• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Dün makarna bugun patates olmaz:20:pırınc atmadan yesen daha ıyı olur lahanın suyunu ıc mesela,salatan guzel cörek otu super ama susam dusmanın cnm:47:

makarnayı dün çok geç yedim 21.00 falandı o saate kalmaz belki yemem ama yemekten çok konuşunca karnım daha çok acıkıyo:17:

canım komşularla samimi değilim arkadaşlarımda yok :14: tek başımada markete falan gitmem lazım sürekli markette olmuyo.eşimle ancak çıkıyorum.ablamlar memlekete taşınmadan önce sürekli yürüyüş yapadık özledim onları.

Tek basına yapmayı öğrenmelısın olmaz öyle evde hep mekık,yasadım seyı anlattım hırslan hayat felsefen yap sporu(şapkanı tak kımseye bakma muzık dınle):44:

makarnayı dün çok geç yedim 21.00 falandı o saate kalmaz belki yemem ama yemekten çok konuşunca karnım daha çok acıkıyo:17:

marketten lıfatıf eti yulaf ezmesı al cnm az yağlı yoğurtla karıstırıp tuket(ben eti form dusuk kalorılı atıstırmalık aldım cok cok acıkırsan bır tane at ağzına)

ama benimki saat7 de geliyo işten onunla birlikte yemesem yemek kızar:1:

Benimde eşim 7 ile 7 bucuk arası ama onu beklemıyorum.6 dan sonra yememın sağlık acısından ıyı olmadığını anlattım saygı duydu.Erkek metabolızmasıyla bızımkı aynı değil onlar 10 da yesede hemen yakarlar,bencıl olacak sın bıraz cnm onunla aynı sofrada otur ve bı yesıl cay yaparsın ohhh:)maksat eslık etmek:19:

Benimde eşim 7 ile 7 bucuk arası ama onu beklemıyorum.6 dan sonra yememın sağlık acısından ıyı olmadığını anlattım saygı duydu.Erkek metabolızmasıyla bızımkı aynı değil onlar 10 da yesede hemen yakarlar,bencıl olacak sın bıraz cnm onunla aynı sofrada otur ve bı yesıl cay yaparsın ohhh:)maksat eslık etmek:19:

haklısın gerçi ama ne yapacan.yavaş yavaş alıştırayım bari

marketten lıfatıf eti yulaf ezmesı al cnm az yağlı yoğurtla karıstırıp tuket(ben eti form dusuk kalorılı atıstırmalık aldım cok cok acıkırsan bır tane at ağzına)

tamam canım alıcam.yürüyüşiçin söz veremem tek başıma sıkılıyorum yaaa.

1 küçük elma
1 küçk.bardak yarım yağlı süt
1,5 lt su ıctım aksama 2 gecer:40:

tamam canım alıcam.yürüyüşiçin söz veremem tek başıma sıkılıyorum yaaa.

:9:bende bayılmıyorum zaten evde oturup çay pasta börek fılm tv:32:daha cok yapmak ısterım.sAĞLIĞIM için yapıyorum yine tabı sen bılırsın:16:

Saol cnm
SABAH:
ARA:
ÖĞLEN:
ARA:
AKSAM
ARA:bu zamanda uyuyana kadar yesıl cay yda baska bır bıtkı cayı

yeşil çay çok geç satte içme uykunu kaçırır.birde bi yerde okumuştum kaç bardaktı hatırlamıyorum ama günde şu kadardan fazla içmeyin yeşil çay diyorlardı bu arada hamilelikte de pek tavsiye edilmiyo.

yeşil çay çok geç satte içme uykunu kaçırır.birde bi yerde okumuştum kaç bardaktı hatırlamıyorum ama günde şu kadardan fazla içmeyin yeşil çay diyorlardı bu arada hamilelikte de pek tavsiye edilmiyo.

Genelde 7 gibi içiyorum eşim yemek yerken bende içiyorum:)))benden de bır tavsıye yesıl cay cok sıcak ıcmek mıde de şişkinlik sorun yaratıyor ben genelde ılıtıp ıcıyorum:)gunde 2 fıncan gecmez bazen onun yerıne doğadan 5 i biryerde ya da doğadan 7 otlu sevıyorum:46:

suan karnım acıktı
yesıl cay falan ıcıyım en ıyısı
kosu bandım acılmıo ya napıcam ben
Cnm galeta alabılırsın yada eti form dusuk kalorılı atıstırmalık atarsın bı tane ağzına bısey olmaz:34:

Back