• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın,
omlet
salata
yarım kk peynir
çilek üzüm
ekmek yemedim

dün çok yedim karnım hala şiş:50:

kızlar yalnı olomadığıma çok sevindim :)) bende kaçıranlardanım bu ara dengem şaştı ben yapmazdım yahu :14:

neyse telafi edecez artık... günaydın herkesee...

aynen yedıklerımız su gbı cunku

ya ben 10 gun uzaklastra aldım nedenını bılmıyorum bıle
neyse
h sonu tartıldım 57,100 cıktım
cok yavas kılo werıorm
aksamları genelde lahna corbsı yıorm
ama pazar gecesı kacamak yaptım cok canm ıstedı kurabıye borek dondrma falan yedım

onun dısında dıyetımı bozmadım
ama dun gece 11 de yıne ızgara sucuk we ızgara tavuk yedım

ama 5 te uyudum

vs vs vs

kkendımı ıyı hıssetmıorm hıc
aklımda hep yemek war cok ıradesız hıssedıorm

cnm geçmiş olsun neyse burasıda çok farklı değil hepimiz iradesiziz bu aralar :9::9: mevsimsel algılıyoruz hoşgeldin tekrar

ne oluyo bize nazar falanmı değdi:50:

gün içinde sorun yok ben gece acıkıyorum :18:

ya ne biliyim aynen bende gün içinde normal diyetime devam ediyorum kocam yemek yerken bende tırtıklanıyorum sonra :(( neyse cnm bu iştah gidene kadar biraz tutucaz kendimizi sonra tekrar devam..

10 günlük uzaklaştırma almış ondan girememiş siteye.
evet okudum az önce

ays83 cnm evet tabiii kesinlşikle bozmuyoruzz daima sağlıklı besleniyoruz bu günler geçci:46::46:

kızlar sadece kararlı olalım. nasılsa bozuldu demeyelim. bişey yokmuş gibi diyete devam.

yok canım bırakmaya niyetim yok ama benim metabolizmama birşey oldu:50:

ben gidip biraz daha uyuyayım öğleden sonra kayınvalidemi doktora götüreceğim öpüyorum herkesi:)

Son düzenleme:
ya ben 10 gun uzaklastra aldım nedenını bılmıyorum bıle
neyse
h sonu tartıldım 57,100 cıktım
cok yavas kılo werıorm
aksamları genelde lahna corbsı yıorm
ama pazar gecesı kacamak yaptım cok canm ıstedı kurabıye borek dondrma falan yedım

onun dısında dıyetımı bozmadım
ama dun gece 11 de yıne ızgara sucuk we ızgara tavuk yedım

ama 5 te uyudum

vs vs vs

kkendımı ıyı hıssetmıorm hıc
aklımda hep yemek war cok ıradesız hıssedıorm

Canım cok merak ettık seni gelmene sevındım tekrar hosgeldın:16:,kendını ödullendırmıssın yavaslasada kılo vermen en azından kılo almaman az da olsa gerılemen yıne ıyı dımı?

bizim burda da öyleydi canım normale döndü bi yağmur yağsa normale dönecektir herhalde.

kayınvalidemler gelmedi.
ben pazara gittim geldim.

kıvırcıklı bol salat yaptım.
birkaç tane çilek yedim:17:

hala aç gibiyim tekrar salata yapabilirim :17:

ya yağmur yağdı ama hala ruzgar var,salata meyve sebze bol bol ye yesıl fasulye yap zeytınyağlı.

gunboyumısafırılerımvardı menum cokkalabalık ondan:((

sbh 08:00-3 dılım borek-1sekersız cay
ara:10:00 1dılımdaha:((
yarım lt su
1 gofret(556kalorı:(()
oglen:13:00 atıstırma(bıskuvı,cubuk karakerbırazbıraz,sekersız cay 1dılım borekdaha
2brdk su
1elma
aksam19:00 1kepce corba-2kasık kabakkyemegı yarımdılım cardarlıekmek

yesılcay ıcerımbundan sonrda heralde.....

bugun uctumm yaa uzgunummm ama yarım st yuruyuste yaptımm

Ah canım sen ne kadar börek yedın böyleeeeee

günaydın,
omlet
salata
yarım kk peynir
çilek üzüm
ekmek yemedim

dün çok yedim karnım hala şiş:50:

Gunaydın canım dun aksam ne yedın sıstınn?

ya ne biliyim aynen bende gün içinde normal diyetime devam ediyorum kocam yemek yerken bende tırtıklanıyorum sonra :(( neyse cnm bu iştah gidene kadar biraz tutucaz kendimizi sonra tekrar devam..

evet okudum az önce

ays83 cnm evet tabiii kesinlşikle bozmuyoruzz daima sağlıklı besleniyoruz bu günler geçci:46::46:

Canım neden ne yedığını yazmadın kocacınla?sabah ne yedın yok yoksa 1 sımıt mıııııı?

Çok kötu bısey yaptım dun aksam:17::17:hamburger yedımmmmmm,esımle alısverıs yaptık aksam ona dısarda yersın dedım ve bendeeee yedım dayanamadım,kola yerıne ayran ıctım ama olduuuuu pişmanım,
sabah
1 dılım tam buğday
1 kk lıght peynır
2 fıncan sekersız cay
kendımı cezallandırıyorummmmmm:36:

Canım neden ne yedığını yazmadın kocacınla?sabah ne yedın yok yoksa 1 sımıt mıııııı?

dün gece 1 dilim ekmek ve 1 adet çiğ köfte yedim ama saat 9 falandı :((

yok 1 simit yemedim 2 dilim tahıl ekmeği 1 yum kk peynir

Çok kötu bısey yaptım dun aksam:17::17:hamburger yedımmmmmm,esımle alısverıs yaptık aksam ona dısarda yersın dedım ve bendeeee yedım dayanamadım,kola yerıne ayran ıctım ama olduuuuu pişmanım,
sabah
1 dılım tam buğday
1 kk lıght peynır
2 fıncan sekersız cay

bu aralar kimsecikler iştahına hakim olamıyor :9::9:

işte benim başlığım evlenmeden önce 58 olan ben şimdi 66 kiloyum üstelik 9 aylık evliyim 9 ayda 10 kilo nerdeyse nerde hata yapıyorum bilmiyorum..ama diyete başladım yani..
atıştırma halindeym sürekli badem beyaz leblebi kuru kayısı,keten tohumlu galete pantolonların beli bol gelmeye başladı bile..:52:

Sonra öğlenleri yulaf ezmesi yoğurt yiyorum..akşamları kepek ekmeği tost domates salatalık yiyorum..ana öğünler önemli değil önemli olan ara öğünler ne alıyorsak ordan oluyoruz,bide yeşil elma yiyorum..

dün gece 1 dilim ekmek ve 1 adet çiğ köfte yedim ama saat 9 falandı :((

yok 1 simit yemedim 2 dilim tahıl ekmeği 1 yum kk peynir

bu aralar kimsecikler iştahına hakim olamıyor :9::9:

Bısey olmaz bı tanecık cığ köfteden bır dılım ekmekden yanı ben baksanaa hamburger yedım kac kalorı dusun yanı,ama canım cok ıstedııı:1:

işte benim başlığım evlenmeden önce 58 olan ben şimdi 66 kiloyum üstelik 9 aylık evliyim 9 ayda 10 kilo nerdeyse nerde hata yapıyorum bilmiyorum..ama diyete başladım yani..
atıştırma halindeym sürekli badem beyaz leblebi kuru kayısı,keten tohumlu galete pantolonların beli bol gelmeye başladı bile..:52:

Hosgeldın,bıyerden baslamak gerekıyor sonuna kadar kararlı gıdesen cok ıyı araların super

Sonra öğlenleri yulaf ezmesi yoğurt yiyorum..akşamları kepek ekmeği tost domates salatalık yiyorum..ana öğünler önemli değil önemli olan ara öğünler ne alıyorsak ordan oluyoruz,bide yeşil elma yiyorum..

Bız aksamları ekmek yememeye calısyoruz öğlen sabah sadece,yulaf ezmesı bende kullanıyorum cok ıyı

Ben de evlendikten sonra kilo alanlardanım zayıflamak istiyorum ama bir türlü olmuyor
Herkes yediklerini, yazmış ben de yazayım sabah kahvaltıda üç tane börek neden olmadığı belli tabi

sabah
1 dılım tam buğday
1 kk lıght peynır
2 fıncan sekersız cay

canım o hamburgerleri yemeyin nasıl yapıldığını biiyosun demi.yıllarca beklemesine rağmen bozulmadan kalabiliyor gerisini sen düşün yani:19:

ben biraz uyudum kalktım birazdanda kayınvalidemle buluşup hastaneye gidicem.

öğle

az yağlı mikrodalgada kabak yaptım bu sefer çok pişirmedim birazcık çiğlik vardı ama kötü değildi tadı.üzerinede yoğurt.
1 demet dereotu domates salatalıkla güzel bi salata yaptım şimdilik müthiş bi tokluk hissediyorum akşama kadar böyle olur inşallah acıkmam:19:

şimdi çayımı içiyorum.
dün çok yeşillik aldım akşamda salata yaparım herhalde tabi inşallah keser beni :17:

akşam gelince görüşürüz.

Back