• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kız h sonu noluyo bıze gozuuz donuyo

bu arada bnmde dolapta etsız cg kofte var bubam yaptı

ıcım gdıo acaba aksam yemegınde 2 3 tane yesemmı pırasa yemegı var bıde onuda annem koydu
:52::52:

evet yee haftanın 1. olursun yersen kesın haha:1: eğer canın cekıyorsa aksamı bekleme metabolızma aksamları yavaslıyor ya en azından sımdı yesen yakma olanağın daha fazla yıne sen bılırsın

evet yee haftanın 1. olursun yersen kesın haha:1: eğer canın cekıyorsa aksamı bekleme metabolızma aksamları yavaslıyor ya en azından sımdı yesen yakma olanağın daha fazla yıne sen bılırsın

yemıcem ıste yemıcem
bana sadce pırasa ve ygrt yetr bırıncılıgı kaptramam kımseye:12:

tum evı supurdum,utumude yaptım sımdı sıra toz ve yer sılmede ısım bıtınce gelırım kızlar:16:

selamlar yine ben.
sabah su içtim yalnızca yaklaşık 2 lt:27::27:
öğlen bir dilim ekmek,yoğurt ve patatesli,bezelyeli et.(orman kebabı herhal.)
şimdi ise yarım yağlı süt içiyorum,midem yanma yapıyor,süt iyi geldi.

kızlar acıktım 4 kasık ew yogrdu annem yapmıs
1 kasıkta tadına bakmak ıcın nohut yemegı
2 zeytın attım bıde agzıma

Son düzenleyen: Moderatör:
hadı kolay gelsın canım

tesekkurler cnm

selamlar yine ben.
sabah su içtim yalnızca yaklaşık 2 lt:27::27:
öğlen bir dilim ekmek,yoğurt ve patatesli,bezelyeli et.(orman kebabı herhal.)
şimdi ise yarım yağlı süt içiyorum,midem yanma yapıyor,süt iyi geldi.

gayet ıyı bır menü olmus,sut ıyıdır mıdeye

kızlar acıktım 4 kasık ew yogrdu annem yapmıs
1 kasıkta tadına bakmak ıcın nohut yemegı
2 zeytın attım bıde agzıma

olsun cnm afıyet olsun kalorı yok onlarda fazla

banyo lavabo kaldı bıttım:12: ısım bıtınce aksama kısır yapıcam,bol yeşillikli zeytın yağlı salata gibi

ne lıstesı cnm anlamadım?

haftada kac kılo verdıgımızı yazan lıste pazar kılobıldırımı yaaaaaaa

heh tamm ılk sayfada gordum bu haftakı yarısta kımle var bakalımmmmmmmmm

benımle yarısacakk 7511 baskaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlarrrrr
lapa dıyetı yapalımı 2 gun
sadce lapa meyve ygrt yenıcek
odem atıyomus vucut cok ıyı dıyolar bıraz arastrdım
gunde 1 kg ya kadar varılıomus
deneyelımmı bn yarın baslayabılırm salı carsamba

dıyetsyenlerde onerıomus

haftada kac kılo verdıgımızı yazan lıste pazar kılobıldırımı yaaaaaaa

heh tamm ılk sayfada gordum bu haftakı yarısta kımle var bakalımmmmmmmmm

benımle yarısacakk 7511 baskaaaaaaaaaa

sen durr bu hafta hepınızı gecıcem bak bu saate kadar yedıklerıme toplasan 300 kalorı etmez yan sen derdıne yan:21::21::21:

sen durr bu hafta hepınızı gecıcem bak bu saate kadar yedıklerıme toplasan 300 kalorı etmez yan sen derdıne yan:21::21::21:

aynen tatlım ben gececeım hıhhhhhhhhh regl da oldum wc sorunumda kalmadı:nazar:

yedıklerıme dedıkkat edıyorum bu hafta en az 2 vermem gerekkkkkkkkkkkkkkkk

pilav pısmısmı dıye bır tatlı kasgı yedım 1 tatlı kasıgıda pırasanın tadına baktım
aclıktan bayılıcım esım gelse dıe beklıorm erken gelıcem dedı ama:5:

Merhaba arkadaslar, bugün itibariyle bende araniza katilmis bulunmaktayim.Iki haftalik Mersin tatilinden sonra 75 kilodan 78 kiloya cikmis durumdayim vay halime:)ama bugün miladim olacak insallah diyerek bu gün yediklerimi yaziyim

Sabah cok az peynir, bir dilim cavdar ekmegi, maydanoz ve kahve
Ara 3 ceviz
Öglen yogurtlu semizotu, 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 elma
Aksam 1 karniyarik yarim kase cacikla finali yaptim, ama sorarsaniz doydunmu diye cixxx:)

Not:tüm gün 5 kahve ve 2 yesil cay 1,5 litrede su ictim

Merhaba arkadaşlar ben de bugün evime döndüm nihayet ve yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum diyete:)) böyle güldüğüme bakmayın 1.68 boyum ve de bugün tartıldım tam 85 kiloyum:(((( umarım kurtulabilirim bu kilolardan çünkü benim için rekor bu kilo ben normalde 65 i geçmezdim ama şimdi kocaman oldum:(((( bana destek olursunuz dimi size güveniyorum:)

Merhaba arkadaşlar ben de bugün evime döndüm nihayet ve yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum diyete:)) böyle güldüğüme bakmayın 1.68 boyum ve de bugün tartıldım tam 85 kiloyum:(((( umarım kurtulabilirim bu kilolardan çünkü benim için rekor bu kilo ben normalde 65 i geçmezdim ama şimdi kocaman oldum:(((( bana destek olursunuz dimi size güveniyorum:)

sanirim ayni durumdayiz bende bu kilolari ilk kez görüyorum, birbirimize destek olup zayiflariz insallah:)

sanirim ayni durumdayiz bende bu kilolari ilk kez görüyorum, birbirimize destek olup zayiflariz insallah:)

Back