Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

nerdesın canm ya

eylul ben ve sen reglyız
guzel yemıssın gayet ıyı
yarın bakalım ne cıkıcak

nerdesın canm ya

eylul ben ve sen reglyız
guzel yemıssın gayet ıyı
yarın bakalım ne cıkıcak

bi ara çok yedim doymadım,kızdım kendime ama yazamadım
regli öncesi malum duygusal bi durum oluşuyo bununla beraber iştah derken yeni aklım başıma geldi
buraya yazınca daha çok dikkat ediyorum abimler bu sıralarda akşamları falan çok sık geliyor yazmayada fırsat olmadı.
inşallah önümüzdeki hafta benim için daha iyi bir hafta olacak ve kilolar gidecek

ara

sutlu kahve....
afiyet olsun canım bende çay içiyorum

gayet guzel pirin pilavı harıc

Bende soğuk tıpımdırcok usurum ama kısın usurum..Kıymalı makarna tadına baktım porsıyon yemedım kı

Canım zaten sabah kahvaltın super oluyor aksamakızartmalar falan ahh ahhhh zeytın yağ harıc yağ kullanmayalım umarım aycıcek yada mısır özuyle kızartmadın.Onlar kanser yapıyomus prof.dr söyledı.

ara

sutlu kahve....

ohh miss.

Kilomda fark yok şaşırmadım
sabah
cok az zeytın yağında patateslı omlet
2 fıncan az şekerlı cay
Bugun cok ısım var temızlık gunu ılan edıyorum huraa dığer bıldırımlerı musaıt olunca yazarım
Bugun kacamak olmuyacak bende

günaydın kızlar bildirim gününüz hayırlı olsun,

ben 61.5 kg çıktım yani geçen haftadan 300 gr.fazlayım

yani kilo almışımmmm(

öpüyorum hepinizi bu haftanın birincisini şimdiden kutluyorum byee...

gunaydın kızlarrrrr

salı gunu tartılmıstım en son (gecen hafta reglden dolayı)

bugun bir hafta olmadı ama 5 tam gun oldu 73.7 cıktım 800gr vermisim net 1 kilo goremedim su duzensizlikten. umarım haftaya gorurum :2:

menummm
sabah:10 da 1 bardak su ıle dere otu 3 dal:)
10:30da 1 dılım kepek ekmek+2 catal melemen+yarımyumurta haslaması yanınde 1-2 dal yesıllık marul+ maydonoz+1 bardak sekrsız cay

bıldırımm

basangıc:80
gecen hafta:73,200(regl dan dolayı +200 gr almıstımm

bu hafta:72,900 gr
gıden 300 gr
hedefımm:65

ınsl..kılo kılo gıdrlerbısdnnn

Canım tartı sonucu senı bu hafta hırslandırır umarımsana bundan sonra kacamak yok

Zaten buraya gelmeden önce kılo vermıssın suan azalıyor kılo vermen cok normal ve cok ıyı bır sonuc bence kutluyorumsupersın hafta 1 kg gidicek emınım

Süper menun canım bu hafta sen de yedın önumuzdekı hafta hırslann:18:

Evi temızlıyorum suan mola verdım kahve ıcıyorum(şekersız türk kahvesı)öğlen de yesıl fasulye yaptım ıkı kasık yedım.
Bıldırım yapan arkadaslar değişikliklerinizi kaydettım diğer arkadaslar beklıyoruz hadı bakalım bella nerdesınbu sefer bayrak sendemı kalcak yoksa devır mı edıceksınnn

Merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir:) az kalsın nete girmeden evden çıkıyordum bugün pazar ve sabah tartıldım, YENİ KİLOM: 83 iki kilo vermişim çok mutlu oldum:) umarım siz de vermişsinizdir. Bu arada Cuma ve Cumartesinin menülerini yazamadım onalrı yazayım şimdi:

Cuma Günü:
Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, peynir, maydonoz, domates ve şekersiz çay
Ara: 7 otlu form çayı
Öğlen: çorba, bir porsiyon tavuk sote, ayran
Ara: 7 otlu form çayı
Akşam: yağsız salata
Güniçinde su, çay ve kahve içtim

Cumartesi Günü:
Sabah: 1 kase special k ve yarım yağlı süt
Ara: şekersiz kahve (dün geç kalktım uzun zamandır ilk defa bu kadar uyudum)
Öğlen: Yok
Ara: Yok
Akşam: çorba

Bugün:
Sabah: 1 kase special k ve yarım yağlı süt (uyandığımda yine öğlen olmuştu malesef)

Şimdilik bu kadar kızlar hepinize güzel pazarlar diliyorum:)

nelerde ölçüyü kaçırmışsın bi kontrol et canım haftaya aradaki farkı kapatırsın inşallah

tebrikler canım haftaya inşallah veririz kilolaları

tebrikler canım

canım senin kilon iyi almaktansa kilonu korumak bence daha iyi tebrikler

Merhaba canım ;umarım senınde dısın duzelmıstır,2 kılo cok ıyı tebrık edıyorumdevamını beklıyoruz.Menulerın cok az kalorılı olmuş bu guzel ama cumartesı öğlen yok,ara yok yapmıssın cok aç kalmıssın yumusak cılek kıvı gıbı meyveler tuketmelısın bence,yulaf ezmesı yıyebılırsın yağsız yoğurtla..Sanada guzel pazarlar

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,

sabah,
2-3 dilim ekmek
1 kk peynir
salata
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin

sabah tatıldım 54,3 dün regli oldum.bu hafta daha iyi olacak inşallah

2 kilo çok iyi canım tebrikler

Çok teşekkür ederim canım, öğlene kadar uyuduğum için canım hiçbişey istemedi ama bu sağlıklı değil bedenim çok yorgundu bundan sonra hafta sonları 9-9:30 gibi kalkmayı planlıyorum. hem daha sağlıklı olur hem de günümden daha iyi faydalanırım. dişlerimin tedavisi hala devam ediyor, geçen hafta ameliyat yapamamıştı antibiyotik tedavisi uyguladı bu hafta eğer bi terslik olmazsa 1 haziranda ameliyata alıcakmış aslında itiraf etmeliyim ki bu süreçten çok sıkldım ama işte dayanmaya çalışıyorum
Bu arada iki sorum olucak: yulaf ezmesini nerden alıyosunuz, bide kalori cetvelini nasıl oluşturuyorsunuz hani herkesin mesajlarının altında çıkıyor ya hoşuma gidiyor:)

Evet tatil yaptım ya Mersınde almamam bıle mucıze ınankı yemedığım kalmadı orda kendıme gelıyorum ıns verıcem haftaya.

selam arkadaşlar,

sabah,
2-3 dilim ekmek
1 kk peynir
salata
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin

sabah tatıldım 54,3 dün regli oldum.bu hafta daha iyi olacak inşallah

Slm canım sabah 2 dılım mı yedın 3 dilimmi yoksa hatırlamıyomusunmumkunse 2 dılımı gecme artık sıkı yönetım varbundan sonra kacamak yok mısafır geldı yok,mısafırlıkteyım yok artık dıkkat edıyoruzz

Diş amelıyatı cok zor benım esımın apsesı dıs kökune kadar gıtmıs ve kemiğinı erıtmıs ve 5-6 dısını amleıyat ettıler malesef dısını kaybettık suan kemıklerın duzelmesını beklıyoruz ımplant yaptırıcaz,Yulaf ezmesını marketten alıyoruz ben eti lifalif aldım fiyatı 4-5 lira olması lazım;salatalarına ılave edebılırsın ben yoğurtla yıyorum sen sütlede yiyebılırsın tamamen tercıhe kalmıs.Bu kılo cızelgesını bır arkadas lınk atmıstı ondan yapmıstım ama değişklik bile yapamıyorum suan öyle kaldı.Arama butonuna kilo cızelgesı nasıl yapılır diye yazarsan cıkabılır bılgıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…