anladım canım,aldım artıkın,içerim ben onu.pazar gününü iple çekiyorm,bakalım böyle devam edersem 1 kilo veririm gibi geliyor,inşallah yawww
öğle yemeğim
1 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon tavuk fırında
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
afiyet olsun sizede...
afiyet olsun canm.
abim blgur pilavı sevmez eşimde çok düşkün değil bende kırk yılda bir yaparım.kaç gündür yapayım azıcık diyorum sonra vazgeçiyorum çünkü yersem 1 tabaktan fazla yerim
pırasa yapıyorum pirinçsiz pişsin onu yiyeyim bari
tam olarak kac kilo verdin ve ne kadar zamanda?
öğle yemeğim
1 kase tavuk suyu çorba
1 porsiyon tavuk fırında
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
afiyet olsun sizede...
selam kızlar öğle yemeğim;
ezogelin çorba,az yoğurt ve iki kaşık kadar patates püresiydi.
şimdi ise süt içiyorum.1 saate kadar yeşil elma yiyeceğim
akşam da limonlu havuç salatası ve mercimek çorbam var.ekmeksiz....:18::18:
2 lt su ıctım
1 fıncan yesıl cay(şekersız)
1 bardak lahana suyu
1 yesıl elma
yarım bardak lıght sut
55 dk(6 km)hızlı tempo yuruyus,10 dk alet calıstım
hiç eşime bugün ne yedin diye sormam bugün soracağım tuttu oda bulgur pilavı demezmi yuhh dedim yaa yarın yapayım kendime kadrvalla bende yememek için zorluyorum ama bulgurda yararlıymış arada yemek lazım :) bende pırasa falan yapamıyorum eşim ağzına sürmez yemekte seçer limonlu limonlu ohh miss afiyet olsun cnm :)
sbh:09:30 kaktım 2 brdk su ıctımmm
10:00 kahvaltı 1 zeytın -2 dılım cavdar ekmegı -1form cay sekersız-1 kbrk kutusu buyuklugunde peynır-1kasıkmenemen
ev temıslıgı
st:13:00 ark.pıknık yapmaya gıttık ve mangal(karısık)ızgara yedımm-az yufka ekmegı ıle 2 brdk cay ıctım-
1 lt su ıctım
yarım st yurüyüş ve 15 dk spro aletlerı ıle hareket yaptımcanlar....
aksmaada y.elma ve yesılcay dusunuyorummm
yaparsam bırasda salataaa
yoksa baska yok bugun tavuk etıyedım cunkuuu:)))9
hiç eşime bugün ne yedin diye sormam bugün soracağım tuttu oda bulgur pilavı demezmi yuhh dedim yaa yarın yapayım kendime kadr
afiyet olsun.
birşey dikkatimi çekti sen her sabah melemen mi yapıyorsun:44:
yok canım hazır var 1-2 kasık ısıtıyorum hehehe kıstan kalan konserve ve cok sevıyorummm yaaaa
bugunkımenumnasll pekı
hiç eşime bugün ne yedin diye sormam bugün soracağım tuttu oda bulgur pilavı demezmi yuhh dedim yaa yarın yapayım kendime kadr
afiyet olsun.
birşey dikkatimi çekti sen her sabah melemen mi yapıyorsun:44:
anladım canım bende yapıyorum yaz gelsinde yine yaparız inşallah
menün güzel öğlene ağırlık vermişsin en iyiside bu zaten.akşam salata süper.
sporda yapmışsın vallahi kafama göre birilerini bulsam bende yürüyüş yapmak istiyorumda kimseyi bulamıyorum.
benımde kafama gore degılaslında cnmben kayınvalıdemlerle kalıyorumm,kayınannem 57yasında 90 kusur kılo,karsıkomsumuz 52 yasında 90 kusur kılo onlarlagıdıyorum onlar 1tur yuruyenece ben 2-3 tur atıyorum hehehe yanı kafama gore dgl ama memburen esım yanlıs ıstemyrrr
anladım canım sende bendensin:84::84:
ilan vericem ümraniye civarında kafa dengi arkadaş aranıyor:111::111::111:
neresınde oturuyorsun yaaa bende ordan gelın geldım de smdı kayserıde yasıyorum tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?