- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
elimizde olan arabada sadece benim emeğim var.. şimdiki alacğaımız arabada 2 mizin olacak.. ama diyorum ya herşey o kadar çirkinleşti ki 300 tl laf etti lafı bile olmazdı bence.ben arabami kendi üzerime yaptım.
çünkü altınlarimi sattim üstüne kredi çektim. ben ödüyorum.
o yüzden kendi üzerime olsun istedim. arabayi da eşim kullaniyo. her an bi sıkıntı yok. çok şükür yine araba alsam yine benim üzerime isterim emegim var arabada.
Bosanmadan once baskasina devredebilir,o zaman hak talep edemezBenim anlamadığım evlilikten sonra satın alınana tüm maller ortak değil mi sizin ya da onun üzerine olunca ne değişecek. Sonuçta sizin de üzerinize olsa yarısı onun ben mi yanlış biliyorum ?
evet öyle ama boşanmadan evvel satarsa yada devrederse tedbir koydurmadan cok başınız ağrıyor ispat etmediniz gerekiyor cok sıkıntılı bir süreç eşimin arkadaşı hiç bir hak talep edemdi 60. bin tl arabadan boşanmadan evvel gider satar çok zor değil yani.Benim anlamadığım evlilikten sonra satın alınana tüm maller ortak değil mi sizin ya da onun üzerine olunca ne değişecek. Sonuçta sizin de üzerinize olsa yarısı onun ben mi yanlış biliyorum ?
evet öyle oldu ama sizce eşimin davranışları ve tepkisi doğru mu ? ben böyle birşey istedim tamam hata ettim peki ya eşimin dedikleri şimdide araba felan almayacağım diyor almasın ya çokta umrumdaydı asıl böyle diyen art niyetli değilmdir ? nedne boşu boşuna fazla sigorta parası verecekmisiz parayı sokaktan mı topluyormuşzBunlari konusmak cok cirkin. Altinlarimizla araba aldik biz de, kayinvalidem dul ve emekli oldugu icin onun uzerinde.Cocuklarimin rizkina goz dikecek hak yiyecek insanlar degiller. Kaldi ki bosansam o araba aklima dahi gelmez.Guveniniz sarsilmis ve evliliginiz cok yara almis,insallah toparlarsiniz
Bnim eşimde kendi evi oldugunu ima eder ammann hiç umrumda değil.oldugu kadar olmadı kader.başka sıkıntınız yoksa bunu uzatmayın bence.çocugunada layık görmeyecek kdar kötü bri değildrbizde şimdiye kadar hiç etmiyorduk aslında ama eşimin bu tutumu ve davranışlarından sonra artık art niyetli olduğunu düşünüyorum.
Evet kabul etmemesi cok kotu art niyetli olabilir ama ben de o kafadayim, niye cok odeyeyim diye dusunurum.Senin annen emekli mi peki,bir onu da hesaplat esine soyle. Bak annemin adina olursa daha az odermisiz,tam istedigin gibi diyip zarf at bakalim.Art niyetli mi guvenmiyor mu yoksa gercekten derdi az odemek mi anlarsinevet öyle oldu ama sizce eşimin davranışları ve tepkisi doğru mu ? ben böyle birşey istedim tamam hata ettim peki ya eşimin dedikleri şimdide araba felan almayacağım diyor almasın ya çokta umrumdaydı asıl böyle diyen art niyetli değilmdir ? nedne boşu boşuna fazla sigorta parası verecekmisiz parayı sokaktan mı topluyormuşz
arabayi kendi üzerine a ne derse desin evliliğin defalarca boşanma eşliğinden dönmüşüsün.elimizde olan arabada sadece benim emeğim var.. şimdiki alacğaımız arabada 2 mizin olacak.. ama diyorum ya herşey o kadar çirkinleşti ki 300 tl laf etti lafı bile olmazdı bence.
ikimizn adına olmuyormuş..Ya şimdi normal zamanda olsa kalsın onun adına zaten sende sorun etmemissin ilk başlarda Ama boşanmanın eşiğine geldik diyosun bu tekrarlanabilir birde yakininizda böyle kotu orneklerin olması da sizi korkutmus ikinizin adına yaptırın mümkünse yada sizin izniniz olmadan satamasin
evet gerçekten burada dahil cevremde çok örneği var kadınlarımız mağdur ediliyor..Burada bir çok boşanma konusunda okudum bu tarz şeyleri. Boşanmadan önce karşı taraf arabayı , evi vs. Vs. başkasının üstüne devrebilir. Ornekleri de bdv var.
Konu sahibi ben sizi haklı buldum. Arabanin uzerinize alınmasını isteyebilirsiniz. Eşiniz almak istemiyorsada arabayı satınca altınlarınızı geri alın.
peki halen bana araba felan almayacağım ben de sana güvenmiyorum sen art niyetlisin derse ne diyeyim ?arabayi kendi üzerine a ne derse desin evliliğin defalarca boşanma eşliğinden dönmüşüsün.
bide güvenmek mi oluyor
şimdi ortak oluyor doğru.
yinede kendi üzerine al.
Içın nasıl rahat edecekse öyle yap .evet gerçekten burada dahil cevremde çok örneği var kadınlarımız mağdur ediliyor..
cocuk felan görmüyor kimsenin gözü..
o aşamaya gelindiğinde herkes mal peşine düşüyor çok acı.. bende bu yüzden bu tavrı sergiledimoysa eşimden şimdiye kadar hiç birşey istememiştim..
eşimi artık art niyetli oldğunu düşnüyorum ve muhattap olmayacğaım bir süre..
ya arabayı benim üzerime yapsın yada almasın artık bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?