• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine bakmayan koca

artık kendi etmiş kendi bulmuş denecek kıvama gelmiş maalesef...
yani "gidip evimde oturacam bişi yapamam ben bu çileyi çekicem" dedikten sonra siz de daha fazla müdahil olmayın.

insan üzülür tabii ama koskocaman kadın. çoluk çocuk sahibi.. çileyi çekmekten başka çıkar yol olmadığını düşünüyorsa :KK14:

Adama diyecek kelam yok, kelimeler kifayetsiz.
Kusura bakmayında ancak bu kadar kan emici , tembel olunur en kibar haliyleee.
Dee kadın a da pes! Hep sorun hep sorun nerede bunun dayanağı? Neyw dayanarak, hangi birini görmezde gelerek evlenmiş, devam etmiş, araba almış, borç kapatmış, çalışmış, vermiş vermiş vermiiiş. Ama yetmemiş çocuk yapmış, ı ıh o da yetmemiş bi tane daha yapmış..
Bunları yaparken neye dayamış sırtını, neyle avunmuş anlamadım, anlamicam.
Boşansın yoksa daha çoook verir , çoook yedirir. Çoook çeker. Sonra "gün yüzü görmedim" der.
Görmez tabi.
Kızıyorum ya.

O kadina, kocasinin surekli arkasini toplayan ebeveyni gibi degil de karisi gibi davranmasini tavsiye ederdim. Ayrica boyle bir ortama "belki duzelir diye" cocuk getirip hem cocugun hayatini hem de kendi hayatini daha da zora soktugu icin bu akillica davranisindan oturu kendiisni kutlardim.

Back