- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
66 kiloyum bende :)))günaydın hanımlar :) güncel kilolarınızı alayım :) ben 1 hafta izinliydim evde oturmanın sonucu olarak 1.5 kilo aldım 1 haftada
@Anneadayi89 sermed R rkndmt E Ewremmmerve koksal66 @Saglikliyasamgunlugumm Kararsizkasim S seymaa92 _D_O_ btl14 karapisso M mutluanneadayi B Beklenngn S Sahra_91 P Pembissanne nalpak @_suchico_
ya kızlar dikkat ettğiniz halde birkaç gün içinde 1-2 kg artıyormusunuz sizde ? noldu böyle valla hiç anlamıyorum. Parmaklarımda şişmeye başladı böyle giderse yandık.
ben ilk 3 ay hiç kg almayıp sonra 2 haftada 3 kg aldım ((((((( ve yemem aynı ama gebelikte vücut bir şekilde kan hacmi, ödem derken alıyor. önemli olan çok almamak sağlıklı beslenmk bence. Böylece doğum sonrası ödem, kan vb. normale dönünce pek kilomuz kalmayacak inş :)hahaha :) benden çok almış olamazsınız bence :) ilk 3 ay 1 kilo alıp sonraki 2 ay 4.5 kg aldım
hahaha :) benden çok almış olamazsınız bence :) ilk 3 ay 1 kilo alıp sonraki 2 ay 4.5 kg aldım