Evet tatil yaptım ya Mersınde almamam bıle mucıze ınankı yemedığım kalmadı orda kendıme gelıyorum ıns verıcem haftaya.
Slm canım sabah 2 dılım mı yedın 3 dilimmi yoksa hatırlamıyomusunmumkunse 2 dılımı gecme artık sıkı yönetım var bundan sonra kacamak yok mısafır geldı yok,mısafırlıkteyım yok artık dıkkat edıyoruzz
Teşekkür ederim canım inşallah devamı gelecek:)
Kilomda fark yok şaşırmadım
sabah
cok az zeytın yağında patateslı omlet
2 fıncan az şekerlı cay
Bugun cok ısım var temızlık gunu ılan edıyorum huraa dığer bıldırımlerı musaıt olunca yazarım
Bugun kacamak olmuyacak bende
günaydın kızlar bildirim gününüz hayırlı olsun,
ben 61.5 kg çıktım yani geçen haftadan 300 gr.fazlayım
yani kilo almışımmmm(
öpüyorum hepinizi bu haftanın birincisini şimdiden kutluyorum byee...
gunaydın kızlarrrrr
salı gunu tartılmıstım en son (gecen hafta reglden dolayı)
bugun bir hafta olmadı ama 5 tam gun oldu 73.7 cıktım 800gr vermisimnet 1 kilo goremedim su duzensizlikten. umarım haftaya gorurum :2:
menummm
sabah:10 da 1 bardak su ıle dere otu 3 dal:)
10:30da 1 dılım kepek ekmek+2 catal melemen+yarımyumurta haslaması yanınde 1-2 dal yesıllık marul+ maydonoz+1 bardak sekrsız cay
bıldırımm
basangıc:80
gecen hafta:73,200(regl dan dolayı +200 gr almıstımm
bu hafta:72,900 gr
gıden 300 gr
hedefımm:65
ınsl..kılo kılo gıdrlerbısdnnn
Merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir:) az kalsın nete girmeden evden çıkıyordum bugün pazar ve sabah tartıldım, YENİ KİLOM: 83 iki kilo vermişim çok mutlu oldum:) umarım siz de vermişsinizdir. Bu arada Cuma ve Cumartesinin menülerini yazamadım onalrı yazayım şimdi:
Cuma Günü:
Sabah: iki dilim tam tahıllı ekmek, peynir, maydonoz, domates ve şekersiz çay
Ara: 7 otlu form çayı
Öğlen: çorba, bir porsiyon tavuk sote, ayran
Ara: 7 otlu form çayı
Akşam: yağsız salata
Güniçinde su, çay ve kahve içtim
Cumartesi Günü:
Sabah: 1 kase special k ve yarım yağlı süt
Ara: şekersiz kahve (dün geç kalktım uzun zamandır ilk defa bu kadar uyudum)
Öğlen: Yok
Ara: Yok
Akşam: çorba
Bugün:
Sabah: 1 kase special k ve yarım yağlı süt (uyandığımda yine öğlen olmuştu malesef)
Şimdilik bu kadar kızlar hepinize güzel pazarlar diliyorum:)
Zaten buraya gelmeden önce kılo vermıssın suan azalıyor kılo vermen cok normal ve cok ıyı bır sonuc bence kutluyorumsupersın hafta 1 kg gidicek emınım
tebrikler canım haftaya inşallah veririz kilolaları
ınan tam bır kg verememek benıde cok yıkıyor gramlarla verıyorz okudugm bır yazıyı aktarayım gunluk 600 kalorılık bı ındrım yaparsanız yedıklerınızde haftada 1 g gdermıs...bız 600den fazlasını yapmıs oluyorz sporla bırlıkte ama bılmıorm
saol canım insallah bu hafta biraz daha sıkıcam insallah gramları aşarım
insallah canım. bu hafta az oldu insallah hain metobolizmam bu hafta hızlanır
ya cok motivasyon kaybı oluyor insanda. bende aynı seyi dusunuyorum spor yapmadan da bu kadar veriyordum anlamadım gitti
spordan 1 2 saat sonra yemek yemenı tawsıye ederım
cunku suan kalbın vucuduna kan pompalamaya calısıo
ama yemek yersen mıdenede kan pompalıcak ve kalbın extra yorulucak ne vucuduna ne mıdene tam verım saglayamıcak o yuzden yedıklerın yanmıcak... vucudunda yag yakamıcak
spor bazen şişirıyor
yuryus sısırıyor mesela ama sonradan verıyosun
yuruyus yaparken ellerının sıstgını fark etmıssındr mesela
uzulme gecen hefta bnde hıc weremedım bu hafta sporuma gore cok olmazsada verdım
tatlım sen iyi vermissin masallah ama bugun ne yaptın oyle hem spor yok hem kacamaklı kahvaltı
bugun benm serbest gun pazarları boyle ayarladım napım ya hep kas hep kas bı gun rahat edım
esımde az once ewdeyken yokluyo bune kemık bu ne kemık bıraz yemek ye kuru.... olmussn dedı bana
ooo hayatım ama tabloya baktım da senin artık durup sadece korumaya gecmen lazım.
esin haklı daha ne vericeksin kemiklerden mi
hedef 50 demissin ama boyuna gore cok az olur
popo kısmı falan degıl ama gobek hala var kaln kg yu ordan verrsem tam olucak
gecmıste 50 ve altına dustum ben su halımden cok farklı olmuyo ama bıraz gobegım var hala bıde ıc bacak oralardan gtmesı lazım
canım ozaman sporda karın bacak uzerine dur bence yuryusten daha cabuk ulasırsın amacına
ben kilolardan kurtuldugum zaman mekik cekmeye baslıcam bendede cok az gobek pırtlaması oluyor
spor yapmamak ne kadar fark edıyor dımı aslında hepımızden az yıosun... haftaya spor yap artık canım kahvaltın super yıne
ah canım nıye bole oldukı uzulme haftaya ınsallah verırsın
ınan tam bır kg verememek benıde cok yıkıyor gramlarla verıyorz okudugm bır yazıyı aktarayım gunluk 600 kalorılık bı ındrım yaparsanız yedıklerınızde haftada 1 g gdermıs...bız 600den fazlasını yapmıs oluyorz sporla bırlıkte ama bılmıorm
supersın cok az kaldı bebegım hedefıne
harıkasın rekor sende 2 kg ne demek ya supersınnnn masallah
kızlar hepınızı tebrık edıyorum...
bu gunku sporumu saat 5 ile 6 arası yaptım (1 saat)
bugun esim evde oldugu için tam ayarlayamasamda biraz olsun erkene cektim tatlım
hafta içinde daha da erkene alıcam.
ama var ya tartıdaki az sonuc yuzunden oyle bir azimle yaptım ki eve geldiğimde su gibiydim.
bugunku ogunlerim
sabah 2 kuru kayısı bol su
sabah kahvesi (kocişim ısmarladıgı için bugun nescafe içtim hazırlamıs uyandırdı beni içemem diyemedim kızma eylulcum)
kahvaltı
1 kk peynir
1 minik domates
1 kozlenmis biber
3 zeytin
1 haslanmıs yumurta
2 dilim kızarmıs ekmek
(hiiii ne cok yemişim bu gun kahvaltıda yaaa yaz yaz bitmedi)
(1yeşil çay)
ara 2 ceviz
öğle falan olmadıgec kalktıgımız için
yemekten once keten tohumu ile yogurt yicem
suan sadece su içiyorum.
bugun benm serbest gun pazarları boyle ayarladım napım ya hep kas hep kas bı gun rahat edım
esımde az once ewdeyken yokluyo bune kemık bu ne kemık bıraz yemek ye kuru.... olmussn dedı bana
kızlar az once geldık komsumla yurume + spordan 45 dk yapmısızz
evegeldım fırında but yapmıs komsum yanındada 2 ınce patates+ kucuk kase semız otu yogurt lu yıyecegım ınsl... okdrrrr kacamak yok cıps lere takııyor gosum her yerde ama almıyorummmmmmmmmm
slm kızlar
cumartesi diyetisyene başladım
kıyafetlerle 68.2oo çıktım
yarın diyetin ayrıntılarını yazarım metobolizmanı içine etmişsin yanlış diyetler uygulamışsın dedi hayırlısı bakalım....
bu sabah menüm:
1 kase yarım yağlı sütte special k
2 bardak su
şuan yeşil çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?