• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci evlillik ileriye dönük yatırımlar miras aklım karışık

O suanda cocugunuz yok diYe öyle demistir, sizde deyin canim peki ya bizimde evladimiz olursa ne olcak diye, onunda sonucta babasinin malinda hakki var... Yaaa zaten bosuna böyle düsünceler, kanun neyse o olur, biraz karisik bi durum... Yanlis anlamayin ama ben esinizin yerinde olsam bu riske girmem, ortak olsun en iyisi, cünkü suan böyle desenizde, bosaninca yada kendi evladiniz oldugu zaman genelde degisiyor insanlar, zirnik koklatmak istemiyorlar, onun evladindan banane anasi baksin falan filan... Siz böyle olucaksiniz demiyorum ama dünya hali neler oluyor neler...:KK14:
evet bende benim hakkımda böyle düşünülmesini istemem haksızlık etmesem bile bu şekilde konuşalabilir hakkımda bunun için eşim iyi niyetli benimde oyle olmayacagımı biliyor ama yine ben kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum yarı yarıya olsun sonrası kanun neyse o işlensin...ki evlilikte yapılan mal ortakmış zaten yani benim üstüme olsada da benim dedğim gibi olacak sanırım ...

sizin üstünüze olsun.mallar ortak kocanıza bir şey olursa zaten kızı babasının hakkı üzerinde söz sahibi olacak.bir de sizin çocugunuz olursa babanın malı bölünecek.hiç endişelenmeyin.

cok tsk ederim içim rahatladı...istediğim ne kızına ne benim evladıma haksızlık olsun herkes hakkını alsın...

niye şimdiden yarı yarıya diye bir plan yapıyorsunuz ki.
ileride sizin de çocuklarınız olacak.
hepsi kanuni hakkı ne ise onu alsın günü gelince.
gerek yok şimdiden bu kadar hesaba kitaba.
ayrıca altınlarını da kendine saklamanı tavsiye ederim imkan var ise.

4 tane kalın eşimin bana aldığı var ve onun ailesinin verdikleri... onları vermeyi düşünüyorum ama benim ailemin yaptıklarını versim gelmiyor içimden kızı dolaıyla böyle sorunlu olmasa gözü kapalı verirdim ama vermezsemde eşimin güvenini sarsarım diye düşünüyorum o konunda da kararsızım

merhablar bayanlar kafam cok karışık o yüzdende karısık yazabilirim bu yüzden özür dilerim... ben 25 yasında ilk evliliğini yapmış devlet memuruyum yaklışık maaşım 2 600 tl...eşim 38 yasında ikinci evliliği ilk evliliğincen bir kızı var 14 yasında özel sektörde çalışıyor 5,300 tl gibi bi maas alıyor... aylık kızına en az 500 tl gidiyor ki ben buna itiraz etmem isterse 1000 tl göndersin sorumlu kızının ihtiyacalrından..ki eşim 3-4 ay kadar bi ara işsiz kalmış ben kızına para göndermiştim ...ama kız para delisi sınır yok kıymet bilmiyor sımarık 400 tl ye bot almalar okula hergün taksiyle gitmeler haftada en iki kuoför e gidip sac boyama vs 200 tl bırakmalar kıyafet ve makyaj malzelerine harcadıgını söylemiyorum bile...her yeni cıkan telefonu istemeler ıpohone 5 s kullanıyor suan ıpohone 6 istiyorum diye diretiyor neyse bunları dert etmiyorum sadece kıymet bilmediğini belirtmek icin yazdım...

sosyal paylaşım sitesinde de bu kız bir ara babası için babamı mı sadece para olarak görüyorum benim tek ailem annem falan yazmıştı ....

2 yıldır evliyiz ve bir birikimimiz yok yeni borclar bitti ...evimiz yok kiradayız sadece eşimin 20 tl değerinde bir arabası var o kadar...benle evlenmeden 10 yıl kadar bekar kalmış ve ailesinin yanında yaşamış o zmanlar aldığı azmış ve hepisne kızına harcamıs birikim yapmamış...bizde kazandığımzı düğün borçlarına verdik ailelerimize yardım ettik vs eşim daha 6 aydır bu maaşı alıyor önceden benim kadar alıyordu bunuda göz onunde bulundurun... eşim gecende büyük illerin birinde bir arsa oldugunu 2 yıla kadar değerleneceğini en az 2 kat verilecegini bu arsayı almak istediğini söyledi... arsa degeri 100 tl ..ayda 3 bin tl oaraya verririz benim altınlarım var 15 bn tl onun arabası nı da satacak mısız tamam dedim ...bana dediği bu arsayı SENİN ÜZERİNE YAPACAM ama sartlarım var ne dedim kendim için almıyorum bu arsayı ...biliyorsun önce Allah sonra sensin ... ölüm hak olurda bana birsey olursa senin ileride magdur olmaman için dedi
ama biliyorsun kızım var ve mirasta hak .. ileride bu arsaya 2 kat verilirse biri senin biri kızımın ...senin nasıl magdur olmanı istemezsem onunda olmasını istemem hakını vermezsen hem senin hem benim üzerimde hakkı kalır dedi...

bende yarı yarıya üzerimize yap o zman dedim hem senin adın geçsin hem benim adım ...oda böylelikle miras hakkı elde eder ama sadece benim üzerime olursa hak talep edemez benim vermeyecegimden değil seninde içinde süphe kalmasın hem dedim

ama kafam karısık kızlar benim evladım yok suan istiyoruz bir iki yıla kadar ...olursa onunda hakkı olmayacak mı ...1 katı ben bir katı kızı alırsa benim evladım sadece beim hakkımdan miras alacak babasınkinden değil...babasının hakkı tamamen kızına gidecek değil mi yanlış mı düşünüyorum...

özellikle avukat yada bu miras ikinci evlilik yapmış bayanlar fikir verirse sevinirim...eşimin iyi niyetinden süphem yok çünkü aileisnden ve yasadıgı cevresinde mümkünü yok eşi üzerine mal varlılğını yapan ki eşim bosanmıs travma yasamıs bana güvenmemesi lazım ama bana güveniyor ki üstüme yapıyor ki benim asla böyle bi talbim olmadı ondan...

diyeceksinizki daha evladın yok bu kadar ilerisini düşünme belki olmayacak...bende öyle diyorum ama kızının ve annesinin iyi niyetli olmadıgını cok iyi biliyorum tamamen hayatları para( ki eşim iş değişikliği yaptı 6 aydır 5,300 tl alıyor önceden benim kadardı ...bunu eski eş duydu ve mahkeme actı bu zman kadar kızıma ben baktım için 15 bin tl tazmınat istiyorum aylık kızımada 1000 tl nafaka istiyorum diye ki bu eski eş 3000-3500 tl alıyor evi arabası var) benim evladım olursa evladıma haklarını vermez kızı eşim nasıl kızını düşünüyorsa bende olma ihtimali olan evladımı düşünmekle hata mı ediyorum ...maden oratk mal varlığını 2 ye bölelim biri benim biri eşimin eşimin üzerindeki mal varlığında eşimin çocuklarının hakkı olur böylece 4 e bölüp 2 si benim 1 kızının 1 de olursa ki evladımın olmazsa yine kızının olsun bu söyledğim mantıklı değil mi?? bunu eşime söylesem bana güveni gider mi iyi niyetini kullanmış oşur muyum bilemiyorum ona söylemedim daha off onu üzmek ve para delisi gibi gözükmek istemiyorum
Öncelikle yorumları okumadım , belki söyleyen olmuştur. Yarısı sizin yarısı eşinizin üstüne ise, Allah gecinden versin eşiniz vefat etse ve sizinde çocuğunuz olursa diye yazıyorum. Arsanın yarısı sizin, diğer yarısının 3te ikisi size miras 3te 1i çocuklar arasında bölüştürülür. Yani diğer yarıdan yine size pay düşer. Nafaka konusunda eski eşin ev araba sahibi olması ya da aldığı maaş miktarına bakılıp iştirak nafakası bağlanmaz. Kişilerin gelirlerine göre bağlanır. 2700 tl olan polis memurunun kendi gibi polis memuru olan eşine tek çocuk için1000 tl iştirak nafakası verdiğini biliyorum. Çocuğun giderlerini ve eşinizin gelirini ispatlarsa 2000 tl ye kadar iştirak nafakası alabilir bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Şu an var olmayan çocuğun hakkı yerine, sizin yerinizde olsaydım ben ölünce miras kime kalacak derdim. Eşinizin yaptığı gibi. Sizin mirasciniz yok Mu? Ana-baba, kardeş vs. Siz de "eğer ortak çocuğumuz olmadan ilk ölen ben olursam malın yarısı senin diğer yarısı ailemindir " deyin bakalım. Durumunuzu anlamasina yardımcı olur.
sehmi çocuk olduktan sonra zaten ilk evlilikten olan cocuk daha az pay alacagindan, sandiginizin aksine, onun kızı zararlı çıkar.

Öncelikle yorumları okumadım , belki söyleyen olmuştur. Yarısı sizin yarısı eşinizin üstüne ise, Allah gecinden versin eşiniz vefat etse ve sizinde çocuğunuz olursa diye yazıyorum. Arsanın yarısı sizin, diğer yarısının 3te ikisi size miras 3te 1i çocuklar arasında bölüştürülür. Yani diğer yarıdan yine size pay düşer. Nafaka konusunda eski eşin ev araba sahibi olması ya da aldığı maaş miktarına bakılıp iştirak nafası bağlanmaz. Kişilerin gelirlerine göre bağlanır. 2700 tl olan polis memurunun kendi gibi polis memuru olan eşine 1000 tl iştirak nafakası verdiğini biliyorum. Çocuğun giderlerini ve eşinizin gelirini ispatlarsa 2000 tl ye kadar iştirak nafakası alabilir bilginiz olsun.

o zman ben yarı yarıya yaptırayım degil mi?? gerçi bi arkadas senin üstünede olsa evlilikte yapılan zaten ortaktır demiş yine aynı hesaba geliyor değişen birsey yok ama herkesin içi rahat etsin ben yarı yarıya üzerimize alalım diyecem onun...

nafaka olayına ben karışmıyorum ne kadar hakkıysa onu alsın

merhablar bayanlar kafam cok karışık o yüzdende karısık yazabilirim bu yüzden özür dilerim... ben 25 yasında ilk evliliğini yapmış devlet memuruyum yaklışık maaşım 2 600 tl...eşim 38 yasında ikinci evliliği ilk evliliğincen bir kızı var 14 yasında özel sektörde çalışıyor 5,300 tl gibi bi maas alıyor... aylık kızına en az 500 tl gidiyor ki ben buna itiraz etmem isterse 1000 tl göndersin sorumlu kızının ihtiyacalrından..ki eşim 3-4 ay kadar bi ara işsiz kalmış ben kızına para göndermiştim ...ama kız para delisi sınır yok kıymet bilmiyor sımarık 400 tl ye bot almalar okula hergün taksiyle gitmeler haftada en iki kuoför e gidip sac boyama vs 200 tl bırakmalar kıyafet ve makyaj malzelerine harcadıgını söylemiyorum bile...her yeni cıkan telefonu istemeler ıpohone 5 s kullanıyor suan ıpohone 6 istiyorum diye diretiyor neyse bunları dert etmiyorum sadece kıymet bilmediğini belirtmek icin yazdım...

sosyal paylaşım sitesinde de bu kız bir ara babası için babamı mı sadece para olarak görüyorum benim tek ailem annem falan yazmıştı ....

2 yıldır evliyiz ve bir birikimimiz yok yeni borclar bitti ...evimiz yok kiradayız sadece eşimin 20 tl değerinde bir arabası var o kadar...benle evlenmeden 10 yıl kadar bekar kalmış ve ailesinin yanında yaşamış o zmanlar aldığı azmış ve hepisne kızına harcamıs birikim yapmamış...bizde kazandığımzı düğün borçlarına verdik ailelerimize yardım ettik vs eşim daha 6 aydır bu maaşı alıyor önceden benim kadar alıyordu bunuda göz onunde bulundurun... eşim gecende büyük illerin birinde bir arsa oldugunu 2 yıla kadar değerleneceğini en az 2 kat verilecegini bu arsayı almak istediğini söyledi... arsa degeri 100 tl ..ayda 3 bin tl oaraya verririz benim altınlarım var 15 bn tl onun arabası nı da satacak mısız tamam dedim ...bana dediği bu arsayı SENİN ÜZERİNE YAPACAM ama sartlarım var ne dedim kendim için almıyorum bu arsayı ...biliyorsun önce Allah sonra sensin ... ölüm hak olurda bana birsey olursa senin ileride magdur olmaman için dedi
ama biliyorsun kızım var ve mirasta hak .. ileride bu arsaya 2 kat verilirse biri senin biri kızımın ...senin nasıl magdur olmanı istemezsem onunda olmasını istemem hakını vermezsen hem senin hem benim üzerimde hakkı kalır dedi...

bende yarı yarıya üzerimize yap o zman dedim hem senin adın geçsin hem benim adım ...oda böylelikle miras hakkı elde eder ama sadece benim üzerime olursa hak talep edemez benim vermeyecegimden değil seninde içinde süphe kalmasın hem dedim

ama kafam karısık kızlar benim evladım yok suan istiyoruz bir iki yıla kadar ...olursa onunda hakkı olmayacak mı ...1 katı ben bir katı kızı alırsa benim evladım sadece beim hakkımdan miras alacak babasınkinden değil...babasının hakkı tamamen kızına gidecek değil mi yanlış mı düşünüyorum...

özellikle avukat yada bu miras ikinci evlilik yapmış bayanlar fikir verirse sevinirim...eşimin iyi niyetinden süphem yok çünkü aileisnden ve yasadıgı cevresinde mümkünü yok eşi üzerine mal varlılğını yapan ki eşim bosanmıs travma yasamıs bana güvenmemesi lazım ama bana güveniyor ki üstüme yapıyor ki benim asla böyle bi talbim olmadı ondan...

diyeceksinizki daha evladın yok bu kadar ilerisini düşünme belki olmayacak...bende öyle diyorum ama kızının ve annesinin iyi niyetli olmadıgını cok iyi biliyorum tamamen hayatları para( ki eşim iş değişikliği yaptı 6 aydır 5,300 tl alıyor önceden benim kadardı ...bunu eski eş duydu ve mahkeme actı bu zman kadar kızıma ben baktım için 15 bin tl tazmınat istiyorum aylık kızımada 1000 tl nafaka istiyorum diye ki bu eski eş 3000-3500 tl alıyor evi arabası var) benim evladım olursa evladıma haklarını vermez kızı eşim nasıl kızını düşünüyorsa bende olma ihtimali olan evladımı düşünmekle hata mı ediyorum ...maden oratk mal varlığını 2 ye bölelim biri benim biri eşimin eşimin üzerindeki mal varlığında eşimin çocuklarının hakkı olur böylece 4 e bölüp 2 si benim 1 kızının 1 de olursa ki evladımın olmazsa yine kızının olsun bu söyledğim mantıklı değil mi?? bunu eşime söylesem bana güveni gider mi iyi niyetini kullanmış oşur muyum bilemiyorum ona söylemedim daha off onu üzmek ve para delisi gibi gözükmek istemiyorum

merak etmeyin dertlenmeyin
evlilikten sonra edinilen mallar ortak
Allah uzun ömür versin eşine birşey olduğunda ev-arsa-araba neyse yarısı sizin kalan yarısıda eşinizin mirasçılarına paylaşılır ki bildiğim %25 eşe kalan %75 evlatlara pay ediliyor

Yarı yarıya da yapsanız,hepsini senin üstüne de yapsa,evlendikten sonra edinilen mal ortaktır.Eşine birşey olsa,malın tamamı üzerinden hak alacak kızı.Ve senin evladın olduğunda,kızı hangi hakka sahipse,senin çocuğunda aynı hakka sahip olacak.

arsa konusunda eşinizin sölediklerinden adil biri olduğunu çıkarıyorum
o kızına bakmak zorunda ve maaşı artınca da nafakayı da artırmak zorunda
siz de kendinizi ve çocuğunuzu düşünmek zorundasınız ve haklısınız
borcu beraber ödeyeceğinize göre zaten ikinizin çocuğuna kalması adil benim katım çocuğuma kalacak diyorsunuz öle oluversin
burda önemli olan adil olmak adil olursanız siz kazanırsınız
onlar paracı diye düşünmeniz yanlış ben de kuruşuma kadar kızıma harcıyorum
yanlış olduğunu bilsem de sanki parayla onun eksiklerini daha fazla giderebilirmişim gibi geliyor
ama ben de kızım 18 yaşına gelince babasının donuna kadar alıcam diğer çocuklarını düşünmeden kızına sahip çıkmadığı için
ihtiyacımdan değil sadece inadımdan

bu arada zamanında adil davranmayan dedemin mallarının 40 yıl sonra çocuğu olmayan dayımın ölmesiyle annemlere kaldığını da ekleyeyim öle az buz bir para da değil
hak her zaman yerini bulur
kızının hakkını gözetmezseniz mutlaka sizden veya çocuğunuzdan çıkar allah korusun

o zman ben yarı yarıya yaptırayım degil mi?? gerçi bi arkadas senin üstünede olsa evlilikte yapılan zaten ortaktır demiş yine aynı hesaba geliyor değişen birsey yok ama herkesin içi rahat etsin ben yarı yarıya üzerimize alalım diyecem onun...

nafaka olayına ben karışmıyorum ne kadar hakkıysa onu alsın
Senin üzerine olursa ilk evlilikten olan çocuk hak idda edemez. Yarı yarıya olursa yine siz karlı kızı zararlı çıkacak. Yarıda 3e bölümecek çünkü.

4 tane kalın eşimin bana aldığı var ve onun ailesinin verdikleri... onları vermeyi düşünüyorum ama benim ailemin yaptıklarını versim gelmiyor içimden kızı dolaıyla böyle sorunlu olmasa gözü kapalı verirdim ama vermezsemde eşimin güvenini sarsarım diye düşünüyorum o konunda da kararsızım
anne babası ayrılan bir çocuğun sorunlu olması çok normal değil mi
bi kendinizi kendi çocuğunuzu yerine koyun

Şu an var olmayan çocuğun hakkı yerine, sizin yerinizde olsaydım ben ölünce miras kime kalacak derdim. Eşinizin yaptığı gibi. Sizin mirasciniz yok Mu? Ana-baba, kardeş vs. Siz de "eğer ortak çocuğumuz olmadan ilk ölen ben olursam malın yarısı senin diğer yarısı ailemindir " deyin bakalım. Durumunuzu anlamasina yardımcı olur.
sehmi çocuk olduktan sonra zaten ilk evlilikten olan cocuk daha az pay alacagindan, sandiginizin aksine, onun kızı zararlı çıkar.
bunu biliyorum ama eşimin yarısı senin yarısı kızımın demesi vasiyet gibi yani kanunun dinleme benim sartım bu demesi direkt demedi ama ima etti bunu...olurda benim cocugum olmazsa aileme vermesini değil benim adıma bir yardım vakfına bağışlanmasını isterim bunu biliyor kendisi öncelerden ciddi bir rahatsızlık geçirmiş o korkuyla :) üzerimde ne varsa vakfa bagışla diye söylemişliğim var

Senin üzerine olursa ilk evlilikten olan çocuk hak idda edemez. Yarı yarıya olursa yine siz karlı kızı zararlı çıkacak. Yarıda 3e bölümecek çünkü.
Öyle birşey yok alınan arsa yada ev ister konu sahibinin üzerine olsun,isterse olmasın yeni kanuna göre alınan mallar ortaktır,tapu kimin üzerine olursa olsun fark etmez olası bir durumda yani babanın vefat durumunda ilk evlilikten olan kız mirasçı olarak babasının hakkını alır,hatta diyelim ki konu sahibi ilk evlililiğini yapmış olsun ilk evliliğinden çocuğu olmuş olsun o çocuk bile annesinin mirasçısı olur.

anne babası ayrılan bir çocuğun sorunlu olması çok normal değil mi
bi kendinizi kendi çocuğunuzu yerine koyun
ben zaten hep o cocugun yerine koyurum onun yasında kız kardeşim var onun için ne istiyorsam kızına aynısını istedim hep dua ettim onun için babası ile kavga ettiğinde ben devreye girip yumusattım kızıda babasınıda rabbim bahtını iyi etsin iyi insanlarla karşılastırsın onun hakkında kötü birsey isteyemem o benim canımın canı cünkü...lütfen bilmediğiniz konularda önyargılı yorum yapıpta beni kırmyaın çünkü kendimden ödün vererek ne fekadarlıklar yaptıgımı rabbim biliyor burada acıklamaya gerek yok

sadece annemin bana geceleri iğne oyası yapark biriktirdiği parayla alınan bilezik vs yi vermek istemiyorum çünkü paranın kıymatini bilen bi çocuk yok anlatabiliyormuyum ....zaten eşimde ben söylemeden sana ailenin taktıkları dursun dedi annemi düşünerek..

O zaman en iyisi açık seçik konuşmak olmalı. Ilk evliliginde, ilk babaliginda yaptığı hataların kefareti bu şekilde yapılacak bir mal bolusumu olamaz. Vicdanını, eğer varsa bir rahatsizligi, başka türlü rahatlatma yoluna gitmeli. Böyle vasiyet hem size hem ortak çocuklara yapılmış bir haksizliktir.

ben zaten hep o cocugun yerine koyurum onun yasında kız kardeşim var onun için ne istiyorsam kızına aynısını istedim hep dua ettim onun için babası ile kavga ettiğinde ben devreye girip yumusattım kızıda babasınıda rabbim bahtını iyi etsin iyi insanlarla karşılastırsın onun hakkında kötü birsey isteyemem o benim canımın canı cünkü...lütfen bilmediğiniz konularda önyargılı yorum yapıpta beni kırmyaın çünkü kendimden ödün vererek ne fekadarlıklar yaptıgımı rabbim biliyor burada acıklamaya gerek yok

sadece annemin bana geceleri iğne oyası yapark biriktirdiği parayla alınan bilezik vs yi vermek istemiyorum çünkü paranın kıymatini bilen bi çocuk yok anlatabiliyormuyum ....zaten eşimde ben söylemeden sana ailenin taktıkları dursun dedi annemi düşünerek..
sizi kırmak için yazmadım ki normal olduğunu söylüyorum
sizin de geleceğinizi düşünmeniz normal dedim diğer mesajımda da okursanız eğer
mallar kimin olursa olsun herkes hak sahibi olacak merak etmeyin
istediğinizi verin istediğinizi vermeyin eşiniz anlayışlıymış zaten

arsa konusunda eşinizin sölediklerinden adil biri olduğunu çıkarıyorum
o kızına bakmak zorunda ve maaşı artınca da nafakayı da artırmak zorunda
siz de kendinizi ve çocuğunuzu düşünmek zorundasınız ve haklısınız
borcu beraber ödeyeceğinize göre zaten ikinizin çocuğuna kalması adil benim katım çocuğuma kalacak diyorsunuz öle oluversin
burda önemli olan adil olmak adil olursanız siz kazanırsınız
onlar paracı diye düşünmeniz yanlış ben de kuruşuma kadar kızıma harcıyorum
yanlış olduğunu bilsem de sanki parayla onun eksiklerini daha fazla giderebilirmişim gibi geliyor
ama ben de kızım 18 yaşına gelince babasının donuna kadar alıcam diğer çocuklarını düşünmeden kızına sahip çıkmadığı için

bu arada zamanında adil davranmayan dedemin mallarının 40 yıl sonra çocuğu olmayan dayımın ölmesiyle annemlere kaldığını da ekleyeyim öle az buz bir para da değil
hak her zaman yerini bulur
kızının hakkını gözetmezseniz mutlaka sizden veya çocuğunuzdan çıkar allah korusun

bu cümlenize hayretle baktım eşinizi ve sizin yasadıklarınızı bilemem bu yuzden yorum yapamacagım ama diğer cocukarının düşünmeden kendinizi düşünmeyin...

ben onun kızınıda düşünüyorum normalde boşandıklarında kadın 50 tl gibi bir nakafa talep etmiş ki eşim 10 yıldır bekar ve tüm aldığına kızına harcamış yani sorumsuz değil hep yanına almak iliglenmek istemiş izin verilmemiş sizin durumunuzla eşimin durumu bir değil yapılmayan değil aksıne daha cok yapılan var ki ben bile çoğu kez para gönderiyorum hakkı neyse alsın ..babası bazen ne cok harcıyor diye göndermek istemzken ben göndereceksin sorumluluğun diyorum...ama iste karsı taraf eşimin kızı ve eski eşi tarafından bu iyi niyet kullanılıyor keşke iyi nyetli olup sağol ya gönderiyorsun dese ilgileniyorsun dese bencillik yapılmasa benim bencillik yapmadığım gibi bu dünya belki 80 yıl ama öbür dünyasıda var benim ve eşimin vicdanı son derece rahat o tarafın rahat mı bilemem inş rahattır...eşim ölse ben kızıyle yine ilgilenir onu koruyup kollarım eşime sevgimden ve saygımdan

Back