Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evine bakmayan koca
- Konu Sahibi baby2stop
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
canım sen daha güzel özelteyivermişsin.
ben de aynen senin gibi düşünüyorum.
bak aşağıdaki yorumumda bi arkadaşımdan bahsediyorum ya benim arkadaş ta aynen senin yazdığın gibi diyor, "Allah bana bu derdi verdi çekmek zorundayım,mükafatını da verecektir".
hastalıklı bir düşünce ve beni çileden çıkarıyor açıkcası.
bu tip kadınlar çilelerine aşık oluyolar resmen.
yeri geliyor çocuklarını harcıyolar da adama kıyamıyolar.
tabi bu konudaki kadını tam olarak tanımıyoruz genel yorumlar benimkisi ama
ben dibimdeki örnekten yola çıkarak böyle düşünüyorum.
kadının çekmediği çile kalmadı,bütün parasını yediriyor,türlü işkence görüyor da boşanmalıyım demiyor.
ne tür bir beyin tutulmasıysa artık.
Benim cevremdekiler de genelde boyle. Bi de diyolar ki bosanmak kolay olani. Zor olan cekmek mucadele etmek. E mucadele et o zaman. Gelip aglasma.
Olan cocuklara oluyor. Kimse oyle bi babayla buyumek istemez. Herkes dimdik ve guclu bir anneyle buyumeyi tercih ederdi. Cocuklar sandigimizdan daha akilli.
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Benim ailemde ve çevremde aynen böyle adamlar vardı sonuçları yazıyorum annem : boşandı şimdi kendi parası ile evi var yazlığı var 15 yılın sonunda. Teyzem : boşandı şimdi kendi parası ile evi var kızını evlendirdi. Halam : boşandı arabası var yazlık aldı her yıl 1 ülkeye tatile gidiyor .. Nasıl mı oldu bunlar ? Çünkü bir asalak yok hayatlarında çalışıp biriktirip ev kredisi araba kredisi alıp ödediler çocuklarına baktılar ..
Masallah keske annelerimiz boyle guclu olabilseydi. Onunde guzel orneklerle yetismissin sanslisin.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Yazacakların seni incitmesin lütfen. Belki göremediğin doğrular bunlar..Bayanlar çok yakınımın derdi ve çıkmazda olunca sizden akıl almak istedim.
Olay şu: 10 sene önce oğlan kızı sever annesine söyler ve kız da 1 kere görüşmeyle aile iyi dedi diye evlenir. Daha nişanlıyken başlar aslında adamın pervasızlıkları...Adam kargo firmasında asgari ücretle çalışır fakat sürekli şikayet ederek. Bu arada kız da sigortasız asgari ücretle çalışır ailesine de destek olur ama şikayet etmez. Nişanlısı na da sabırlı ol der. Evlenirler. Kız bilezikleriyle evine doğalgaz çeker. Adamın altına da araba çeker. Üstüne borçlanır onu da öder. Bu arada adam hala şikayet eder. Adam internet dolandırıcılarına para da kaptırır. Yine kadın teselli eder ama adam hala şikayet eder.
Kız sigortalı bir iştedir ama berbat bir yerde çalışır. Yine de çalışır. İstediği sevgi ve huzur dur. Kızın çocuğu olur. Ama kısa süre sonra annesini kaybeder. Yine sabreder.
Adam hala işinden şikayetçidir. Ben üniversite(aöf işletme) mezunuyum iyi şartlarda çalışmalıyım der.
Adam işten çıkar başka işe girer ama yine şikayet eder. Ordan çıkar başka yere girer ama yine o iş ona göre değildir. Oradan da ayrılır burada çalışır bu sefer aa firma kapanır ama zaten orası da iyi değildi.
Bu arada bir de kızı olur. Kadın belki daha hırslı olur diye düşünür. Evet birşeyler değişmeye başlar. Adam artık hem işini sevmez hem de evini sevmez. Zaten de işsiz kalmıştır. Ee koca üniversite mezunu adam her işte çalışmaz ya o da hemen iş bulamaz bu da yaklaşık 1 seneye tekabül eder. Bu arada işlere girer çıkar. Düzenli bir iş yoktur. Kadın ise dayanamaz ve 2 çocuğuna rağmen eski işine geri döner.
Adam sonunda iş bulur. 1500 tlye iş bulur istediği kadar iyi olmasa da idare eder. Kadın yorulmuştur. İşsizlik döneminde bütün birikimler erir gider.
Adam 10bin TL kredi çeker. Özel Üniversitede yüksek lisans yapmaya başlar. Para yokken bir de borç başlar. Kadın usanmıştır hayatından. Üstelik artık eşinin ilgisi de yoktur. Kadın işe toplu ulaşımla gider eşi arabasıyla.. Yine ses etmez kadın. Eşi ctesi çalışmaz kadın çalışır yine ses etmez. Kadın nöbete kalır kocası arabayla almaya tenezzül etmez yürüyerek gelirsin der yine ses etmez kadın. Susar susar. Ta ki oğlunun dersleri kötü gidene, öğretmenden şikayet gelene kadar. O zaman kadın bırakır işi.
Kocası deliye döner. Artık eve adam bakmak zorundadır.
Zaman geçer ve kadın nasıl olduysa öğrenir. Kocası maaş hesabına ait ek hesapta tam 1500tl içeridedir. Evet neredeyse maaşı kadar. Maaşı agi-yol vs. 1900 oldu. Bir de 2adet kredi kartı borcu da eklenir buna. Adam buldukça harcamış. Bulamasa da harcamış. Dışarıda okul arkadaşlarıyla lüks yemekler yemiş saçma market harcamaları yapmış sigara benzin ıvır zıvır derken sonuç hasta oğluna ilaç alamaz olmuş. Kadın elindekiyle borcu kapatmış. Adam yine borç yapmış.
Kadın yazın kızını bırakıp oğlunu da alıp sıcakta saatlerce yürüyerek geçici çalışmış bir bilezik yapmış. Oğluma sünnet yaparım diye... Adam bir şekil yine ikna etmiş kart borcunu kapatmış ama ek hesap borcu ve kredi borcu duruyormuş. Kadın bileziği de bozdurunca artık dayanamamış kartları kesmiş atmış. Adam yine kızmış. Neden kırdın diye.
Hikayemiz burada bitmedi. Sizce bu nasıl biter? Yani bu olay sizin en yakın arkadaşımızın teyzenizin annenizin ablanızın ya da kardeşinizin başına ya da sizin başnıza gelmiş olsa ne yaparsınız? Nolur akıl verin zira benimki durdu...
Bir kere günümüzde herkes üniversite mezunu, eski jenerasyon hariç herkes. AÖF üniversiteden sayılıyorsa bu kadar üni mezunu işsiz nereden geliyor?
Eşin kendini çok fazla dev aynasında görmüş. Ailesinden üni mezunu olup da iyi bir işi olan hiç yok sanırım ki AÖF mezunu olup da kendini bir şey sanmış çok fazla.
Kaldı ki kişi Oxford mezunu olsun eğer hiç bir iş yapmıyorsa ve evdeyse ne faydası var okuduğu okulun. Sen de bu gerekçeleri haklı bulmuşsun sanki..
O öyle alışmı, sen de böyle verici olmaya..
Bu böyle devam eder...
Yazacakların seni incitmesin lütfen. Belki göremediğin doğrular bunlar..
Bir kere günümüzde herkes üniversite mezunu, eski jenerasyon hariç herkes. AÖF üniversiteden sayılıyorsa bu kadar üni mezunu işsiz nereden geliyor?
Eşin kendini çok fazla dev aynasında görmüş. Ailesinden üni mezunu olup da iyi bir işi olan hiç yok sanırım ki AÖF mezunu olup da kendini bir şey sanmış çok fazla.
Kaldı ki kişi Oxford mezunu olsun eğer hiç bir iş yapmıyorsa ve evdeyse ne faydası var okuduğu okulun. Sen de bu gerekçeleri haklı bulmuşsun sanki..
O öyle alışmı, sen de böyle verici olmaya..
Bu böyle devam eder...
yani bu da var açıköğretim mezunları da tamam bir nevi okumuş bir yere kadar ama boğaziçinden mezun olan adam da işsiz geziyor veya hak ettiğinden çok daha düşük maaşlarla eşek gibi çalışıyor. bu iş beğenmemek de nedir. pazarda çalışırsın eşini aç bırakmazsın.
bir de sorun sadece iş beğenmemek değil. arabasını eşine aldırtıyor, üstüne eşi işe minibüsle giderken kendi arabayla gidiyor. bir lüks düşkünlüğü kendini beğenmişlik. ona buna yemek ısmarlıyor evde borçları ödeyen bir kadın var.
bu ek hesap meselesi çok can yakar ben söyleyeyim. ilk fırsat hemen ek hesabı tamamen kapatın çünkü ordaki borcu kapattıkça sen ona yeniden harcama limiti veriyosun sadece. gerekirse müşterek hesap açın kimse birbirinden haberi olmadan para falan çekemesin. kartları da kendi adına iste ve kesinlikle onun adına banka ile hiçbir irtibat ıolmasın. öbür türlü ömrünün sonuna kadar borç ödersin
- 23 Eylül 2014
- 277
- 216
- 103
Bu hikaye çok tanıdık geldi bana aynı benim görümcem ve eşiYazık görümcem eşini çamurdan çıkardıkça oda aynı sizin anlattığınız gibi olsada harcar olmasada nasıl ödenecek diye düşünmez sonuçmu yavaş yavaş görümcemde ona benzemeye başladı borç batağındalar ve umurlarında değil iki oğlu var seneye üniversiteye başlayacak ama anne baba gezelim tozalım aaa yeni bi yer açılmış oaraya da gidelim hergün alışveriş yapalım kartlardan ondan çekelim ötekini ödeyelim ötekinden çekip şunu ödeyelim borcu borçla kapatan defalarca eve haciz gelen ama buna rağmen 40 yaşında olup akıllanmayan... hayatı sadece yemek, içki içmek gezip tozmak ve borç takmak zanneden bir aile Allahtan eşim hiç öyle değil ve ablasına çok söyler hep kızar ve onlardan çok uzak durur ara demesem aramaz bile... borç isterler vermez çünkü çok verdik hiç ödemediler..... yani o anlattığınız bayan yanlız değil çok öyleleriiiii
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
valla evine bakmayan adamdan koca olmaz, evine de bakmıcaksa ne işe yarar bi koca bilemiyorum
ama kız çok hatalar yapmış çok taviz vermiş bir de üstüne çocuk yapmış
bu kadar poh poha kim olsa burnu kalkar
adam lüks yaşamak istiyor, kadın eski tip biriktirelim bişeyler sahibi olalım derdinde, yani aslında temelde bir uyumsuzluk var,
ama bence yine düzelebilirler adamın sevdiği saydığı bir büyüyü konuşmalı, çift dengi insanlarla arkadaşlık etmeli
ama kız çok hatalar yapmış çok taviz vermiş bir de üstüne çocuk yapmış
bu kadar poh poha kim olsa burnu kalkar
adam lüks yaşamak istiyor, kadın eski tip biriktirelim bişeyler sahibi olalım derdinde, yani aslında temelde bir uyumsuzluk var,
ama bence yine düzelebilirler adamın sevdiği saydığı bir büyüyü konuşmalı, çift dengi insanlarla arkadaşlık etmeli
- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
Tamam işte hepsinin merkezinde gerçek kendini bilmeyen bir beğenmişlik var.yani bu da var açıköğretim mezunları da tamam bir nevi okumuş bir yere kadar ama boğaziçinden mezun olan adam da işsiz geziyor veya hak ettiğinden çok daha düşük maaşlarla eşek gibi çalışıyor. bu iş beğenmemek de nedir. pazarda çalışırsın eşini aç bırakmazsın.
bir de sorun sadece iş beğenmemek değil. arabasını eşine aldırtıyor, üstüne eşi işe minibüsle giderken kendi arabayla gidiyor. bir lüks düşkünlüğü kendini beğenmişlik. ona buna yemek ısmarlıyor evde borçları ödeyen bir kadın var.
bu ek hesap meselesi çok can yakar ben söyleyeyim. ilk fırsat hemen ek hesabı tamamen kapatın çünkü ordaki borcu kapattıkça sen ona yeniden harcama limiti veriyosun sadece. gerekirse müşterek hesap açın kimse birbirinden haberi olmadan para falan çekemesin. kartları da kendi adına iste ve kesinlikle onun adına banka ile hiçbir irtibat ıolmasın. öbür türlü ömrünün sonuna kadar borç ödersin
Anası çok fazla pohpohlamış bunu küçükken.
Hala anasının paşası mı eşin?
- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Adam sadece yemiş , hiçbir şey yapmamış.Sanki rahattalar gibi bir de yüksek lisans'a Başlamış, kadıncağızı çocuklarını sıcak soğuk dememiş yürütmüş.Bu adam da vicdan namına Kırıntı yok belli, Paraları saçmaktan başka ne yapmış ki? Arkadaşınız zırnık koklatmasın artık çocukları için para biriktirsin.
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Ben neden bileziklerimle eve doğalgaz çekip bir de eşimin altına araba çekiyorum, neden bu adama 2 çocuk yaptım bile bile, neden aile iyidir dediyse iyidir dedim evlendim, neden rahata alıştırdım bunları sorardım kendime. O bilezikler benimse hakkımsa neden eşimin hem de asgari ücretle çalışan ve buna rağmen borç yapan evin doğalgazını bile kendi döşemeye tenezzül etmeyen birine hediye gibi araba alayım. Böyle şımartır, her şeyi siz hallederseniz o da böyle ileri gider. Zaten o zihniyette bir adammış daha da ileri gitmiş. Olan 2 çocuğa olur. Geçinebileceksin ailenizde kabul edecekse ayrılın bitsin ne yaparsa yapsın. Keşke arabayı üzerinize yapsaydınız bari satardınız.
Sordum bankaya şahsi hesabı olduğundan dilediginde hesap açar kart alır kredi çekermişbankaya talimat ver benden habersiz kredi, ek hesap ve kredi kartı açılmayacak diye. eş rızası olmadan açılamayabiliyor. sen kartları kestin de onları yeniden çıkarması en fazla 15 gün alır ne var ki.
- 29 Eylül 2014
- 8.998
- 16.970
- 498
Nasıl olacak bilginiz var mı nereye başvurulurHakkında kısıtlama talep ettiririm akrabama. Mal varlığını yönetemiyor, harcıyor, borç yapıyor, çocuğa bile bakamayacak duruma geldi diye.
- 29 Eylül 2014
- 8.998
- 16.970
- 498
Ha bir de boşanma davasına ben bakarım.
Dava açmanız gerekli. Biraz detaylı bir işlem avukat yardımı gerekli.Nasıl olacak bilginiz var mı nereye başvurulur
- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
- 133
arkadasiniz hatali.. cok net... boyle bi.adami hayatinda tuttugu surece omur boyu surunur... ben anlamiyoeum.bazi.kadinlr neden bu kadar fedakar.olup yukun.altina giriyor.. neden kendine acimiyor...
o adami hayatinda tutarak cocuklarina cooooook haksizlik.ediyor... lurfen bunu arkadasiniza soyleyin... daha fazla.beslemesin o adami.. yoldurmasin kendini daha fazla... cocuklarini dusunsun birazda.... o adami degil...
o adami hayatinda tutarak cocuklarina cooooook haksizlik.ediyor... lurfen bunu arkadasiniza soyleyin... daha fazla.beslemesin o adami.. yoldurmasin kendini daha fazla... cocuklarini dusunsun birazda.... o adami degil...