- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Askıya almanıza sevindim . Güzel anlarınızda , laf sokar gibi değilde dertlesiyormus gibi konuşup , cok rahatsız olduğunuz tavırlarını kaptı yaptırın . Yavaş yavaş suçlamadan , kısa cümlelerle . Sonra tekrar farklı guzel seyler konuşup bir sure bahsettiginiz sıkıntınızı dile getirmeyin gözlemleyin .amin çok sağolun.
keşke bu kadar insanı bu kadar detaylı konuşsak ama yok adam bişeyde takılı kalıyor ve kendine yapılanı asla unutmuyor bana yaptıklarını da umursamıyor.ben hatalarım için özür dilerim hatalarımı kabul de eerim diyorum ama ne onun hatalarını konuşuyoruz ne de tavırlarından vazgeçiyor.olay ş ki geçici olarak boşanma konusunu askıya aldık durumua göre hareket edicez ama benim inancım yok bu evliliğe
Belki boyle yapınca , esınız de özeleştiri yapıp , evlilikte hatanın asla tek taraflı olmadıgını farkeder .
Bence evliliğiniz kurtarılabikir .Fakat maalesef bunun icin sizin biraz daha fazla çaba sarfetmeniz gerekecek gibi . Eşiniz karakterine istinaden boyle düşünüyorum .
Insallah sorunlarınızı halleder eski günlerinizden cok daha guzel gunler yasarsınız kısa zamanda .