tesekkur ederım,sayfaların baslaına bıraz bak ıstersen ne yıyoruz ıcıyoruz napıyoruz ıncele,2 ay tatıl olduğuna göre öğretmensın 2 ay yeterlı bır sure en azından 7-10 kg verırsın ıradelıysen.Aralarda bır elma,yağsız sut,kuru kayısı,kuru erık,cevız,fındık at ağzına ılla ara ana öğün değilkı,Spora gıtmeden önce sekersız turk kahvesı ıc sporda daha fazla yağ yakmana yardımcı olucak ağır ateste pısır ıcındekı kafeın ölmesın,spor sonrasında sut ıc cok faydalı vucut kaybettığı kalsıyumu alıyor yanında 1 elma(bır yudumsut,bır ıssırık elma)seklınde bu sekılde elmanın ıcındekı seker sutun ıcındekı proteınle ölmus olur....rıca ederım hangı sehırdesın
sayfaların bir kısmını okudum kalanlarıda okucam mutlaka. nekadar güzel bilgiler bunları daha önce hiç duymamıştım . hepsini uygulucam p.tesi yürüyüşüde başlıcam bir ara yapmıştım. evet öğretmenim izmirdeyim. meyveyi tek yemenin iyi olmadığını bilyrdum proteinle almak gerekirmiş ama yaz meyveleride gitmiyor sütle yoğurtla bağırsakları bozmayalım birde.