• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Haklisiniz hanimlar. Geri adim attim ben de zaten. esim aradi ve actim sakince telefonu.. simdi de sevdigi yemeklerden yapiyorum.

Siz gurur yapip odaniza gecmissiniz. Ayni sekilde esiniz bu duruma karsilik verip salonda yatmis. Sizun gurur yapmaya nasil ki hakkiniz varsa esinizin de var. Ayrica ilk senelerde boyle sorunlar olur. Benim de esimle ilk iki sene cok sorunum oldu. Ve genelde esimden kaynakliydi. Sozler verdi ve bir cok kere tutmadi. Ben kac kere bosanmaya karar verdim, valizimi topladim. Simdi 4. Senem.. ilk iki senedeki sorunlarimin cogu cozuldu sukur.

Febem yapma lütfen, eşin ne kadar yapıcı davranmış , aksine sen adamı çok zorlamışsın.Hiç birşey tek taraflı yürümez, biraz sakin ve yapıcı davranmanı temenni ediyorum.

Yani zaten geri adim attiginizi yazmışsınız ama,söylemeden duramicam, böyle bir sebepten tavır alan siz olmanıza rağmen eşiniz alttan almış bence uzatmayin ve zaten zor bir surecten geçerken böyle şeylere takilmayin bence he tabi saçma şeylerle hep trip atarız biz kadınlar Ama bu dönemde yapmayın bence

Benim uzatma nedenim esimin sozunde durmayip salonda uyumasiydi. Ama telefonla da arayinca yumusadim biraz.. Kim olsa 2 sene tek yatsa bir daha kaldiramaz soz almisken diye dusunuyorum.

Söz verip bunu tutmaması kötü tabi ama zamanla huyunu değiştirebilir. Kişiler tepkilerini bıçak gibi kesip atarak bir anda değiştiremeyebilirler..
Eşiniz çabalıyor anladığım kadarıyla. Siz de çabalayın, bir çay için eşinizin kalbini kırmayın mesela. Ona örnek olun köstek değil. Sizin yaptığınız eşinizin motivasyonunu düşürmek sadece. Değişmek için emek sarf ediyorken o, böyle küçük bir nedenden dolayı sırtınızı dönüp yatmışsınız.
Söz verdi tutmadı kısmına takılmak yerine, eşim gerçekten çabalıyor ben ne yapıyorum acaba ikimiz için kısmına takılın bence siz.

Söz verip bunu tutmaması kötü tabi ama zamanla huyunu değiştirebilir. Kişiler tepkilerini bıçak gibi kesip atarak bir anda değiştiremeyebilirler..
Eşiniz çabalıyor anladığım kadarıyla. Siz de çabalayın, bir çay için eşinizin kalbini kırmayın mesela. Ona örnek olun köstek değil. Sizin yaptığınız eşinizin motivasyonunu düşürmek sadece. Değişmek için emek sarf ediyorken o, böyle küçük bir nedenden dolayı sırtınızı dönüp yatmışsınız.
Söz verdi tutmadı kısmına takılmak yerine, eşim gerçekten çabalıyor ben ne yapıyorum acaba ikimiz için kısmına takılın bence siz.
Oyle yaptim canim. Cok haklisiniz. Iyi ki actim konuyu.. esim geldi eve ve gayet Iyi davrandim. O da bana oyle.. uzatmadim konuyu cnm. Tesekkur ederim.

ya kusura bakma eski konunu da hortlatmış gibi olucam ama bi geçmişe bakıyım dedim.
sadece ilk mesajını okuyarak yazıyorum bunu da.
ancak yine sen haksızsın. yok çayını içmiş diye adama surat yapıyorsun.
bence adamı yatağı ille geliceksin diye zorlamadan önce, ben ne yapıyorum da bu adam yatağa gelmek istemiyorum diye sor kendine.
bu evlilikte huzursuzluk çıkaran sensin gibi geldi bana.
çünkü çok mızmızsın tatlım. bunları senin için yazıyorum.
çünkü evliliğin yıkılırsa inan çok üzülürsün.
birbirinizin kıymetini bilin.
diğer konularında da hep bi boşanıcam sözleri var bence yazık toparlayın evliliğinizi , bir yuva kurmak o kadar zor ki.

adam bi çay fazladan içti diye bu kadar sorun etmenin ne gereği var?

Tm sozunde durmamis.
Ama sonra fazlasyla duzeltmis bence yani.
Tabi ben bu ozenmeleri neden yapti hala anlamadim.
Ayri yattjgi icinmi yoksa cayini ictigi icinmi?
Bi cay icme nelere sebep oldu be

siz bence tetikte bekliyormuşsunuz hata yapsın diye... bu hoşgörüsüzlükle işiniz çok zor. değil eş evlat olsa çekilmez böyle pireyi deve yapanlar kusura bakmayın:stop:

Ay böyle konuları okuyunca afakanlar basıyor bana.... güzelim ALLAH size dert vermemiş diye niye bu kadar kendini zorlayıp dert yaratiyorsun. Bu evlilik biterse Türk kadının fazla abartma ve nazindan, tribinden bitecek. bu erkekler gidip başka memleketten evlenmekte haklı bacim. Bu kadar Tribi kadın basimla ben çekmek.

bence o adam kzara sizden ayrılırsa ve makul bır hanımla tanışırsa murluluktan ölür kusura bakma,senın onunla durmaya gönlün yok

Psikolojik Danışmanlık yaptığını yazmışsın da. Konulara baktım psikolojik danışmanlık yapan imseye güvenim kalmadı. ......

Back