uf 2 mı
ben hıc 2 kg veremedım 1 haftada
:18::18::18::18::18:
laf aramızda cok acıktım
kahvaltında hafıf olmus saglam yap abartmadan bence...Merhaba arkadaslar, bugün itibariyle bende araniza katilmis bulunmaktayim.Iki haftalik Mersin tatilinden sonra 75 kilodan 78 kiloya cikmis durumdayim vay halime:)ama bugün miladim olacak insallah diyerek bu gün yediklerimi yaziyim
Sabah cok az peynir, bir dilim cavdar ekmegi, maydanoz ve kahve
Ara 3 ceviz
Öglen yogurtlu semizotu, 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 elma
Aksam 1 karniyarik yarim kase cacikla finali yaptim, ama sorarsaniz doydunmu diye cixxx:)
Not:tüm gün 5 kahve ve 2 yesil cay 1,5 litrede su ictim
inşl.cnmmmmkurtulursun dıyaretlı ol gerısı gelırrrMerhaba arkadaşlar ben de bugün evime döndüm nihayet ve yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum diyete:)) böyle güldüğüme bakmayın 1.68 boyum ve de bugün tartıldım tam 85 kiloyum((( umarım kurtulabilirim bu kilolardan çünkü benim için rekor bu kilo ben normalde 65 i geçmezdim ama şimdi kocaman oldum ((( bana destek olursunuz dimi size güveniyorum:)
Herkese Selamlarrr..
Bende geldim. :) kısın cok guzel saglıklı kendimce bir diyet yapmıstım 79 dan 70 e dusmustum ama yılbasından sonra 8 kıloyu gerı aldım5 yıllık evliyim. Evlendigimde 57 kiloydum. 4 gun once tekrar ve de cok kararlı basladım. havalar da iyilesti spor imkanı da var artık.
4 gun once 78 kilo ile basladım bu sabah tatrıldıgımda 75.7 dim en son aldıgım hızlı gıdıyor. Sanırım 70e kadar da boyle gidecek.
Arkadaslar benim kucuk bir tavsiyem olucak spor icin herkezin hergun denize gitme imkanı olmayabilir ancak buna gore bır cok kişi bisiklete binebilir.
En cok kalori yaktıran spor yuzme ama aradakı fark cok az bisiklete binmekle..
30dk bisiklete binmek 315 KALORI
30dk yuzmek 324 KALORI
ve yine bunlara ornek vermek gerekirse diger sporlar daha dusuk suresel olarak baktıgımızda daha hızlı kalori kaybedebilirsiniz.
orn 20dk yuruyus yapmak 72 KALORI
30dk ağırlık çalışmak 135 KALORI
Ben diyete 4 gun oldu baslayalı ama spora bugun basladım :) cunku biskletimin lastikleri inmisti pazar gunu bisikletcinin yolunu tuttum
Bu gun yediklerim:
Sabah 2 dilim kızarmıs ekmek
Klasik kibrit kutusu kadar beyaz peynir
8 tane zeytin
1 yumurtanın sarısı ( aslında kalori olarak beyazı daha dusuk ama benım sarısını yemem beyazı sevmiyorum tek sebeb bu)
Ara : 1 kepekli galeta
Aksam : 2 kanat
5 dilim patates
1 yesil biber
(bunların hepsi fırında torbada buharla pismis yagsız)
1 dilim kızarmıs ekmek
Artı Hergün Bol su Ve 2 fincan yeşil çay içiyorum.
heycanla devam ediyorum ve sizide merakla takip edicem her gun yediklerimizin dısında düsdüğümüz rakamlarıda yazalım. :)
bol saglıklı ve kalorisiz gunler
Merhaba arkadaslar, bugün itibariyle bende araniza katilmis bulunmaktayim.Iki haftalik Mersin tatilinden sonra 75 kilodan 78 kiloya cikmis durumdayim vay halime:)ama bugün miladim olacak insallah diyerek bu gün yediklerimi yaziyim
Sabah cok az peynir, bir dilim cavdar ekmegi, maydanoz ve kahve
Ara 3 ceviz
Öglen yogurtlu semizotu, 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 elma
Aksam 1 karniyarik yarim kase cacikla finali yaptim, ama sorarsaniz doydunmu diye cixxx:)
Not:tüm gün 5 kahve ve 2 yesil cay 1,5 litrede su ictim
Günaydin kizlar bu sabahki menüm
20 gr ücgen peynir
yarim domates(diger yarisini bebisim yedi)
maydanoz
cok az zeytinyagiyla zahter(ismini dogrumu yazdim bilmiyorum)
2 dilim cevizli tam bugday ekmegi
Kahvalti aliskanligim olmadigi icin dünyalari yemisim gibi geldi bana, insallah zamanla düzene girecek:) kahve konusuna gelince vazcegemiycegim birsey, kansizlik konusuna gelince haklisin demir eksikligim var onun icin ilac, serum aliyorum ama kahveyle alakasi yok dedi doktor malum günlerimde tüm demirimi kaybediyorum
sabah00 1 bardak ılık su 3 kuru kayısı
10:30 da:1 bardak su canım bırsey ıstemıyordu mıdem uyansın dıye
ceyrek beyaz ekmege:3 dılım peynır 3 zeytın koyup yedım sımdıde yuruyuse cıkacagım.....dun cıkmadım regl agrım vardıye ama dayanamıyacagım gorusuruz sonra..........
Günaydin kizlar bu sabahki menüm
20 gr ücgen peynir
yarim domates(diger yarisini bebisim yedi)
maydanoz
cok az zeytinyagiyla zahter(ismini dogrumu yazdim bilmiyorum)
2 dilim cevizli tam bugday ekmegi
Merhaba arkadaşlar ben de bugün evime döndüm nihayet ve yarın sabah itibariyle ben de başlıyorum diyete:)) böyle güldüğüme bakmayın 1.68 boyum ve de bugün tartıldım tam 85 kiloyum((( umarım kurtulabilirim bu kilolardan çünkü benim için rekor bu kilo ben normalde 65 i geçmezdim ama şimdi kocaman oldum ((( bana destek olursunuz dimi size güveniyorum:)
aksamkı menum
2 kasık yogurt
3 kasık nohut
3 kasık pırasa
3 fıncan yesıl cay
ara karpuz...
yarın lapa dıyetıne baslıcam 2 gun yapıcam kısmetse
sabah aksam oglen 1 cay bardagı pırınc lapası yıcem
aralarda meyve cay su serbest
Herkese Selamlarrr..
Bende geldim. :) kısın cok guzel saglıklı kendimce bir diyet yapmıstım 79 dan 70 e dusmustum ama yılbasından sonra 8 kıloyu gerı aldım5 yıllık evliyim. Evlendigimde 57 kiloydum. 4 gun once tekrar ve de cok kararlı basladım. havalar da iyilesti spor imkanı da var artık.
4 gun once 78 kilo ile basladım bu sabah tatrıldıgımda 75.7 dim en son aldıgım hızlı gıdıyor. Sanırım 70e kadar da boyle gidecek.
Arkadaslar benim kucuk bir tavsiyem olucak spor icin herkezin hergun denize gitme imkanı olmayabilir ancak buna gore bır cok kişi bisiklete binebilir.
En cok kalori yaktıran spor yuzme ama aradakı fark cok az bisiklete binmekle..
30dk bisiklete binmek 315 KALORI
30dk yuzmek 324 KALORI
ve yine bunlara ornek vermek gerekirse diger sporlar daha dusuk suresel olarak baktıgımızda daha hızlı kalori kaybedebilirsiniz.
orn 20dk yuruyus yapmak 72 KALORI
30dk ağırlık çalışmak 135 KALORI
Ben diyete 4 gun oldu baslayalı ama spora bugun basladım :) cunku biskletimin lastikleri inmisti pazar gunu bisikletcinin yolunu tuttum
Bu gun yediklerim:
Sabah 2 dilim kızarmıs ekmek
Klasik kibrit kutusu kadar beyaz peynir
8 tane zeytin
1 yumurtanın sarısı ( aslında kalori olarak beyazı daha dusuk ama benım sarısını yemem beyazı sevmiyorum tek sebeb bu)
Ara : 1 kepekli galeta
Aksam : 2 kanat
5 dilim patates
1 yesil biber
(bunların hepsi fırında torbada buharla pismis yagsız)
1 dilim kızarmıs ekmek
Artı Hergün Bol su Ve 2 fincan yeşil çay içiyorum.
heycanla devam ediyorum ve sizide merakla takip edicem her gun yediklerimizin dısında düsdüğümüz rakamlarıda yazalım. :)
bol saglıklı ve kalorisiz gunler
sabah00 1 bardak ılık su 3 kuru kayısı
10:30 da:1 bardak su canım bırsey ıstemıyordu mıdem uyansın dıye
ceyrek beyaz ekmege:3 dılım peynır 3 zeytın koyup yedım sımdıde yuruyuse cıkacagım.....dun cıkmadım regl agrım vardıye ama dayanamıyacagım gorusuruz sonra..........
günaydın kızlar,
dün akşam makarna-salata yedim.
sabah
omlet
2 dilim ekmek
3 siyah zeytin
salata
bahar temizliği yapıyorum dün başladım bi sürü işim var bir kaç gün sürer ara ara size yazarım görüşürüz
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.
HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.
SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır
BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor.
Hosbulduk efeeylul 3 kilo almisim valla, delirdim tartiya cikinca, ama motivasyonum iyi, aksam saat 18.30 yedim yemegimi, öglende 40 dakika kadar tempolu yürüdüm, bugün camasir günüm spor yapamam ama bir kolumda bebisin puseti bir kolumda camasir sepeti oda spor sayilir diyorum ben.
Bu arada senin tablonada girme vaktidir:)
yas 33
boy 170
kilo 78 (cok utaniyorum) :)))
hedef 62 (cokmu abarttim)
baslangıc tarıhı 14.05.2012
Neyse ben gidiyim öglen icin taze fasülye pisiriyim, görüsürüz
[/QUOTE]Merhabalar,24 yasındayım evlendikten sonra kilo aldımyaklasık 3-4 gündür kendimce sağlıklı beslenmeye çalısıyorum ama zaman zaman yenik düşünüyorum irademe.Yemek yemek en sevdiğim şey üstelik,zayıflamak için motivasyon çok önemli benımle aynı dertte olan arkadaslarımı bekliyorum.Gün gün ne yediklerimizi yazıp birbirimizden sorumlu olalım irademizi koruyalım.zayıflama taktikleri ve ya kürleri paylasarak hep beraber zayıflıyalım.
boy:1.70
kilo:62
hedef:55
cgdozdgn
[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td]58.1[/td]
[td]3.9[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td]54.8[/td]
[td]5.2[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BELLA78[/td]
[td]33[/td]
[td]1.70[/td]
[td]78[/td]
[td]62[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]14.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]50[/td]
[td]54.2[/td]
[td]1.8[/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYS83 [/td]
[td]29[/td]
[td]1.68[/td]
[td]65.3[/td]
[td]60[/td]
[td]62.7[/td]
[td]2.6[/td]
[td]26.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DEVEDİKENİ[/td]
[td]28[/td]
[td]1.75[/td]
[td]76[/td]
[td]65[/td]
[td]75[/td]
[td]1.0[/td]
[td]25.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SELİNAY2002[/td]
[td]31 [/td]
[td]1.66[/td]
[td]70[/td]
[td]60[/td]
[td]67.0[/td]
[td]3.0[/td]
[td]27.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65 [/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td]73,0[/td]
[td]7.0[/td]
[td]23.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MOZZARELLA[/td]
[td] 28[/td]
[td]1.64 [/td]
[td]58[/td]
[td]53[/td]
[td]54.1[/td]
[td]3.9[/td]
[td]30.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MİNNAKKK[/td]
[td] 25[/td]
[td]1.60 [/td]
[td]66[/td]
[td]55[/td]
[td]63.8[/td]
[td]2.2[/td]
[td]01.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYALİMDUAM[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]71.8[/td]
[td]60[/td]
[td]68.5[/td]
[td]3.3[/td]
[td]16.04.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
cgdozdgn senı cıkardım cnm ama gelırsen herzaman beklerız
hakkaten nerde benımde aklıma gelıo sureklı merak edıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?