Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
galiba boşanıyorum
- Konu Sahibi minnie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?haklısın çok bilgisizim zaten bu konudaAvukatla gorusmeden dilekce vermeseniz..
ya inatta var tabi ama bende tükenmişlik de varsanki ikiniz de inattan yapiyorsunuz gibi. gidin kobusun ya. o sizin hayat arkadasiniz.
bilmiyorum adam konuamız lazım bunun olması içinAynen ablacım ya bir kere daha konusmayı denesen yuva kurmak kolay degildir eminim ki cok sükür denildigi gibi aldatma falan gibi şeyler de yok son bi kez deneseniz
geçmişi siliyorum dikkat ediyorum tabiAyrica burda yazilanlari okuma imkani var mi varsa onlem alin
- 28 Ekim 2014
- 70
- 57
- 18
- 41
Evden ayrilma falan yazilmis ama boyle adamlar evden gitmiyor kadini biktirana kadar bezdirene kadar ileri gidiyor ama evden gitmiyorlar. Kadin artik sinirleri harap olmus bir sekilde lanet olsun deyip gidiyor. Bu yuzden bence kendine hayat kurma konusunda biraz arastirma yap
Ayrica kimligin bilerek kaybedilmis olmasin?
Direk aklim bu geldi
Direk aklim bu geldi
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Alın çaylarınızı elinize biraz konuşalım deyin .
Siz sorun önce eşiniz cevaplasın .
Neydi bu evlilikten beklediği , hayal ettikleri . Ve şimdi neler umduğu gibi olmadı da siz boşanma yoluna girmek üzeresiniz . Konuşsun dinleyin sakince . Hatalı olduğunuz yerleri düzeltmek için çabalayacağınızı söyleyin . Sonra siz anlatın kendinizi .
Karşılıklı bağırmadan .
Belki bir şeyleri toparlama şansınız vardır .
Affedilmeyecek şeyler yaşanmamış aranızda .
Allah yardımcınız olsun , hakkınızda en hayırlısı neyse o kararı verirsiniz umarım .
Neydi bu evlilikten beklediği , hayal ettikleri . Ve şimdi neler umduğu gibi olmadı da siz boşanma yoluna girmek üzeresiniz . Konuşsun dinleyin sakince . Hatalı olduğunuz yerleri düzeltmek için çabalayacağınızı söyleyin . Sonra siz anlatın kendinizi .
Karşılıklı bağırmadan .
Allah yardımcınız olsun , hakkınızda en hayırlısı neyse o kararı verirsiniz umarım .
- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
aslına bakarsan akşam çok yetersiz bi konuşma oldu aramızda ben ondan nasıl şikayetçiysem o da benden şikayetçi kendi hatalarını hiç görmüyor ben en azından görüyorum ama onda bu sağduyu yok.halen kendini haklı göryor ende başanma konusunda netse gidelim benim içinde sorun değil dedim bu seferde biraz daha deneyelim falan dedi ben tatmin olmadım tabiki son durum bu.kimliğimi kendim kaybettim ama bu olayda onların işine geldi.Evden ayrilma falan yazilmis ama boyle adamlar evden gitmiyor kadini biktirana kadar bezdirene kadar ileri gidiyor ama evden gitmiyorlar. Kadin artik sinirleri harap olmus bir sekilde lanet olsun deyip gidiyor. Bu yuzden bence kendine hayat kurma konusunda biraz arastirma yap
Direk aklim bu geldi
sen bi de ona sor ben hatalıymışım evlendikten sonra değişmişim adam kendini anlatıyor şu an beklemeye aldı ama benim bi umudum yok tü bebek düşüncemde tamamen rafa kalktı.Neyi konuşacak hatalı oldugunu bal gibi biliyor .
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
aslına bakarsan akşam çok yetersiz bi konuşma oldu aramızda ben ondan nasıl şikayetçiysem o da benden şikayetçi kendi hatalarını hiç görmüyor ben en azından görüyorum ama onda bu sağduyu yok.halen kendini haklı göryor ende başanma konusunda netse gidelim benim içinde sorun değil dedim bu seferde biraz daha deneyelim falan dedi ben tatmin olmadım tabiki son durum bu.kimliğimi kendim kaybettim ama bu olayda onların işine geldi.
Yavas yavas yola geliyo bence birdaha deniyelim dediyse. Bence geri adim kesinlikle atma. Kayinvalidene de mesafe koyamiyorsan acik acik soyle. Zaten kaybedicek birseyin yok, belki sonunda kazanirsain. Sakin yusama yoksa gep kendini hakli gormeye devam eder.
amin çok sağolun.Alın çaylarınızı elinize biraz konuşalım deyin .
Karşılıklı bağırmadan .
keşke bu kadar insanı bu kadar detaylı konuşsak ama yok adam bişeyde takılı kalıyor ve kendine yapılanı asla unutmuyor bana yaptıklarını da umursamıyor.ben hatalarım için özür dilerim hatalarımı kabul de eerim diyorum ama ne onun hatalarını konuşuyoruz ne de tavırlarından vazgeçiyor.olay ş ki geçici olarak boşanma konusunu askıya aldık durumua göre hareket edicez ama benim inancım yok bu evliliğe
tşk ederim.boşanırsak paramı vercekmiş uzun uzun işlerle uğraşmazmış.ama ne kadar vereceğini söylemiyortakilar komple kadina aittir.. evlendikten sonra sahip oldugu herseyin yarisina da ortaksin.. sordugun icin soyledim ama insaAllah cozersiniz sorunlarinizi..
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
bosanmak son ve kesin karariniz degilse, yuvanizda surekli zikredip tadi kacirmayin derim.. insan bosanacaksa bu konu ve hesaba girmeli..tşk ederim.boşanırsak paramı vercekmiş uzun uzun işlerle uğraşmazmış.ama ne kadar vereceğini söylemiyor
- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
amin çok sağolun.
keşke bu kadar insanı bu kadar detaylı konuşsak ama yok adam bişeyde takılı kalıyor ve kendine yapılanı asla unutmuyor bana yaptıklarını da umursamıyor.ben hatalarım için özür dilerim hatalarımı kabul de eerim diyorum ama ne onun hatalarını konuşuyoruz ne de tavırlarından vazgeçiyor.olay ş ki geçici olarak boşanma konusunu askıya aldık durumua göre hareket edicez ama benim inancım yok bu evliliğe
Minnie bence bir ise girmelisin. Büyük küçük demeden hem de. Cünkü inan calisinca dibinde biten bir kayınvalide görmeyecksn tüm bu olaylarin daha az içinde olacaksin. Evde durup sarmayacaksn sorunlarına.
Yeni arkadaşlar vs derken eminim esin "ne oluyoruz" diyecektir. Belki bu ikinizi de değiştirir...
of of of yola geliyor mu bilmem ama beni bitiriyor.önce konuşmak istemedi.sonra tek tük konuştuk kendini haklı görüyor o da benden şikayetçi ama somut bişey söyleyemiyor.halen doğum günü meselesinde kalmış bende habersiz plan yaptığına bozuldum dedim bana dyo ki seneye ayrılmş olursak istediğim gibi kutlarım tamam dedim bende artık.yani toz kondurmamaya devam ediyor anasınada kendinede.bugün k.validem arad ne yapıyosun gel çay içelim v.s diyor ben dedim canım sıkkın hiç ne oldu v.s demiyor hiç bişeye canını sıkma dedi kapattı!!!!Yavas yavas yola geliyo bence birdaha deniyelim dediyse. Bence geri adim kesinlikle atma. Kayinvalidene de mesafe koyamiyorsan acik acik soyle. Zaten kaybedicek birseyin yok, belki sonunda kazanirsain. Sakin yusama yoksa gep kendini hakli gormeye devam eder.
tartşırız falan ama boşanma konusu ilk kez gündeme geldi ilk kez bu kadar ciddi konuşuldu.ama benim için bi güvenilirliği yok bu evliliğin.bosanmak son ve kesin karariniz degilse, yuvanizda surekli zikredip tadi kacirmayin derim.. insan bosanacaksa bu konu ve hesaba girmeli..
çook haklısın her yönden bana iyi gelecek.k.validemden kurtulcam çalışıyor diye bana emrivaki hareketler yapamayacak.belki eşim beni zayıf görmeyecek.eşim de kıskançlık var çalışmam sorun yaratabilir ama aa bu dakkadan sonra umrumda olmaz ben artık kendimi yükseltecek olaylar peşinde olacam küçültecek değil.Minnie bence bir ise girmelisin. Büyük küçük demeden hem de. Cünkü inan calisinca dibinde biten bir kayınvalide görmeyecksn tüm bu olaylarin daha az içinde olacaksin. Evde durup sarmayacaksn sorunlarına.
Yeni arkadaşlar vs derken eminim esin "ne oluyoruz" diyecektir. Belki bu ikinizi de değiştirir...