kız h sonu noluyo bıze gozuuz donuyo
bu arada bnmde dolapta etsız cg kofte var bubam yaptı
ıcım gdıo acaba aksam yemegınde 2 3 tane yesemmı pırasa yemegı var bıde onuda annem koydu
evet yee haftanın 1. olursun yersen kesın hahaeğer canın cekıyorsa aksamı bekleme metabolızma aksamları yavaslıyor ya en azından sımdı yesen yakma olanağın daha fazla yıne sen bılırsın
yemıcem ıste yemıcem
bana sadce pırasa ve ygrt yetr bırıncılıgı kaptramam kımseye
ye nolursun yedun aksam benımde cnm cektı ama almadım
tum evı supurdum,utumude yaptım sımdı sıra toz ve yer sılmede ısım bıtınce gelırım kızlar
hadı kolay gelsın canım
selamlar yine ben.
sabah su içtim yalnızca yaklaşık 2 lt
öğlen bir dilim ekmek,yoğurt ve patatesli,bezelyeli et.(orman kebabı herhal.)
şimdi ise yarım yağlı süt içiyorum,midem yanma yapıyor,süt iyi geldi.
kızlar acıktım 4 kasık ew yogrdu annem yapmıs
1 kasıkta tadına bakmak ıcın nohut yemegı
2 zeytın attım bıde agzıma
ne lıstesı cnm anlamadım?
haftada kac kılo verdıgımızı yazan lıste pazar kılobıldırımı yaaaaaaa
heh tamm ılk sayfada gordum bu haftakı yarısta kımle var bakalımmmmmmmmm
benımle yarısacakk 7511 baskaaaaaaaaaa
sen durr bu hafta hepınızı gecıcem bak bu saate kadar yedıklerıme toplasan 300 kalorı etmez yan sen derdıne yan
aynen tatlım ben gececeım hıhhhhhhhhh regl da oldum wc sorunumda kalmadı
yedıklerıme dedıkkat edıyorum bu hafta en az 2 vermem gerekkkkkkkkkkkkkkkk
Merhaba arkadaşlar ben de bugün evime döndüm nihayet ve yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum diyete:)) böyle güldüğüme bakmayın 1.68 boyum ve de bugün tartıldım tam 85 kiloyum((( umarım kurtulabilirim bu kilolardan çünkü benim için rekor bu kilo ben normalde 65 i geçmezdim ama şimdi kocaman oldum ((( bana destek olursunuz dimi size güveniyorum:)
Merhaba arkadaşlar ben de bugün evime döndüm nihayet ve yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum diyete:)) böyle güldüğüme bakmayın 1.68 boyum ve de bugün tartıldım tam 85 kiloyum((( umarım kurtulabilirim bu kilolardan çünkü benim için rekor bu kilo ben normalde 65 i geçmezdim ama şimdi kocaman oldum ((( bana destek olursunuz dimi size güveniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?