- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
çok haklısınız.. bende aynen eşime dedimSakın sakın geri adım atmayın konu sahibi.
Bu konudan dili yanmış biri olarak söylüyorum, ki sizin de yakınınızda bir örnek varmış. Eski eşim boşanma aşamasında kredisini (ihtiyaç kredisi) benim çektiğim arabayı abisinin üstüne geçirmiş ben hak talep edemeyim diye.. Hala pisliğin bindiği arabanın borcunu ödüyorum 1400 küsur lira.
O zaman almıyorum araba falan demesi artniyet göstergesi.
Burada masum masum, ha senin üstüne ha onun üstüne, para konularının evlilikte konuşulması çok çirkin diyen hanımlara tavsiyem; kendinizden başka kimseye, hiç kimseye güvenmeyin. Mutlaka kendinizi garantiye alın. Boşanma sürecinde çoooooook daha çirkinleşiyorlar çünkü.
işte eşim böyle düşünmüyor neden boşu boşuna fazla para verecekmiş ne gerek varmışIçın nasıl rahat edecekse öyle yap .
Bosansanız ilerde esiniz mal kacirsa bu defa da burada "niye arabayı eşinin üstüne yaptirdin" diye yazarlar.
Her durumda tasalanırsınız burda.
Eşiniz max. 300 tl için bu kadar olay yapmamalı. Ki zaten ilk araba eşinizin üstüneymiş. Burda sizin üstünüze olsun ne olacak ki ?
Eğer hala esiniz sizin üzerinize yapmak istemezse. Satilan arabanin parasiyla altınlarınızı geri alın.
Siz o zaman şöyle söyleyin "Ben tüm altınlarımi araba için verirken ne gerek var diye sordum mu ?" deyin.işte eşim böyle düşünmüyor neden boşu boşuna fazla para verecekmiş ne gerek varmış
Anladım ozaman sıkıntı sanki eşinizin de bu sizin adınıza yaptırma durumu zoruna gitmiş eğer bu araba meselesi yüzünden aranızda soruna çıkacaksa konuyu kapatın gitsin uzatirsaniz aranız iyice açılacak gibi gorunuyorikimizn adına olmuyormuş..
rehin koydurmak için de miktarı kadar ücret ödüyorsun
örneğin 30 bin tl arada diyelim 15 bin tl rehin konulacak 450 tl bir ücret alıyorlar sigortadan daha da yüksek anlayacğaınız
Eşin hakli sende haklisin bizde yüksek sigorta ödememek için arabayi yengesinin üxerine yapmiştik..bilmiyorum bu konuda eşimi tanıyamıyorum ve anlam vermeiyorum
yok demesinin sebebide sigortanın yüksek cıkmasıymış boşu boşuna neden yüksek miktar ödensinmiş
açıklaması bu
Bence hc iyi olmamıs yenge olayı. Kocama guvenmıyırum ama yengeye evet. İnsaallah sorun olmamıstr.Eşin hakli sende haklisin bizde yüksek sigorta ödememek için arabayi yengesinin üxerine yapmiştik..
Bence de olması gereken budur.Altinlarini bozup zaten araba alıp onun üzerine yapmışsın o zaman güven sorunu olmamışta şimdi ikinci araba için niye eşin laf söylüyor biz ev aldik eşim ben senin üzerine almak istiyorum dedi bende sen bilirsin dedim üzerime aldı evi arkadaşları salakmisin neden öyle yaptın yarin öbür gün bosanirsan ne yapcan demişler oda aynen benim yuvam yıkılıp boşandıktan sonra ben evi ne yapayım demiş insanın önce karakteri düzgün olsun gerisi fasa fiso
Size ne yaptı? İsteğinizi kabul etmediği için mi? Kendi kendinizi şüpheye sokuyorsunuz " dünyanın binbir türlü hali var ya ayrılırsak, ya şöyle olursa ya böyle olursa " diye. Eşinize güvenin. Yoksa 3. boşanma eşiği kapıda gibi görünüyor. Para eşlerin bile arasına giriyor nasıl bir şey bu ya.hiç zannetmiyorum ben ondan ilk defa birşey istedim bana bunu yaptıgı için asıl kendisi art niyetli değil mi ?
Saygılarımı sunarak bir şey sormak istiyorum siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız paranın yerden toplanmadığını çok iyi biliyorsunuz. 300 lira az para değil asgari ücretle geçinen bir ailenin 1 aylık mutfak masrafı. Öyle sen istiyorsan böyle olsun diyip ufak bir mevzudan dolayı harcanmaz yani. Ama büyük bir şey olurda insan o zaman yüz binleri gözden çıkarır. İki sene önce bir ev aldı bir akrabamız. Kadına ciddi manada nazar değdi. Kadın aldıkları eve giremedi aylarca hasta kaldı kafasının ağrısından uyuyamıyordu eşi bu durumda zararla evi satmak zorunda kaldı. Zarar öyle 300 küsür Tl falan da değil. Adam eğer diretseydi aldırdın madem oturacaksın geçer diye o kadına hastalıktan ne olurdu? Lütfen böyle şeyler için evliliğinizi harcamayın. Çok iyi biliyorsunuz değil mi giden güvenin geri gelmeyeceğini? Telafi edin lütfen. Kolay gelsin.bunun yerine bana diyemezmiydi 300 tl fark olacak ne gerek var ama yinede istiyorsan yaparız diye ?
Saygılarımı sunarak bir şey sormak istiyorum siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız paranın yerden toplanmadığını çok iyi biliyorsunuz. 300 lira az para değil asgari ücretle geçinen bir ailenin 1 aylık mutfak masrafı. Öyle sen istiyorsan böyle olsun diyip ufak bir mevzudan dolayı harcanmaz yani. Ama büyük bir şey olurda insan o zaman yüz binleri gözden çıkarır. İki sene önce bir ev aldı bir akrabamız. Kadına ciddi manada nazar değdi. Kadın aldıkları eve giremedi aylarca hasta kaldı kafasının ağrısından uyuyamıyordu eşi bu durumda zararla evi satmak zorunda kaldı. Zarar öyle 300 küsür Tl falan da değil. Adam eğer diretseydi aldırdın madem oturacaksın geçer diye o kadına hastalıktan ne olurdu? Lütfen böyle şeyler için evliliğinizi harcamayın. Çok iyi biliyorsunuz değil mi giden güvenin geri gelmeyeceğini? Telafi edin lütfen. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?