Ben bir kere evlenmiş boşanmış ve yeniden evlenmiş bir kadın olarak yorumlayacağım konunuzu ki, taraflı olmadığımı düşünün istedim bu açıklamayla.
İlk evliliğimde araç benim üzerimeydi ancak boşanma aşamasında eşimde ayrıca bir de şirket aracı olmasına rağmen arabayı kaçırdı. Sanırım o da araba benim üzerime olmasa satardı, iyi niyetli biri değildi.
Boşanma sırasında mahkeme kararı ile arabamı teslim etmek zorunda kaldı, tabi ki altınlarıma karşılık...
Yani evet, karşı taraf eğer kötü niyetliyse her şey olabiliyor.
Şimdiki evliliğimde evlendikten bir kaç ay sonra eşim arabamı değiştirdi ve bunun için kendisi ihtiyaç kredisi çekti, beğendiğim aracı aldı ve ben istemememe rağmen aracı benim üzerime yaptı, ki bu eşime güveniyorum, aklıma da takılmaz, boşanma konusunu çok şükür bir kez dile getirmeyiz zaten sürekli Allah korusun deriz.
Yani demem o ki, evet Sigorta için verilecek paraya yazık, ama eğer evliliğinizde sorun varsa arabayı kendi üzerinize almaya çalışın. Zaten evliliğinizde sorun yokken eşler arasında senin benİm lafı olmaz.
Dilerim huzurkaçırmadan ağız tadıyla halledersiniz.
Sadece erkeklerin tatlı dili sevdiğini, tatlı dil göstererek istediğinizi elde edebileceğinize inandığımı belirtmek isterim.