Dün makarna bugun patates olmazpırınc atmadan yesen daha ıyı olur lahanın suyunu ıc mesela,salatan guzel cörek otu super ama susam dusmanın cnm
canım komşularla samimi değilim arkadaşlarımda yoktek başımada markete falan gitmem lazım sürekli markette olmuyo.eşimle ancak çıkıyorum.ablamlar memlekete taşınmadan önce sürekli yürüyüş yapadık özledim onları.
makarnayı dün çok geç yedim 21.00 falandı o saate kalmaz belki yemem ama yemekten çok konuşunca karnım daha çok acıkıyo
Tarhana corbası iyi cnm 6 dan önce tuket
ama benimki saat7 de geliyo işten onunla birlikte yemesem yemek kızar
Benimde eşim 7 ile 7 bucuk arası ama onu beklemıyorum.6 dan sonra yememın sağlık acısından ıyı olmadığını anlattım saygı duydu.Erkek metabolızmasıyla bızımkı aynı değil onlar 10 da yesede hemen yakarlar,bencıl olacak sın bıraz cnm onunla aynı sofrada otur ve bı yesıl cay yaparsın ohhh:)maksat eslık etmek
marketten lıfatıf eti yulaf ezmesı al cnm az yağlı yoğurtla karıstırıp tuket(ben eti form dusuk kalorılı atıstırmalık aldım cok cok acıkırsan bır tane at ağzına)
1 küçük elma
1 küçk.bardak yarım yağlı süt
1,5 lt su ıctım aksama 2 gecer
tamam canım alıcam.yürüyüşiçin söz veremem tek başıma sıkılıyorum yaaa.
afiyet olsun canım.sen günde toplam kaç öğün yapıyorsun.
Saol cnm
SABAH:
ARA:
ÖĞLEN:
ARA:
AKSAM
ARA:bu zamanda uyuyana kadar yesıl cay yda baska bır bıtkı cayı
yeşil çay çok geç satte içme uykunu kaçırır.birde bi yerde okumuştum kaç bardaktı hatırlamıyorum ama günde şu kadardan fazla içmeyin yeşil çay diyorlardı bu arada hamilelikte de pek tavsiye edilmiyo.
ben geldım sporumu yaptım ohh ustune bıde ayva yedım
okadar
Brawo cnm
Cnm galeta alabılırsın yada eti form dusuk kalorılı atıstırmalık atarsın bı tane ağzına bısey olmazsuan karnım acıktı
yesıl cay falan ıcıyım en ıyısı
kosu bandım acılmıo ya napıcam ben
Cnm galeta alabılırsın yada eti form dusuk kalorılı atıstırmalık atarsın bı tane ağzına bısey olmaz
ınıcektım dun vakıt kalmadı bugunde topallıyorum yuyrrken
eheheh yogur yısem olur dımı
ınıcektım dun vakıt kalmadı bugunde topallıyorum yuyrrken
eheheh yogur yısem olur dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?