• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

dün ara:yesıl cay(şekersız)
50 dk tempolu yuruyus 15 dk alet calıstım
aksam menemen yaptım gec geldık ve cay
2 lt su ıctım
BU SABAH
1 kucuk bardak portakal suyu
3-4 cerry domates
bol nane
cılek(2-3)
1 kk yarım yağlı peynır
3 sıyah zeytın
1 dılım tam buğday ekmek

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara:lıght sut veya bıtkı cayı sadece
toplam altı öğün
ben de bugün ara öğün olarak yanıma süt ve elma aldım.öğle arasında ve ikindide değerlendiririm.akşam da çorbam ve limonlu havucum var.bir dilim ekmek ile.uygun mu sizce?

canım topikleri gezdim buranın bana hitap ettiğini düşündüm,inşallah başarırırz, kiloları veririz....bebiş inat ediyo ztn,gelmedi gitti,belki de ideal kilomu bekliyordur.:1:

ideal kilo ideal bebek olabilir belki:9:
hayırlısı bence ona odaklanma sen sağlıklı olmaya bak,sen sağlıklı olursan Allah nasip ederse bebişin olunca oda sağlıklı olur:16:
böylecede ideal kilo ideal anne ideal bebek olur:16:

olsun cnm bebiş için 100 kilo bile olunur sonra nasıl olsa biz buradayız dimi ama:9::9:... yalnız ben öyle dedim diye sakın 100 kg olma :)) allah hayırlı evlatlar hayırlı hamilelikler nasip etsin cnm valla herşeyden etkilenen bir iştahımız olduğu için yorum yapamıyorum herşey olabilir iştahımızın sebebi :))):39::39:

yok canım yaa ben 20 kilo alsam mesela yani çocuk 15-20 kilomu doğacak sağlıklı beslenmek lazımki çocukda sağlıklı olsun.iki kişilik yememek lazım canım çekiyo çocuk istiyo falan filan hem bahaneler yapıyoruz kendimize sonrada nasıl bu kiloları vericez diye kara kara düşünüyoruz.ben 10-12 kilo falan almak isterim tabi ama sonuç ne olur bilemem:9::9:

ideal kilo ideal bebek olabilir belki:9:
hayırlısı bence ona odaklanma sen sağlıklı olmaya bak,sen sağlıklı olursan Allah nasip ederse bebişin olunca oda sağlıklı olur:16:
böylecede ideal kilo ideal anne ideal bebek olur:16:
haklısın canım,kilo vermekle meşgul olayım şu günlerde,düşüne düşüne aylardır kafayı yedim resmen,kiloyla bozayım kafayı biraz.:27:

ben de bugün ara öğün olarak yanıma süt ve elma aldım.öğle arasında ve ikindide değerlendiririm.akşam da çorbam ve limonlu havucum var.bir dilim ekmek ile.uygun mu sizce?

Canım sutun tam yağlı olmamasına dıkkat et,yarım yağlı veya lıght(o,1)sut ıle elma ara ıcın super söyle tuketmenı tavsıye ederım(bir yudum sut bır ıssırık elma bu sekılde)elmanın ıcındekı seker oranını sutun proteını ölduruyor daha sağlıklı)aksamları ekmek yasak gunde 2 dılımı gecırmemeye calıs onuda sabah ve öğlen

canım merhabalar...
çavdar ekmeği yedim canım,peynir de ezineydi.Evde şimdilik o var,onu tüketeyim dedim.
İnşallah dileyen herkesin bebek hasreti sona erer...bekliyorum ben de mucizemi ama kapımı çalmadı daha.

Çavdar ekmek kullan evet guzel,evde benımde kars kasarı var super ama yıyemıyorum sende ezıne yeme esıne komsuna börek falan yaparsın ezıne koyun peynırı tam yağlı,bende peynırı cok severım fazla proteınde yağ yapıyor lıhgt peynır acil

Canım sutun tam yağlı olmamasına dıkkat et,yarım yağlı veya lıght(o,1)sut ıle elma ara ıcın super söyle tuketmenı tavsıye ederım(bir yudum sut bır ıssırık elma bu sekılde)elmanın ıcındekı seker oranını sutun proteını ölduruyor daha sağlıklı)aksamları ekmek yasak gunde 2 dılımı gecırmemeye calıs onuda sabah ve öğlen

hmm tamam canım ama kötü bi durum var,yağlı süt almışım,hem de bir koli almıştım.ne yapcam şimdik?:18:

Son düzenleme:
dün ara:yesıl cay(şekersız)
50 dk tempolu yuruyus 15 dk alet calıstım
aksam menemen yaptım gec geldık ve cay
2 lt su ıctım
BU SABAH
1 kucuk bardak portakal suyu
3-4 cerry domates
bol nane
cılek(2-3)
1 kk yarım yağlı peynır
3 sıyah zeytın
1 dılım tam buğday ekmek

canım afiyet olsun.
tamam tamam yazıcam :18:
2 tane dereotlu peynirli ev poğaçası yedim dün abim gelirken getirmişti yemeyi düşünmüyordum uyuyup kalkınca tok olmama rağmen yedim:26:

eşimde çiğ köfte getirdi abartmadım ama ondanda yedim :14::14:

canım reglime daha çok var hamileliği bu ay çok istiyorum ama bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde.
hem şimdiden böyle olursa 9 ay sonra kaç kilo olurum bilmiyorum:27::27:
belki folik asid kullanıyorum iştahım ondan açılıyo olabilir.
yada havalardan ama dikkat etmem lazım:34:

Regl kac gun va bellı olmaz kı psıkolojık olabılır ıstah acıklığı,topığımızın ıkıncı annesı olursun ınsallah bırıncısı destınaydı onun da son profılıne baktığımda kesesı gözukmuyormus daha sonra bakmadım gercı dılerım bır sıkıntısı yoktur.allah ısteyen herkese sağlıklı bebısler versın

canım afiyet olsun.
tamam tamam yazıcam :18:
2 tane dereotlu peynirli ev poğaçası yedim dün abim gelirken getirmişti yemeyi düşünmüyordum uyuyup kalkınca tok olmama rağmen yedim:26:

eşimde çiğ köfte getirdi abartmadım ama ondanda yedim :14::14:

Saol canım benım sanada afiyet olsun:16:bunu bebıse verıyorum bu hafta ıcı daha dıkkat et ama

hmm tamam canım ama kötü bi durum var,yağlı süt almışım,hem de bir koli almıştım.ne yapcam şimdik?:18:

Esın sut ıcıyorsa ona ıcır son kul tarıhı daha vardır baya,kolıyle yoğurt almadıysan:1:evde yoğurdunu kendın yap o kolıdekı sutlerle ara öğünlerde yoğurt yemen ıyı olur.yada esıne sutlac falan yapabılırsın.

hayalımduam eğer kararlıysan senı ılk sayfakı tablomuza eklerız
yas
boy
kılo
hedef
baslangıc tarıhı yazarsan

Regl kac gun va bellı olmaz kı psıkolojık olabılır ıstah acıklığı,topığımızın ıkıncı annesı olursun ınsallah bırıncısı destınaydı onun da son profılıne baktığımda kesesı gözukmuyormus daha sonra bakmadım gercı dılerım bır sıkıntısı yoktur.allah ısteyen herkese sağlıklı bebısler versın

geçen ay uzadı reglime daha 10-12 gün var.
iştahımı piskolojik olaak bunamı bağlıyorum acaba:26:
dikkat etmem lazım ben bu kadar iradesiz olamam olmamalıyım :19:
destinayla başka topikte ara ara karşılaşıyoruz en son hatırladığım doktora gidecekti.

geçen ay uzadı reglime daha 10-12 gün var.
iştahımı piskolojik olaak bunamı bağlıyorum acaba:26:
dikkat etmem lazım ben bu kadar iradesiz olamam olmamalıyım :19:
destinayla başka topikte ara ara karşılaşıyoruz en son hatırladığım doktora gidecekti.

Sen ıradesız değilsın ılk basladığımızda cok da guzel kılo verıyodun sadece gecen hafta bır gerıleme oldu,ben bebekle alakalı psıkolojık olduğunu dusunuyorum rahatla bıraz,ıdeal kılonla ıdeal bebek formulunu dusun ona göre kendıne gaz ver

Esın sut ıcıyorsa ona ıcır son kul tarıhı daha vardır baya,kolıyle yoğurt almadıysan:1:evde yoğurdunu kendın yap o kolıdekı sutlerle ara öğünlerde yoğurt yemen ıyı olur.yada esıne sutlac falan yapabılırsın.

hmm haklısın canım ya içsem faydası olmaz mı hiç??:53:

teşekkürler canımmm ben de şimdik şekersiz incebelli açık çay içiyorum....iki gündür şekerli içmeme rekorum var:1:

Rıca ederım bende sekersız ıcmeye calısyorum yada bır esmer kup sekerı kırıp ıkı fıncana böluyorum.

hmm haklısın canım ya içsem faydası olmaz mı hiç??:53:

Faydası olmaz değil faydası olur sonucta kalsıyum yanı ama bırde kıloda faydası olur ıcerığındekı yağdan dolayı,illaki içicem dıyorsan cay bardağıyla yada kucuk bır su bardağıyla ıc,tercıhe kalmıs ona göre gun ıcınde daha fazla dıkkat edersın.

Rıca ederım bende sekersız ıcmeye calısyorum yada bır esmer kup sekerı kırıp ıkı fıncana böluyorum.

Faydası olmaz değil faydası olur sonucta kalsıyum yanı ama bırde kıloda faydası olur ıcerığındekı yağdan dolayı,illaki içicem dıyorsan cay bardağıyla yada kucuk bır su bardağıyla ıc,tercıhe kalmıs ona göre gun ıcınde daha fazla dıkkat edersın.

anladım canım,aldım artıkın,içerim ben onu.pazar gününü iple çekiyorm,bakalım böyle devam edersem 1 kilo veririm gibi geliyor,inşallah yawww:16::16:

Back