• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Merhabalar....
beni de aranıza alır mısınız acepp??
bi senelik evliyim.
evlendiğimde 58 kilo flndım ve şu an 71 kilo almaktayım.Dün itibariyle diyete başladım.Bebek düşünüyoruz ve maalesef 8 aydır olmadı,onun psikoljisiyle de daha da şiştim sanırım......

aynen canım bnım kılomda evlenmıssın bnde 71 kıloyum boyun kaç ?

ben bu sabah iki dilim ekmek,peynir ve iki zeytin yedim,şekersiz çay içtim...Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık su içmiştim....Su içmeye başladım sabah sabah.

günaydın kızlar,

dün akşam güya birşey yemeyecektim fazla kaçırdım.

sabah,

1 dilim kepekli kızarmış ekmek
1kk peynir
salata

günaydın cnm

kahvaltın biraz fakir geldi bana ama sağlıklı yinede afiyet olsun

akşamki kaçamak konusunda yalnız değilsin :9::9::9: bende götürdüm çiğ köfteleriii :39::39::39::125::125::51:

günaydın kızlarrrr

şimdi kahvaltı yapıyorumm canlı canlı9 yazayım

1 dilim tam buğday ekmeği
kk peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
1 yumurta
1 bard yeşil çay

bu arada be dün akşam kötü bişi yaptımmm ama hasta olcam galiba iştah fazla fazla bende 5-6 adt çiğ göfte yedim dayanamadım ama akşam yemeği yememiştim zaten (aslında yemeye kararlıydım tamam itiraf ediyorum :26::26:)

yedim işte dayanamadım

ama bu gün söz kaçamak yookkk zaten tartımda çalışmıyor hala tartılamadımda

herkese bol bol iradeler dilerim
ve herkes için güzel ve hayırlı bir gün olmasını umarım :16::16:

canım aynı durum bende de vardı pazar günü etsiz çiğ köfteci açılmış bize yakın alacaktık başka yere gidiyorduk dönüşte unuttuk benim ogün hiç aklımdan çıkmadı:17:
neyse eşim dün aradı gelirken yol üzeinde zaten bişey istiyormusun dedi ben yok falan dedim çiğ köfte alayım mı dedi al dedim bende isteyecektim ama utandım dedim:34:
eşim aldı gece gece yedim inanılmazdı yani :44:
dün gündüz iki defa uyudum kalkıncada birşeyler yedim ne olduğunu söylemicem kızarsınız nsıl yaptım anlamadım bende :17:
daha reglime 12 gün falan var 3-5 günde hamilede olamam herhalde anlamadım iştahım çok açık :17::17::17:

canım aynı durum bende de vardı pazar günü etsiz çiğ köfteci açılmış bize yakın alacaktık başka yere gidiyorduk dönüşte unuttuk benim ogün hiç aklımdan çıkmadı:17:
neyse eşim dün aradı gelirken yol üzeinde zaten bişey istiyormusun dedi ben yok falan dedim çiğ köfte alayım mı dedi al dedim bende isteyecektim ama utandım dedim:34:
dün gündüz iki defa uyudum kalkıncada birşeyler yedim ne olduğunu söylemicem kızarsınız nsıl yaptım anlamadım bende :17:
daha reglime 12 gün falan var 3-5 günde hamilede olamam herhalde anlamadım iştahım çok açık :17::17::17:

acaba mevsim değişikliğinin etkisi olabilirmi bu iştah konusunda ?? valla bende bu aralar kendimi zor tutuyorum hayırlısı 1,5 aydır hiç bişi yoktu canım bişicik istemiyordu irade allahım irade ver bize :14::14: neyse ben bunlarıda aşıcaz biliyorummm....

ama belkide hamilesindir neden olamayasınki ???

ben daha ilk günde yaptım o şeyi:47::47: dün akşam dedim ki daha ilk gün,bi tane tatlı attım ağzıma.sonra da hani şu kekler varya browni.ondan yediydim.ama bi daha yapmıcam.:50::50:

1,65 canım benim byum.hiçbi pantolon olmuyor,bütün ölçülerim değişti,göğüs ölçüm bile.:5:

hoşgeldin,
evlendikten sona hepimizin sorunu bu düzenli bir hayat balayı tatil falan derken alınan kilolar azimle devam edersen kilolarını verirsin.sporda yaparsan vucudun sıkılaşır.

hoşgeldin,
evlendikten sona hepimizin sorunu bu düzenli bir hayat balayı tatil falan derken alınan kilolar azimle devam edersen kilolarını verirsin.sporda yaparsan vucudun sıkılaşır.

spor yapma imkanım olmayabilir de yürüyüşle kapatırım inşallah arayı.Azmettim inşallah vazgeçmem bu durumdan.Bebek olacak diye yemeyi skı tutmuştum,ve kilo almaktan başka işe yaramadı.

Merhabalar....
bi senelik evliyim.
evlendiğimde 58 kilo flndım ve şu an 71 kilo almaktayım.Dün itibariyle diyete başladım.Bebek düşünüyoruz ve maalesef 8 aydır olmadı,onun psikoljisiyle de daha da şiştim sanırım......

allah hayırlı bir evlat nasip eder umarım cnm ... bizde burada birbirimizi motive ediyoruz herkes aynı dertten muzdarip evlendikten sonra alınan kilolardan :) allahın izniyle vereceğiz cnm

acaba mevsim değişikliğinin etkisi olabilirmi bu iştah konusunda ?? valla bende bu aralar kendimi zor tutuyorum hayırlısı 1,5 aydır hiç bişi yoktu canım bişicik istemiyordu irade allahım irade ver bize :14::14: neyse ben bunlarıda aşıcaz biliyorummm....

ama belkide hamilesindir neden olamayasınki ???

canım reglime daha çok var hamileliği bu ay çok istiyorum ama bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde.
hem şimdiden böyle olursa 9 ay sonra kaç kilo olurum bilmiyorum:27::27:
belki folik asid kullanıyorum iştahım ondan açılıyo olabilir.
yada havalardan ama dikkat etmem lazım:34:

spor yapma imkanım olmayabilir de yürüyüşle kapatırım inşallah arayı.Azmettim inşallah vazgeçmem bu durumdan.Bebek olacak diye yemeyi skı tutmuştum,ve kilo almaktan başka işe yaramadı.

aslımda bebek için şuan yemen değilde sağlıklı beslenip ideal kilonda hamile kalmalısın spordan kastımız zaten yürüyüş v.s yani kalori yakabileceğin hareketler cnm ... burada bizle motive olabilirsin bence birbirimizi baya destekliyoruz çünkü biz...

aslımda bebek için şuan yemen değilde sağlıklı beslenip ideal kilonda hamile kalmalısın spordan kastımız zaten yürüyüş v.s yani kalori yakabileceğin hareketler cnm ... burada bizle motive olabilirsin bence birbirimizi baya destekliyoruz çünkü biz...

canım topikleri gezdim buranın bana hitap ettiğini düşündüm,inşallah başarırırz, kiloları veririz....bebiş inat ediyo ztn,gelmedi gitti,belki de ideal kilomu bekliyordur.:1:

canım reglime daha çok var hamileliği bu ay çok istiyorum ama bu kadar erken belirtiler olmaz herhalde.

olsun cnm bebiş için 100 kilo bile olunur sonra nasıl olsa biz buradayız dimi ama:9::9:... yalnız ben öyle dedim diye sakın 100 kg olma :)) allah hayırlı evlatlar hayırlı hamilelikler nasip etsin cnm valla herşeyden etkilenen bir iştahımız olduğu için yorum yapamıyorum herşey olabilir iştahımızın sebebi :))):39::39:

ben daha ilk günde yaptım o şeyi:47::47: dün akşam dedim ki daha ilk gün,bi tane tatlı attım ağzıma.sonra da hani şu kekler varya browni.ondan yediydim.ama bi daha yapmıcam.:50::50:

bizimle olacaksan sürekli takip et yediklerimizi yazıyoruz birbirimize önerilerde bulunuyoruz öğünlerimizi ona göre düzenlemiş oluyoruz.
yanlışlarımızı bulup uyarıyoruz.
hafta sonunu iple çekiyoruz ne kadar kilo vermişiz diye:34:

ben de folik asit kullanıyordum b12 destekli 2 ay içtim,bu ay bıraktım.Çünkü gerçekten iştahımı fena halde açtı,iki ayda 3-4 kilo aldım.Şu anda bıraktım zaten bebek de olmadı.Hamile kalırsam yine içmeye başlarım o zmn.

bizimle olacaksan sürekli takip et yediklerimizi yazıyoruz birbirimize önerilerde bulunuyoruz öğünlerimizi ona göre düzenlemiş oluyoruz.
yanlışlarımızı bulup uyarıyoruz.
hafta sonunu iple çekiyoruz ne kadar kilo vermişiz diye:34:

ben de paylaşmak isterim burada.ben de pazar günü tartı alacağım eve,o zmn öğrenirim artık kilo verdim mi acaba diye....:18::18:

Son düzenleme:
ınsl.ılerdebelkı gerı degsıtırırımmmm inşl.

hele bır 65 olsunda

evttt ögleden sonra kıler
st:12:00 yarım yesıl elma,10 tane sarıleblebi 1hurma(toktututugu ve bolsu ıcırdıgını soyledı ark.onun ıcın yedım
st,13:45 ile 15:30 arasında bolyuruyuss ve beledıyenın spor aletlerıyle hasır nesırdım:)))
bayagı ıyı oluyoryaaaa
sonra geldım yemek yaptımm
su ana kadar 1,5lt su ıcebıldım:))
st:17:00 1tabak zeytın yaglı pırasa 3 kasık suzme yogurt(annemgonderdıde:)
1 brdk su 1dılım kepek ekmegii
aksamada 1kasecorbadusunuyormm tabıı yersemm oda

evt bırdencok geldı hedeff ondandır:)))
ilerde degsıtırırım ınsl.

Guzel gıdıyosun kepek ekmeği yerıne tam buğday cavda yesen

selam kızlaaaarrrr :)))
cok deli temızlık yapıorum evde, kaldırdım herseyı..
o yuzden hıc gıremedım

dun ıftar menum:

• 1 tabak etli beyaz lahana sarması (hazırlama ve pişirme asamasında hııııc yag koymadım, kıymanın yagı dagıldı zaten)
  • yogurt
1 tabak yedım valla hatta eşiminkinden de 3 tane otlandım.. pişmanmıyım? hayır :27:
cunku ıcıne cok az bulgur attım kıymanın
kıymalı kapuska yemıs gıbı oldum.

bu aksam
  • ton balıklı kıvırcık salata
  • kuskuslu yayla çorbası
  • yersem eger 1 tane lahana sarması 1 tane yaprak sarması yerım daha da bısey yemem zira mıdem hala şiş gibi gelio bana :37:

kızlar bu arada sandaloz sakızına basladım, elma sirkesi ile içiorum. normalde yemeklerden yarım saat once sırkelı suyla cıgenemek lazım ama ben sımdılık 5 dk oncesınde alıorum. bu pazar gunu bıtırıcem ınsaAllah orucları.
bıde forumda gunde 2 kere 3 zeytın yapragı ve 1 tatlı kasıgı bıberıyeyı 1 fıncan kaynamıs suda 10 dk demleyıp sonra ıcmek yağları erıtmede cok ıyı dıe okdum. sonra aktardan onlarıda aldım. dun aksam hem bu çayı hemde sandaloz sakızını denedım. midem fena şişti dun gece. acaip bı tokluk hıssı verdı. ben dayanamayıp daha da sarma yıyebılırdım belkı yani :D
agzıma bısey suremedım su harıcınde.. öle işte hanımlar bakalım bu kürler ne kadar işe yarayacak...

Kolay gelsın canım:16:pıtırcıkla yorucu olmuyo zor yanı,menulerın cok guzel o sandoloz sırke kurunu yıllar önce ıctım ılk ve son tadı ırenctı.

aksmda bır sey yemedım 17:30 gıbıyuruyuse cıktım gene bıraz 1halley yedım yarımlt su ıctım 2-3 tane marulyapragı yedım 1 decevız yeter bırazdanda yesıl cay ıcecegımmmm

ıyı mı??

Halley harıcınde supersın

günaydın kızlarrrr

şimdi kahvaltı yapıyorumm canlı canlı9 yazayım

1 dilim tam buğday ekmeği
kk peynir
5 yeşil zeytin
salatalık
1 yumurta
1 bard yeşil çay

bu arada be dün akşam kötü bişi yaptımmm ama hasta olcam galiba iştah fazla fazla bende 5-6 adt çiğ göfte yedim dayanamadım ama akşam yemeği yememiştim zaten (aslında yemeye kararlıydım tamam itiraf ediyorum :26::26:)

yedim işte dayanamadım

ama bu gün söz kaçamak yookkk zaten tartımda çalışmıyor hala tartılamadımda

herkese bol bol iradeler dilerim
ve herkes için güzel ve hayırlı bir gün olmasını umarım :16::16:

Gunaydın cnm:16:ye afıyet olsun cığ köfteye bayılırımmmmmmmm,tartıl ya merak edıyorum senı
kahvaltın guzel

günaydın kızlar,

dün akşam güya birşey yemeyecektim fazla kaçırdım.

sabah,

1 dilim kepekli kızarmış ekmek
1kk peynir
salata

gunaydın cnm:16:ne yedın meraklardayım

Merhabalar....
bi senelik evliyim.

Hosgeldın,tabıkı aramıza alırız.

ben bu sabah iki dilim ekmek,peynir ve iki zeytin yedim,şekersiz çay içtim...Sabah kalkar kalkmaz limonlu ılık su içmiştim....Su içmeye başladım sabah sabah.

yedığın ekmek beyazmı?

hadı hadı sölee ne yedın

canım topikleri gezdim buranın bana hitap ettiğini düşündüm,inşallah başarırırz, kiloları veririz....bebiş inat ediyo ztn,gelmedi gitti,belki de ideal kilomu bekliyordur.:1:

Herseyın hayırlısı ınsallah yakın zamanda bebısıne kavusursun

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara:lıght sut veya bıtkı cayı sadece
toplam altı öğün

Hosgeldın,tabıkı aramıza alırız.

yedığın ekmek beyazmı?

Herseyın hayırlısı ınsallah yakın zamanda bebısıne kavusursun

canım merhabalar...
çavdar ekmeği yedim canım,peynir de ezineydi.Evde şimdilik o var,onu tüketeyim dedim.
İnşallah dileyen herkesin bebek hasreti sona erer...bekliyorum ben de mucizemi ama kapımı çalmadı daha.

Back