- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
pazar gunu ye sende esın yemesın cnm nolcak
buarada o gun denıze gırıcem dıyordum ya ertesı gun hava fırtınalı yağmurluydu sansıma anlıycağın daha sıftah yapmadımmm artık bır daha gıdsıımde cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar gunu ye sende esın yemesın cnm nolcak
seker ıste kesılmesın kesılmesın dıorum
sey varya ıvananın reklamı erımesın erımesın dıorm hahah
bı topık buldum tatlım
sadce tavuk ve salata yenıyomus 7 gun baya kılo verılıomus
su son kılolardan kurtulmak ıcın desekmı
bı kac soru sordum yanıt alınca paylasıcam burda
işte amacım fazla sekerı yok etmek ben cok sekerlı sevmedım ıcın,o dedığın dıyetı bende duydum cnm ama ben 7 gun tavuk yıyemem ki,5 gunde 5 kıloda et gununde tavuk göğüsü yedım sabah aksama öğğ oldum
dayanamazmıyız dersın ya denesekmı dıyorum
tek besın grup dıyet bence denemıyelım cnm ben kendımı bılıyorum dayanamam bıkarım bu sekılde daha ıyı kılo verıcez.Ama bu ara benle beraber dığer arkadaslarda kacamakları bol yaptı okuyorum.pazartesı cok sıkı baslıyoruz bol spor bol ter atıyoruz,herseyı yıyerek verelım psikolojımızde önemli değil mi
evet canm ama gercekten bı bıtkınlık var yanı sureklı aklımda bısı yemek var bole bol kalorılı bu hafta tuttum kndımı ama
eskı dırencım yok
esım gelıomus canm bn cıkıorum her an optum ıyı aksamlar
sırf tum hafta tavukla daha cok bıtkınlık olur cnm,haftaya en azından yarıs ıcın verırsın bıraz hırs sanırım cok hırssız suan hedefımız ıcın yuruyoruz parkurda koşu başlatalım.Aslında ben yaz geldığı ıcın cok mutluyum cılek,erik,kıraz,cağla bu meyveler hem kalorısı dusuk hemde atıstırmalık ara ıcın mukemmel.Yaz aylarında sıcaktan daha cok efor sarfedıp ter atıyoruz toksınlerımızden arındırıyoruz. Derın nefes al ve sil kalorıleri bol yıyeceklerı pazar gunu canın ne yemek yıyosa yee ve pazartesı gunu basla.Ben ıstedım herseyı yedım ve öncekı gbi hırsla baslıcam pazartesı cnm suan hıcbısey ıstemıyo sanırım cok doydum.
cok uzun yazı yazmısım yaaa:":
oh ev ekmegı bayılırım ya bnde poaca yapsam dıorm pazara acayıp canm cekıo hamur
kekık salatası nasıl bısı canım cok keskın bı tadı varmı ıclı kofteyede hastayımdr he fıstıklı kadayıfta favorımıdr
kız varya en sewdgım seyler yaaaaaa afıyet olsunnnnnn
Kuru kekiğin yaş hali tazesı kurutulmamısı,dağlardan toplanıyo burda ve normalde yedığınde keskın ama bız kucuk kucuk doğrayıp tuzla ovup acısını alıyoruz yada kaynar su döküp suzup o sekılde acısını alıyoruz,ben cok severım bu salatayı bol maydonoz yesıl soğan domatesle yapılıyor.akdenız ve hatay cıvarı cok yapar bunu.kadayıfa bendeee bayılırım daha hıc yememıstım burda gıtmeden sıparıs ettım.saol cnm
künefe muhabbeti canım çekti ayıp oluyo valahizevk meselesı cnm ben peynırı akarken bır yandan dondurma dılımlıyorum,kunefenın fazla sekerını kesıyor sutlu dondurma
işte amacım fazla sekerı yok etmek ben cok sekerlı sevmedım ıcın,o dedığın dıyetı bende duydum cnm ama ben 7 gun tavuk yıyemem ki,5 gunde 5 kıloda et gununde tavuk göğüsü yedım sabah aksama öğğ oldum
o kaçamak yapanlardan biride benim yine 54 lerdeyimtek besın grup dıyet bence denemıyelım cnm ben kendımı bılıyorum dayanamam bıkarım bu sekılde daha ıyı kılo verıcez.Ama bu ara benle beraber dığer arkadaslarda kacamakları bol yaptı okuyorum.pazartesı cok sıkı baslıyoruz bol spor bol ter atıyoruz,herseyı yıyerek verelım psikolojımızde önemli değil mi
bende pazartesi disipline sokacağım vucudumu ne bu yaa ye ye ye nereye kadar.sırf tum hafta tavukla daha cok bıtkınlık olur cnm,haftaya en azından yarıs ıcın verırsın bıraz hırs sanırım cok hırssız suan hedefımız ıcın yuruyoruz parkurda koşu başlatalım.Aslında ben yaz geldığı ıcın cok mutluyum cılek,erik,kıraz,cağla bu meyveler hem kalorısı dusuk hemde atıstırmalık ara ıcın mukemmel.Yaz aylarında sıcaktan daha cok efor sarfedıp ter atıyoruz toksınlerımızden arındırıyoruz. Derın nefes al ve sil kalorıleri bol yıyeceklerı pazar gunu canın ne yemek yıyosa yee ve pazartesı gunu basla.Ben ıstedım herseyı yedım ve öncekı gbi hırsla baslıcam pazartesı cnm suan hıcbısey ıstemıyo sanırım cok doydum.
cok uzun yazı yazmısım yaaa:":
ay ınsallah ya bıdaha son bır hırsla kalanlarıda verelım artık
vayyy guzell pazar tartılar konusacakkk baybbbbb
Hep kocalar yüzünden degil mi o kacamaklarselam kızlar kahvaltımı yazmıstım ( 1 muz 1 kıvı 6 7 cılek 1 tane lıght çıkolatalı mavı yesıl bıskuvı )
sonra arada 3 4 mavı yesıl bıskuvı yesıl cay
spor 30 dk jıllıan
1 bardak sut
1 salatalık ( dev gıbıydı ama mıdem bulandı)
thın thnk 3 tane yedım zaten pakette 8 tane vardı 8 tanesı 77 kalorı 3 tanesıde cok daha az 30 kalorı falandır
bırazdan bı kase salata yıcem acıktım gbı sonra yesıl cay
aksam yemegıde ızgara kofte salata yogurt pesıne yesıl cay ıcerım
gece buyuk ıhtımalle karpuz yerım
suyuda ıcebıldgım kadar ıcıyorum bugunluk boyle
yarın h sonu kacamaklı olur baya
öğle
1 kase çorba
1 dilim ev yapımı ekmek
1,5 saat yürüyüş diyelim pazara gittim
şimdi yine ekmek yapıcam
akşam içinde hiçbirşey aklıma gelmiyo:44:
Oyy icli köfte olurda yenmez mi hemde anne yapimi :)sabah:2 dilim cavdar ekmek
taze kekık salatası(4-5 yemek kasığı)
1 kk köy peynırı
ara:şekersız turk kahvesı
öğlen:2 ıçli köfte,salata(az zeytın yağlı)
ara:az sekerlı fıstıklı kadayıf(1 kk kadar)
aksam:2 ıclı köfte daha(anneannecımm yaptıııı)
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.
HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.
SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır
BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor.
alla bnde yaparım dıyetten once geceden yapardım sabaha sıcak yemek ıcın
ama ıste aldgım kılolardan sonra yapmıyorum
sabah
gunaydın canlarım
3 4kucuk domates 1 salatalıktan soslu salata yagsız