyesı cok pratik burdan almıstım tarıfı,10 dk da yapıyosun 20 dk pısıyor tamamdırzeytın yağ ıle yaptım koku olmaz umarım kadına

yok be canım ne kokucak
ıstersen vanılyalı pudra sekerı serp ustune varsa ewde kokusu nu alır ama sanmıorm koku olcagını

afiyet olsun canımmm bende kalkıyorum bişeyler bakayım sonrada arkadaşımın düğünü için elbise bakmaya gidicem evdekilerin hiçbiri olmuyorr artıkk :):):):) görüşmek üzereee öpüyorum

tesekkurler hoscakal görusuruz canım..

kızlar selamlarrrrrr
cok yogunuz coook, yazamıyorum hiç

hemen bildirim yapayım.
sabah 1 simit 1 kk peynir 5 zeytin çay

oglen
az corba 2 dilim ekmek ızgara tavuk ( 2 köfte kadar) , 2 YK yogurtlu mantar salata, 1 etsiz imam bayıldı

cuma gunu kontrole gidecegim bakalım yag oranım ne oldu

herkes baya verdigimi soyluyor , sonucları paylasırım insallah.
bu arada herkesin kandilini kutluyorum.

1 saat önce öğle yemeğimi yedim , 1 küçük patates ve 1 küçük havuç haşladım, yanına yoğurt ve 2 dilim çok tahıllı ekmek. herzamanki gibi yeşil çayımıda içtim

akşama et sote bulgur pilavı var 1kaşık alırım soteden pilavdanda 2 kaşık. eğer etin buzu çözülseydi dediğiniz gibi yapcaktım öğlene et yiycektim ancak buzluktan geç çıkardığım için yetişmedi

ben sütü sade içmeyi sevmemde içine nesquik atsammı diyorum ara öğünlerde

Son düzenleme:
geçmişi okuyayım dedim kurabiyeleri görünce bıraktım
canım acayip tatlılar çekiyor bu ara zati tutmalıyım kendimi tutmalıııı

Bildirim yapayım hemencik:
Dün akşam:
yarım lahmacun
1 bardak ayran
10-15 tane kiraz

....kayınvalidem yemeği açık havada yemek istemiş k.pederde lahmacun söylemiş bütün çocukları topladı.
k.peder 2 tane söylemiş illa yiyeceksin diyor zor zar ikna oldu eşim sağolsun devreye girdi )
sonra eşimle bisiklet sürdük çok zevkli oluyor havada kararmaya yakındı
1 saat kadar sürdük (lahmacunu yakmak için ) şimdide bacaklarım ağrıyor biraz :))

bu sabah:
1 kase special k y.yağlı sütle

ara:
1 ad salatalık

Öğlen:
mantar sote (çok az porsiyon ve çatalla yedim yağı suyunda kaldı)
karpuzda 2 çatal aldım
devamını şimdi yiyeceğim

Son düzenleme:
Bu kafayla gıdersen kılo veremessın,pogaca,kurabıye,ekmekbence kendıne dur de

haklısınn canım ama ne yapayım yaa..hastanede ne yıyebılırdım kı ama kurabıye yemesem olurdu amaaa cok guzel görünüyordu..ekmekteee kepek ekmeği oda bi dilimcikk..aaa sekerımm ben daha bugun baslıorumm amaaaa :) aslında baslamıs sayılmam bunlarla ya nese

Sonuclaı meak edıyorum sanada hayırlı kandıller canım kolay gelsın...

cok az normalden nesguık atsan bıse olmaz bence

yemedım kurabıye yemedım komsu ya vercemsupersınn eylul superr

senın hevesını kırmak değil amacım ama daha ılk gunden böyle yapma baslıyamıyorsun bunlar yasak yemıyeceksın,poaca margarınden ıbaret,kurabıye hem un hem margarın sekerı saymıyorum bılee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…