ben çıkıyorum şekerler,öpüyorum sizi
iyi hafta sonlarıııı,bol iradeli saatler:)
ehehe kesınlıkle bende muffin yapıyım dıyorm aslındaaaa ama kesın 1 tane yerım o yuzden yapmıyım dıyorum
yesil çay...mınık galetanın yarısı( 1cm kadar )
gunes goszukkuyo kayboluyo mesela suan karardı
dunde yagıslıydı gercı tum hafta oleydı
bnde aksamları kaleruferı az acıorm ew gercı 25 25,5 derecede ama 26 yapıorm bazen soguyo sankı
yorgan hala duruyo valla
ben çıkıyorum şekerler,öpüyorum sizi
iyi hafta sonlarıııı,bol iradeli saatler:)
super canım dılerım sınavın guzel gecer,bol sans
sağol canım benim. cok mutluyum cokkkkikisinide gectim cok sukur sınavların
dısarda cevizleri yeme fırsatım olmadı diyet buskivi yiyebildim sadece bide kiraz saplı cay içtim. eve gelince ogle yemegi niyetine sebze yemegi yedim 4-5 kasık. sizce cok mu olmus ?
2-3 kasık kafi olurmuydu? cok actım cunku fazla mı oldu normal mi oldu bilemedimama suan siskinlik gibi bir derdim yok normal doydum.
simdi bir normal cay arkasına yeşil çay içicem.
Süpersın ne sınavıydı?bence normal olmus 5 kasık afıyet olsun
sağol canım cok acıkmıstım valla sabah 7den beri ayaktayım ele avuca gelecek ilk ogunumdu. kendime geldimama yinede aksam yemeginden 1 kasık eksiltsem iyi olur sanırım
mesleki sınavdı canım. ben makyozum ama belgemi alamamıstım yıllardır bir kaç ders yuzunden. bu sene onlarla ugrasıyordum. ama 1 tanesinden bile kalmamam gerekiyordu yoksa 1 yıl daha uzardı. bunlardan sonra temmuzdada ıkı sınavım var sonra bitecek insallah.
Oo makyözmusun ne guzel ben su kuyruk cekemıyorum eyelınerla o dert ya ınsallah onuda gecersın azımlı gördum seni
dısarda cevizleri yeme fırsatım olmadı diyet buskivi yiyebildim sadece bide kiraz saplı cay içtim. eve gelince ogle yemegi niyetine sebze yemegi yedim 4-5 kasık. sizce cok mu olmus ?
2-3 kasık kafi olurmuydu? cok actım cunku fazla mı oldu normal mi oldu bilemedimama suan siskinlik gibi bir derdim yok normal doydum.
selam kızlarr
bugün geç kalktığımız için kocişle
sabh kahvaltısımı diyeyim öğlemi bilemedim şimdi
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir 3 ad zeytin
domates salatalık
1 fincan açık yarım şekerli çay
bide 1 tatlı kaşığı bal yedim:18:
evi temizledim sildim süpürdüm ara falan yapmaya fırsat olmadı
şimdi oturdum havada çok güzel burda işte yapınca hararet bastı
kendimi tutamayıp dondurma yemekten korkuyorum haa
neyse ben en eyisi form çayına devam edeyim
canım benım saol yaaazim olmasa bitmeyecekti bu is ne yapayım milli eğitimim saolsun 10 yıldır keyfini bekliyorum keyfi geldi de bende attım kendimi hemen seneye keyfi kaçar falan artık hiç guvenmiyorum kendimi sağlama almak istiyorum.
yeni eyeliner ın ucları simdi sert tatlım eskısı gibi yumusak da değil. o işin sırrı aslında profosyenellik değil baştan aman diye heyecan yaparak cekmeye baslayınca kuyruk yolunu sasırıyorrelax cek bak olur. hımmm bide ince noktası kirpik dibinden yurut eyeliner ı o yol gibi goturur seni elinde kaymaz.
Selam cnm kahvaltın guzel ara da bır cevız at ağzına
ceviz yok evde badem atsam 1 2 tane olurmu acep
yeşil çay içiyorum şuanda
İyiyiz ya sen nasılsın cok yoğunsun anlasılan,menun ıyı olmuş umarım yaptığın pastadan yemezsın..Şehitlerimiz için basımız sağolsun,çok acı ailelerine sabır diliyorum..
tartı gunu yaklastıkca bakıorm kacamaklar yapılmıyor sızı gıdı sızıııı
canm allah rahmet eylesın sehıtlerımıze onlar cennetteler ınsallah
tatlı krızıme gelınce dun esımın dondurmasından mınıcık ısırdım okadar:18::18:
kahvaltım lıght kasarlı omlet 1 kasık zeytın yagı ıle 2 yumurta kırdım yarımsar yedık esımle peynırıde 2 kk falandr
1 dılım lıght ekmek
1 zeytın
1 mınık peynır
sekersız cay yıne sınırsız
yıyemedım dıger dılımı dıormkı onuda 1 2 saat sonra yerım
bayılıyorumm buna esım ıcınnn super bnı anlatıyorr sagol fıstıkkkk[video=youtube;Oi4pwTN7xI4]http://www.youtube.com/watch?v=Oi4pwTN7xI4[/video]
topıgımızdekı fıstıklara armagan edıyorum
haydı allah bundan sonra dahada kolaylık versın sekerrrrr
Aksama kıymalı makarna yapıcam yanında salata,yoğurt ,tursu esım bıde kendıne kola alır.
ben bır kasık makarna tadına bakarım sadece.
Kendınıze ıyı bakın kızlar,iyi hafta sonları
sabah ac karna tartılmayı unutmayalım
sanada guzel h sonları
yarın mujdelı haberlerını beklıyoruz
bende kacanzi... 30 dk kadar spor yapıyım yapabılırsem...
sonra ew temızlıgım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?