o zaman bu arkadaşın dediği yöntemi uygula. başka türrlü senden habersiz harcama yapmasını engelleyemezsin.Hakkında kısıtlama talep ettiririm akrabama. Mal varlığını yönetemiyor, harcıyor, borç yapıyor, çocuğa bile bakamayacak duruma geldi diye.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evine bakmayan koca
- Konu Sahibi baby2stop
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
- 198
bu iş böyle gelmiş böyle gider maalesef.
adam hazır yiyiciliğe alışmış.
oturup çok ciddi bir konuşma yapmak lazım adamla.
elindeki tüm kredi kartlarını kırıp atıp yenisini çıkarttırmaması gerektiğini, tüm maaşının kontrolünü kadına vermesi gerektiğini, yoksa bu evliliğin yürümeyeceğini anlatması lazım birinin.
adam hazır yiyiciliğe alışmış.
oturup çok ciddi bir konuşma yapmak lazım adamla.
elindeki tüm kredi kartlarını kırıp atıp yenisini çıkarttırmaması gerektiğini, tüm maaşının kontrolünü kadına vermesi gerektiğini, yoksa bu evliliğin yürümeyeceğini anlatması lazım birinin.
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
İstediğinizi yazın yarın ona hepsini okutacağım çözüm ne olabilir daha çok merak ediyorum
hıcbıse yapılamaz adam alısmıs bu saatten sonra cok gectır..
- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
arabayı satsınlar borclardan kurtulsunlar.. kredı kartlarını kapatsın.. Borc yapmaya alısan bı ınsanla bas edılmez..hayır ısı gucu yokta bununla mı ugrasacak.. adama destek verdıkce zaten zıvanadan cıkmıs.. Kendısı gızlı bırıkım yapsın.. esıne hıc bahsetmeden.. yatırım olur..İleride ne olacagı bellı olmaz.. Muhtac kalmasın bu adama..
- 10 Ocak 2010
- 100
- 33
- 98
canım ztn herşeyi kendin yapıyorsun eğer alında varsa ayrıl bence hani eğer zorla devam ediyorsan evliliğe içten istemiyorsan çocuklar huzursuz ailede daha kötü büyüyor anne mutluysa daha sağlıklılar sen zaten herşeyin üstesinden gelebilecek güçtesin belli . yani önce karar ver bu adamlamı devam bunsuz mu çünkü her halukarda sen götürüceksin herşeyi adam değişmez anca bir umut gelişir belki
- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
çocuklar böyle bir baba profilinde daha sağlıksız büyüyecek bence..ilgisiz sevgisiz bir baba kendi paralayan bir anne....Benim yerimde olsanız yani çok yakınınız boşan diyorum çocuklar var diyor benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- 22 Ekim 2014
- 135
- 101
- 43
kadın çalışıyo ve kendi parasını kazanıyo ayrıca çocuklarına da kendisi bakıyor evide kendisi geçindiriyor. eee koca nerde ? kocası kocalık görevini sadece yatakta yapıosa afedersiniz ama s.et derim. onu herkes yapar dertli bacım. bu böyle gider. kadın kazanır adam yer çünkü tam bi hayvandır. yapacağı sey belli herşeyi tek başına yapıosa alsın bağrnın altına çocuklarını boşansın nafakasınıda alır bir sürü seyden parada gelir sana(davada iyi niyeti suistimal etmek, kocalık görevini yerine getirmemek,manevi yönden yıpratma v.s) çatır çatır alır parasını alır malını mülkünü çocuklarınıda mis gibi sil baştan yapıp yaşar bu kadar net! kadın saf değil saf olsa çalışıp parasını biriktiremez mal elde edemezdi akıllı kadın belli ki baksın kendi yoluna yazık etmesin kendine!Bayanlar çok yakınımın derdi ve çıkmazda olunca sizden akıl almak istedim.
Olay şu: 10 sene önce oğlan kızı sever annesine söyler ve kız da 1 kere görüşmeyle aile iyi dedi diye evlenir. Daha nişanlıyken başlar aslında adamın pervasızlıkları...Adam kargo firmasında asgari ücretle çalışır fakat sürekli şikayet ederek. Bu arada kız da sigortasız asgari ücretle çalışır ailesine de destek olur ama şikayet etmez. Nişanlısı na da sabırlı ol der. Evlenirler. Kız bilezikleriyle evine doğalgaz çeker. Adamın altına da araba çeker. Üstüne borçlanır onu da öder. Bu arada adam hala şikayet eder. Adam internet dolandırıcılarına para da kaptırır. Yine kadın teselli eder ama adam hala şikayet eder.
Kız sigortalı bir iştedir ama berbat bir yerde çalışır. Yine de çalışır. İstediği sevgi ve huzur dur. Kızın çocuğu olur. Ama kısa süre sonra annesini kaybeder. Yine sabreder.
Adam hala işinden şikayetçidir. Ben üniversite(aöf işletme) mezunuyum iyi şartlarda çalışmalıyım der.
Adam işten çıkar başka işe girer ama yine şikayet eder. Ordan çıkar başka yere girer ama yine o iş ona göre değildir. Oradan da ayrılır burada çalışır bu sefer aa firma kapanır ama zaten orası da iyi değildi.
Bu arada bir de kızı olur. Kadın belki daha hırslı olur diye düşünür. Evet birşeyler değişmeye başlar. Adam artık hem işini sevmez hem de evini sevmez. Zaten de işsiz kalmıştır. Ee koca üniversite mezunu adam her işte çalışmaz ya o da hemen iş bulamaz bu da yaklaşık 1 seneye tekabül eder. Bu arada işlere girer çıkar. Düzenli bir iş yoktur. Kadın ise dayanamaz ve 2 çocuğuna rağmen eski işine geri döner.
Adam sonunda iş bulur. 1500 tlye iş bulur istediği kadar iyi olmasa da idare eder. Kadın yorulmuştur. İşsizlik döneminde bütün birikimler erir gider.
Adam 10bin TL kredi çeker. Özel Üniversitede yüksek lisans yapmaya başlar. Para yokken bir de borç başlar. Kadın usanmıştır hayatından. Üstelik artık eşinin ilgisi de yoktur. Kadın işe toplu ulaşımla gider eşi arabasıyla.. Yine ses etmez kadın. Eşi ctesi çalışmaz kadın çalışır yine ses etmez. Kadın nöbete kalır kocası arabayla almaya tenezzül etmez yürüyerek gelirsin der yine ses etmez kadın. Susar susar. Ta ki oğlunun dersleri kötü gidene, öğretmenden şikayet gelene kadar. O zaman kadın bırakır işi.
Kocası deliye döner. Artık eve adam bakmak zorundadır.
Zaman geçer ve kadın nasıl olduysa öğrenir. Kocası maaş hesabına ait ek hesapta tam 1500tl içeridedir. Evet neredeyse maaşı kadar. Maaşı agi-yol vs. 1900 oldu. Bir de 2adet kredi kartı borcu da eklenir buna. Adam buldukça harcamış. Bulamasa da harcamış. Dışarıda okul arkadaşlarıyla lüks yemekler yemiş saçma market harcamaları yapmış sigara benzin ıvır zıvır derken sonuç hasta oğluna ilaç alamaz olmuş. Kadın elindekiyle borcu kapatmış. Adam yine borç yapmış.
Kadın yazın kızını bırakıp oğlunu da alıp sıcakta saatlerce yürüyerek geçici çalışmış bir bilezik yapmış. Oğluma sünnet yaparım diye... Adam bir şekil yine ikna etmiş kart borcunu kapatmış ama ek hesap borcu ve kredi borcu duruyormuş. Kadın bileziği de bozdurunca artık dayanamamış kartları kesmiş atmış. Adam yine kızmış. Neden kırdın diye.
Hikayemiz burada bitmedi. Sizce bu nasıl biter? Yani bu olay sizin en yakın arkadaşımızın teyzenizin annenizin ablanızın ya da kardeşinizin başına ya da sizin başnıza gelmiş olsa ne yaparsınız? Nolur akıl verin zira benimki durdu...
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Kadın en başından beri kocasının sorumsuzluğunu biliyormuş.Neden 2 çocuk doğurmuş.Bayanlar çok yakınımın derdi ve çıkmazda olunca sizden akıl almak istedim.
Olay şu: 10 sene önce oğlan kızı sever annesine söyler ve kız da 1 kere görüşmeyle aile iyi dedi diye evlenir. Daha nişanlıyken başlar aslında adamın pervasızlıkları...Adam kargo firmasında asgari ücretle çalışır fakat sürekli şikayet ederek. Bu arada kız da sigortasız asgari ücretle çalışır ailesine de destek olur ama şikayet etmez. Nişanlısı na da sabırlı ol der. Evlenirler. Kız bilezikleriyle evine doğalgaz çeker. Adamın altına da araba çeker. Üstüne borçlanır onu da öder. Bu arada adam hala şikayet eder. Adam internet dolandırıcılarına para da kaptırır. Yine kadın teselli eder ama adam hala şikayet eder.
Kız sigortalı bir iştedir ama berbat bir yerde çalışır. Yine de çalışır. İstediği sevgi ve huzur dur. Kızın çocuğu olur. Ama kısa süre sonra annesini kaybeder. Yine sabreder.
Adam hala işinden şikayetçidir. Ben üniversite(aöf işletme) mezunuyum iyi şartlarda çalışmalıyım der.
Adam işten çıkar başka işe girer ama yine şikayet eder. Ordan çıkar başka yere girer ama yine o iş ona göre değildir. Oradan da ayrılır burada çalışır bu sefer aa firma kapanır ama zaten orası da iyi değildi.
Bu arada bir de kızı olur. Kadın belki daha hırslı olur diye düşünür. Evet birşeyler değişmeye başlar. Adam artık hem işini sevmez hem de evini sevmez. Zaten de işsiz kalmıştır. Ee koca üniversite mezunu adam her işte çalışmaz ya o da hemen iş bulamaz bu da yaklaşık 1 seneye tekabül eder. Bu arada işlere girer çıkar. Düzenli bir iş yoktur. Kadın ise dayanamaz ve 2 çocuğuna rağmen eski işine geri döner.
Adam sonunda iş bulur. 1500 tlye iş bulur istediği kadar iyi olmasa da idare eder. Kadın yorulmuştur. İşsizlik döneminde bütün birikimler erir gider.
Adam 10bin TL kredi çeker. Özel Üniversitede yüksek lisans yapmaya başlar. Para yokken bir de borç başlar. Kadın usanmıştır hayatından. Üstelik artık eşinin ilgisi de yoktur. Kadın işe toplu ulaşımla gider eşi arabasıyla.. Yine ses etmez kadın. Eşi ctesi çalışmaz kadın çalışır yine ses etmez. Kadın nöbete kalır kocası arabayla almaya tenezzül etmez yürüyerek gelirsin der yine ses etmez kadın. Susar susar. Ta ki oğlunun dersleri kötü gidene, öğretmenden şikayet gelene kadar. O zaman kadın bırakır işi.
Zaman geçer ve kadın nasıl olduysa öğrenir. Kocası maaş hesabına ait ek hesapta tam 1500tl içeridedir. Evet neredeyse maaşı kadar. Maaşı agi-yol vs. 1900 oldu. Bir de 2adet kredi kartı borcu da eklenir buna. Adam buldukça harcamış. Bulamasa da harcamış. Dışarıda okul arkadaşlarıyla lüks yemekler yemiş saçma market harcamaları yapmış sigara benzin ıvır zıvır derken sonuç hasta oğluna ilaç alamaz olmuş. Kadın elindekiyle borcu kapatmış. Adam yine borç yapmış.
Kadın yazın kızını bırakıp oğlunu da alıp sıcakta saatlerce yürüyerek geçici çalışmış bir bilezik yapmış. Oğluma sünnet yaparım diye... Adam bir şekil yine ikna etmiş kart borcunu kapatmış ama ek hesap borcu ve kredi borcu duruyormuş. Kadın bileziği de bozdurunca artık dayanamamış kartları kesmiş atmış. Adam yine kızmış. Neden kırdın diye.
Hikayemiz burada bitmedi. Sizce bu nasıl biter? Yani bu olay sizin en yakın arkadaşımızın teyzenizin annenizin ablanızın ya da kardeşinizin başına ya da sizin başnıza gelmiş olsa ne yaparsınız? Nolur akıl verin zira benimki durdu...
Neden gitmiş kocasının altına araba çekmiş
Neden borçlarını temizlemiş.
Neden bunca sorumsuzluğa ses çıkarmamış
Neden bu kadar gözüne sokulan gerçeklere rağmen gidip altın bileziğini de heba etmiş.
Neden neden neden mesela...
- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 38
- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
keşeke hikaye olsaydı çünkü hikayelerin sonu güzel biter kötüler cezasını bulur ve hikayeden bir ders alır ,iyilerde hep kazanır..ama bu hikayenin sonu mutlu son değil...kadın burada çok güçlü 2 çocuğuna bakıp senelerce ev geçindirmiş ve de bir adama bakmış yıllarca...maddi manevi... evliliğin kutsallığına inanıyor kadın ama bunun için neden bu kadar eziliyor.. neden bu kadar güçlüyken hep güçsüzü oynuyor kendini bile idare edmeyen bir insan için neden katlanıyor sebep ne...Bayanlar çok yakınımın derdi ve çıkmazda olunca sizden akıl almak istedim.
- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
ben ilk çocuğa kalmadan boşanırdım o yüzden ne yaparım diyemicem. hazır yiyici , sürekli şikayet eden, borç manyağı erkeklerden tiksiniyorum. kadından gelecek paraya göz diken erkeklere (erkek misin lan sen) demek istiyorum. üniversite mezunuymuş bu ülkenin yarısı işletme mezunu haberi yok nedir yani açıköğretim tıp okusaydı da adam gibi bi iş bulsaydı o zaman.
- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
evlenecek genç kızlar bu konuyu iyi okusun da para mutluluk getirmez lafını bi bıraksınlar artık. mutluluğu tek başına getirmez ama emin olun mutsuzluğu çok güzel getirir. sevgi aşk filan çoğu adamda evlendikten sonra yalan oluyo, iyi bi işi çalışkan bi karakteri yoksa EVLENMEYİN. Sonradan aşk gidince elinizde binlerce lira borç kalıyo.
Merhaba bayanlar, ablamla ilgili son olanlar... Bir süre herşey yolunda gibi giderken adam yine gitti kredi kartı çıkarttı. Ablam duyunca çıldırdı ve gelince vereceksin bana falan dedi ama Bununla bitmedi tabii birkaç gün sonra ablam telefonda sms görüyor bankadan gelmiş kredi borcu ödenmemiş. Adama ödemedin mi demiş o da başka bankadan borç alıp diğer borçları kapatacağını söylemiş. Tabii ablam çıldırmış. Kavga kıyamet derken adam ablama sanane beğenmiyorsan babanın evine git demiş. Ablam salya sümük bana geldi. Ban de bu gece bende kal nasılsa gelicek peşinden dedim. 1 saat durdu. Çocuklarım var ben yapamam gidicem dedi. Çocuklar babannesinde 1 Gece bişi olmaz falan filan dedim ama nafile. Gidip ne yapacaksın dedim gidip evimde oturacam bişi yapamam ben bu çileyi çekicem dedi. Uzamasını istemiyorum felan dedi kızdım ama yine de gitti 1 haftadır da ben de konuşmuyorum. Ertesi gün gün boyu baş ağrısı çektim. Hala resmen depresyona girdim. Kendimden de nefret ettim. Birşey yapamamak çıldırttı beni. İşte böyle durumlar. Burada yazmak da hem bir nebze olsun beni rahatlatıyor hem de yeni evleneceklere belki ders olur.