Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..
- Konu Sahibi aybeniz15
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 34
Siz gurur yapip odaniza gecmissiniz. Ayni sekilde esiniz bu duruma karsilik verip salonda yatmis. Sizun gurur yapmaya nasil ki hakkiniz varsa esinizin de var. Ayrica ilk senelerde boyle sorunlar olur. Benim de esimle ilk iki sene cok sorunum oldu. Ve genelde esimden kaynakliydi. Sozler verdi ve bir cok kere tutmadi. Ben kac kere bosanmaya karar verdim, valizimi topladim. Simdi 4. Senem.. ilk iki senedeki sorunlarimin cogu cozuldu sukur.
- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Yani zaten geri adim attiginizi yazmışsınız ama,söylemeden duramicam, böyle bir sebepten tavır alan siz olmanıza rağmen eşiniz alttan almış bence uzatmayin ve zaten zor bir surecten geçerken böyle şeylere takilmayin bence he tabi saçma şeylerle hep trip atarız biz kadınlar Ama bu dönemde yapmayın bence
- 29 Eylül 2014
- 9.015
- 17.017
- 498
Söz verip bunu tutmaması kötü tabi ama zamanla huyunu değiştirebilir. Kişiler tepkilerini bıçak gibi kesip atarak bir anda değiştiremeyebilirler..
Eşiniz çabalıyor anladığım kadarıyla. Siz de çabalayın, bir çay için eşinizin kalbini kırmayın mesela. Ona örnek olun köstek değil. Sizin yaptığınız eşinizin motivasyonunu düşürmek sadece. Değişmek için emek sarf ediyorken o, böyle küçük bir nedenden dolayı sırtınızı dönüp yatmışsınız.
Söz verdi tutmadı kısmına takılmak yerine, eşim gerçekten çabalıyor ben ne yapıyorum acaba ikimiz için kısmına takılın bence siz.
Eşiniz çabalıyor anladığım kadarıyla. Siz de çabalayın, bir çay için eşinizin kalbini kırmayın mesela. Ona örnek olun köstek değil. Sizin yaptığınız eşinizin motivasyonunu düşürmek sadece. Değişmek için emek sarf ediyorken o, böyle küçük bir nedenden dolayı sırtınızı dönüp yatmışsınız.
Söz verdi tutmadı kısmına takılmak yerine, eşim gerçekten çabalıyor ben ne yapıyorum acaba ikimiz için kısmına takılın bence siz.
- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
Oyle yaptim canim. Cok haklisiniz. Iyi ki actim konuyu.. esim geldi eve ve gayet Iyi davrandim. O da bana oyle.. uzatmadim konuyu cnm. Tesekkur ederim.Söz verip bunu tutmaması kötü tabi ama zamanla huyunu değiştirebilir. Kişiler tepkilerini bıçak gibi kesip atarak bir anda değiştiremeyebilirler..
- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
ya kusura bakma eski konunu da hortlatmış gibi olucam ama bi geçmişe bakıyım dedim.
sadece ilk mesajını okuyarak yazıyorum bunu da.
ancak yine sen haksızsın. yok çayını içmiş diye adama surat yapıyorsun.
bence adamı yatağı ille geliceksin diye zorlamadan önce, ben ne yapıyorum da bu adam yatağa gelmek istemiyorum diye sor kendine.
bu evlilikte huzursuzluk çıkaran sensin gibi geldi bana.
çünkü çok mızmızsın tatlım. bunları senin için yazıyorum.
çünkü evliliğin yıkılırsa inan çok üzülürsün.
birbirinizin kıymetini bilin.
diğer konularında da hep bi boşanıcam sözleri var bence yazık toparlayın evliliğinizi , bir yuva kurmak o kadar zor ki.
sadece ilk mesajını okuyarak yazıyorum bunu da.
ancak yine sen haksızsın. yok çayını içmiş diye adama surat yapıyorsun.
bence adamı yatağı ille geliceksin diye zorlamadan önce, ben ne yapıyorum da bu adam yatağa gelmek istemiyorum diye sor kendine.
bu evlilikte huzursuzluk çıkaran sensin gibi geldi bana.
çünkü çok mızmızsın tatlım. bunları senin için yazıyorum.
çünkü evliliğin yıkılırsa inan çok üzülürsün.
birbirinizin kıymetini bilin.
diğer konularında da hep bi boşanıcam sözleri var bence yazık toparlayın evliliğinizi , bir yuva kurmak o kadar zor ki.
- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Ay böyle konuları okuyunca afakanlar basıyor bana.... güzelim ALLAH size dert vermemiş diye niye bu kadar kendini zorlayıp dert yaratiyorsun. Bu evlilik biterse Türk kadının fazla abartma ve nazindan, tribinden bitecek. bu erkekler gidip başka memleketten evlenmekte haklı bacim. Bu kadar Tribi kadın basimla ben çekmek.
- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
Aa öyle mi.eski konuyu neden hortlattınız
evet:)Aa öyle mi.