- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
sbh:09:30 kaktım 2 brdk su ıctımmm
10:00 kahvaltı 1 zeytın -2 dılım cavdar ekmegı -1form cay sekersız-1 kbrk kutusu buyuklugunde peynır-1kasıkmenemen
ev temıslıgı
st:13:00 ark.pıknık yapmaya gıttık ve mangal(karısık)ızgara yedımm-az yufka ekmegı ıle 2 brdk cay ıctım-
1 lt su ıctım
yarım st yurüyüş ve 15 dk spro aletlerı ıle hareket yaptımcanlar....
aksmaada y.elma ve yesılcay dusunuyorummm
yaparsam bırasda salataaa
yoksa baska yok bugun tavuk etıyedım cunkuuu:)))9
Super aksam meyve yeme en gec saat 7-8 gecırme
öğlen
pırasa 2 tabak kadar yedim (pirinçsiz)
1 adet kızarmış ekmek
ara
1 elma
akşam
1 kase yulaflı yoğurt
1 tane dünden kalan çiğ köfte lavaşsız:26:
azıcık göbek salata
superrrr
anladım canım bende yapıyorum yaz gelsinde yine yaparız inşallah
menün güzel öğlene ağırlık vermişsin en iyiside bu zaten.akşam salata süper.
sporda yapmışsın vallahi kafama göre birilerini bulsam bende yürüyüş yapmak istiyorumda kimseyi bulamıyorum.
Ya yınemı bende ıstıyorum kafa dengı ama yok öyle herkese bır andada guvenemıyosun dedığımı yapsan bır ahhhh,,hem hamıle kalınca yuruyus şart napcan temız hava da ev de kosu bandındansa,sımdıden alıs cnm yanlız yurumeye
tartıldım bugün, 55.5 çıktım ve çok mutlu oldum
kilo vermekten ziyade vücudumdaki değişimler beni inanılmaz sevindiriyor. aslında çok sıkı diyetteyim diyemem, okul dolayısıyla kaçamaklarım oluyor, ama normalde aşırı yemek tüketen ve hep dehşet kalorili yiyecekler yiyen biri olduğum için bu yediklerim solda sıdır kalıyor tek başıma 2 paket büyük cipsi bitirirdim önceden ardarda, asla 1 paket kek yemezdim mutlaka 2 paket :) hergün kola içerdim, yarım paket makarnayı tek başıma bi oturuşta bitirirdim
şimdi bukadar az yemek yaradı bana, metobolizmamda hızlı baya çok şükür
sabah kahvaltım yağsız tost, ve çay.
öğlen yumurtalı patates yapmışlardı okulda ondan tırtıkladım biraz
akşam yemeği olarakta 2 gündür nestle nesfit yiyorum 1kase.
yeşil çaya tam gaz devam.
ayrıca bu siteden uyguladığım egzersiz hareketleri okadar güzelki, bel bölgem acıyor 2 gündür, ordaki kasların çalıştığının bir göstergesi yaşasın
keşke incecik belim olsa odun gibiyim
Supersınnnnaynı senın dedğin gibi öğleden sonra hazır pızzalardan en az 3 tane fırında ısıtırdım,her aksam patates cıpsııı kola,hamburgerr,beytı,ıskenderler offf ılc ölcmezdım kı yedım boyna hatta sımdı dıyorum bu kadar yemeye yıne kılom asırı değil,esım hep derdı ben senın gibi yesem 250 kılo olurdum