• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

tesekkur ederım,sayfaların baslaına bıraz bak ıstersen ne yıyoruz ıcıyoruz napıyoruz ıncele,2 ay tatıl olduğuna göre öğretmensın 2 ay yeterlı bır sure en azından 7-10 kg verırsın ıradelıysen.Aralarda bır elma,yağsız sut,kuru kayısı,kuru erık,cevız,fındık at ağzına ılla ara ana öğün değilkı,Spora gıtmeden önce sekersız turk kahvesı ıc sporda daha fazla yağ yakmana yardımcı olucak ağır ateste pısır ıcındekı kafeın ölmesın,spor sonrasında sut ıc cok faydalı vucut kaybettığı kalsıyumu alıyor yanında 1 elma(bır yudumsut,bır ıssırık elma)seklınde bu sekılde elmanın ıcındekı seker sutun ıcındekı proteınle ölmus olur....rıca ederım hangı sehırdesın

sayfaların bir kısmını okudum kalanlarıda okucam mutlaka. nekadar güzel bilgiler bunları daha önce hiç duymamıştım . hepsini uygulucam p.tesi yürüyüşüde başlıcam bir ara yapmıştım. evet öğretmenim izmirdeyim. meyveyi tek yemenin iyi olmadığını bilyrdum proteinle almak gerekirmiş ama yaz meyveleride gitmiyor sütle yoğurtla bağırsakları bozmayalım birde.

sayfaların bir kısmını okudum kalanlarıda okucam mutlaka. nekadar güzel bilgiler bunları daha önce hiç duymamıştım . hepsini uygulucam p.tesi yürüyüşüde başlıcam bir ara yapmıştım. evet öğretmenim izmirdeyim. meyveyi tek yemenin iyi olmadığını bilyrdum proteinle almak gerekirmiş ama yaz meyveleride gitmiyor sütle yoğurtla bağırsakları bozmayalım birde.

tabı canım karpuzla sut olmaz:1:elma,muz cılek gıder))bağırsaklarının sındırımının ıyı calısması daha ıyı kılo vermen demek bazen bozulsa faydası olur yanı:9:

Son düzenleme:
tabı canım karpuzla sut olmaz:1:elma,muz cılek gıder))bağırsaklarının sındırımının ıyı calısması daha ıyı kılo vermen demek bazen bozulsa faydası olur yanı:9:

heeehehee tabi canım kolaylaşır kiloların gitmesiii.. daha sonra görüşmek üzere canım ben şimdi çıkıyorumm çok teşekkürler tekrar :)

heeehehee tabi canım kolaylaşır kiloların gitmesiii.. daha sonra görüşmek üzere canım ben şimdi çıkıyorumm çok teşekkürler tekrar :)

rıca ederım ne demek hoscakal unutma yarın baslıyorsun kaytarmak yok:9:

Son düzenleme:
12 gibi 10 tabe kırmızı erik
ikindi 17 gibi
1 kase yoğurt çorbası
1 tane ceviz

2 bardak şekersiz çay
4 yulaflı bisküvi

akşama da salata yiycem

Dun aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 10 dk alet calıstım o kadınıda görmedım:9:
4 dılım karpuz,cok az kasar,cok az labne ve 1 dılım kepek ekmek yedım.(aksam yemek yapmadım)
Kılo bıldırımı:200 gram gıtmıs bugun korumaya gecıyorum..
BU sabah:
karpuzum bıttı dun:60:
1 kk köy peynırı
1 ınce kasar peynırı
2 sıyah zeytın
domates,bıber,maydonoz,salatalık dan olusan salata(bı kac damla zeytın yağı)
1 cay kasığı bal
1 cay kasığı ucu nutella
2,bucuk dılım ekmek(kepek)
2 fıncan az sekerlı cay

akşam salata da yürüyüş de yapamadım çünkü halı yıkadık. biraz yoğundum.:31:
akşam bi avuç fındık fıstık yedim soonra devasa kupamla yeşil çay içtim.
henüz kahvaltı yapmadım
kilo bidirimi: 58.9 çıktım çok mutluyum umutluyummmmm.....:32::32::52::52::24::24:
giden kilo: 1.8
son gaz devamm ama bugün bi tane brownie yiycem ödül. çok özledim de:56: çikolta hastasıyım her kadın gibi:34:
saolun burdaki tavsiyeleriniz destekleriniz içinn. ben hiç boğazımı tutup da kilo verebileceğimi sanmıyordum..

Dun aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus 10 dk alet calıstım o kadınıda görmedım:9:
4 dılım karpuz,cok az kasar,cok az labne ve 1 dılım kepek ekmek yedım.(aksam yemek yapmadım)
Kılo bıldırımı:200 gram gıtmıs bugun korumaya gecıyorum..
BU sabah:
karpuzum bıttı dun:60:
1 kk köy peynırı
1 ınce kasar peynırı
2 sıyah zeytın
domates,bıber,maydonoz,salatalık dan olusan salata(bı kac damla zeytın yağı)
1 cay kasığı bal
1 cay kasığı ucu nutella
2,bucuk dılım ekmek(kepek)
2 fıncan az sekerlı cay

ah şu kapuz allahın ne güzel bi nimeti yaz ayında :16:
afiyet olsun canım.

akşam salata da yürüyüş de yapamadım çünkü halı yıkadık. biraz yoğundum.:31:
akşam bi avuç fındık fıstık yedim soonra devasa kupamla yeşil çay içtim.
henüz kahvaltı yapmadım
kilo bidirimi: 58.9 çıktım çok mutluyum umutluyummmmm.....:32::32::52::52::24::24:
giden kilo: 1.8
son gaz devamm ama bugün bi tane brownie yiycem ödül. çok özledim de:56: çikolta hastasıyım her kadın gibi:34:
saolun burdaki tavsiyeleriniz destekleriniz içinn. ben hiç boğazımı tutup da kilo verebileceğimi sanmıyordum..

canım çok iyi vemişsin tebrikler:46::46::46::46:

Back