- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
canım sende yap ekmeğini boş boş oturacağına
içli köfteyi bizde güzel yaparız yani annem yapar diyelim
canım bu hafta pazarda taze fesleğen ve kekik buldum hemencik saldırdım salatalara atıyorum süper tadı var baharatları çok severim heleki taze baharatlara bayılırım
künefe muhabbeti canım çekti ayıp oluyo valahi
bende yiyemem hergün tavuk yenirmi
o kaçamak yapanlardan biride benim yine 54 lerdeyim
bende pazartesi disipline sokacağım vucudumu ne bu yaa ye ye ye nereye kadar.
tembellikte eklendi üzerime işgüç birşey yapmak istemiyorum.
bu pazar tartıdan çıkacak sonuçtan hiçde memnun kalmayacağım kesin
kızlar pazartesiye bende varım ne derseniz yapıcam yani yapmaya çalışıcam
aynen şu fazla kiloların hiç bi faydası yok verelim gitsin.pazartesi büyük gün
canın kunefemı cektı
alla bnde yaparım dıyetten once geceden yapardım sabaha sıcak yemek ıcın
ama ıste aldgım kılolardan sonra yapmıyorum
sabah
gunaydın canlarım
3 4kucuk domates 1 salatalıktan soslu salata yagsız
super ekmkek bıle yok
kıvı super dıyet meyvesı1 kiwi yedım
sımdı spor yapıp bıraz ewımı temzlemem gerekıyor cok usenıyorum ama
Ooyyy cuma esimin izin günü, o gün bana bir seyler oluyo gelsin kaloriler. Dün beklenmeyen misafirim geldi, sonra hic bir sey yiyemeden disari ciktik, kahve icmistim ac karna carpinti yapti bende bir de dondurma yedim disarda kocaman kendime geleyim diye. Aksam da hamsi tavaama sabah tartildim neyseki artis yok
Hep kocalar yüzünden degil mi o kacamaklar
Ben hic bir sey bulamazsam 1 fincan ince bulgur islatiyorum 1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi sivi yag ve bol yesillik ile kisir yapiyorum daha cok salataya benziyor gerci ama bulgur cok iyi geliyor, lifli oldugu icin bagirsak hareketlerini hizlandiriyor. Yada varsa evde karnibahar, brokoli hasliyorum yogurtlayip catlayana kadar yiyorum. Sarimsakta konsa daha iyi oluyor ama kokusu yok mu kokusuuuuu
Oyy icli köfte olurda yenmez mi hemde anne yapimi :)
Ben meraktan tartiliyorum vallahi :18: ama gün icinde degil aksam kacirdiysam sabah etkisi ne diye bakarim illakidemek ki neymis tartilmayacakmisiz.
Gazli icecek konusunda sorunum kalmadi sükür, kolanin hic bir faydasi olmayip safi zarar oldugunu zaten hepimiz biliyoruz da ikna edip kendimizi dur demiyoruz. Ben nihayet dur dedim, darisi diyemeyenlerin basina. Ayran yapip ayran iciyorum yemeklerle.
Soguk su olayini bende duydum hatta Dukan´da bahsetmisti yanilmiyorsam 1 bardak soguk yada buzlu suyun isisinin vücut isisi ile ayni seviyeye gelmesi icin vücudun harcadigi kalori 60ti. 6 defa buzlu su icilse 360 kalori ederGüzelmis
Günaydin canim
Bende yazayim dünün aynisi zaten. 1 dilim ekmek, biraz domates salatalik, 1 dilim peynir, bir kac zeytin. Simdi yesil cayimi yapayim iceyim.
menun guzel cnm,evet tatılmıyoruz
süperizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr
bügün dengesız bırgunumdü eşim mac ızlemeye cıttı dısarı
sabah gec kalktım ve hemen gorumumle dısarı cıktık ayak ustu atıstırdım hemen kahvaltıyı
saat00 de 1dılım beyaz ekmek
1 bardak su
3-4 dılım salatalık
yarımk.kbuyulugunde peynır
2 zeytın
ara:yok
2,5 saat yürüdüm forum awm+carsı pazar offfffff (bügünki spor)
öglen:simit yemek istiyordum ve 1 tane sımıt yuttum 1bardak su ile
ara:mısır gevregi sütsüzkuru sekılde 2 kasık kadar
aksam18:00 de2 yemek kasıgı patlıcan türlüsü,2 kasık yogurtlu makarana,2 kozlenmıs bıber:):):):):)):)
menun guzel olmus
regl oldum hehehehehehhehe cok sukur 55 gun aradan sonraaaa
sabah 07:00:ılık su 2kayısı
kahvaltı30:4 catal melemen ,2dılım ekmek(cavdar+beyaz),1 zeytın,1catl peynır,1bardak sekersızcay
kızlar tüm annelerin ve annelik özlemi cekenlerin anneler günü hayırlı olsun bır gun degıl hergün olsun ......
giden 1kg
baslangıc 80
bugunkı kg 73
hedef:65
haydi hayırlısııı
super
slm kızlar yarım kilo verdim 67 olmuşum ........
tebrıkler cnm yarım kıloda olsun gıtmıs ya yeter
günaydın haftasonu diyetim kaldı ya mutsuzum.neyse arayı kapatmam lazım hafta içi:18::18:
bugun yarıs baslıyoır ona göre ye kacamak yok yanı