• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akışına mı bırakmalıyım , ne yapmalıyım bilemiyorum..

Canım benim bence hatalı olan sensin. Arkadaşların yazdıklarını ve ya ilk yazın dışındakileri okumadım. Sen eşine çayını içtiği için kırılmışsın, o da senin bunun üzerine takındığın tavra belli ki kırılmış. Ona "Hayatım çayımız zaten döküldü, niye benimkini de içiyorsun? Beni düşünmemen kalbimi kırdı." desen eşin eminim gidip sana koca bir çaydanlık çay demlerdi. Tamam onun da salon da uyuması yanlış, hem de sana söz vermesine rağmen, tepkine anlam veremediği için o da böyle mantıksızca davranmış bence. Ayrıca eşin sabah gönlünü almak için çabalamış, demek ki hatasını seni kırdığını farketmiş, sevdiğin şeyleri hazırlamış ama sen ona eşlik etmemişsin. En kötüsü de adamı yok saymışsın canım, sorduğu soruya cevap vermemişsin. Bu benim en çok kızdığım, en çok kırıldığım şeylerden biridir. Eminim o da kırılmış ve kızmıştır. O kadar şeyden sonra boşanma gibi ciddi bir kararın eşiğinden döndükten sonra lütfen artık birbirinizin değerini bilin; küçük güzel bir kızınız varmış hem de, olur olmaz şeylere kırılmayın, sen diliyle değil-ben diliyle konuşmaya özen gösterin, birbirinize karşı açık olun. Bunları yaptıktan sonra arada sevgi ve saygı varsa bence bir sorun kalmayacaktır.
Evet onu Yok saydim, beni kucaklayip kahvaltiya goturmeye calisti, ben yuzune bile bakmayip kucagina alamamasi icin Kendimi direttim... Simdi de beni aramadi bile :( uzatmamaliyim farkettim.

Cnm tel den giriyorum. Tel de turkce secenek Yok yurtdisindan almistim.. o nedenle ayarlayamadim . Yorumunuzu dikkate alcam. Haklisiniz. Uzatmicam.
benim tel de yurtdisi. turkce olmasa da otomatik duzenleyi iptal edersen kelimelerin degismez.

Yapmayin Allah aşkina eşim bana 1 bardak çay için surat assa ben de gidip yatmazdim yanina ben eşinde hata göremedim

'Cayimi kimselere icirmem!!!' :KK70:
(Konunun tamamini okumaya usenen arkadaslar icin konunun özeti yukaridadir.)

Arkadaslar simdi esim aradi beni ve hicbisey olmamis gibi davrandi. Nasilsin bebis napiyo, birsey lazimmi falan filan.. sanirim salonda uyumasinin hesabini daha sonra yumusak bir dille sormaliyim. Daha dogrusu bunun beni Nasil uzdugunu anlatmaliyim..

Evet onu Yok saydim, beni kucaklayip kahvaltiya goturmeye calisti, ben yuzune bile bakmayip kucagina alamamasi icin Kendimi direttim... Simdi de beni aramadi bile :KK43: uzatmamaliyim farkettim.
Sen ara o zaman canım benim. Eşinin sevdiği yemeklerden yap ve ara, ona sevdiği yemekleri yaptığını söyle. O da uzatmayacaktır. Güzel bir akşam geçirin, kızınızı sevin, birlikte uyuyun. Ama şimdi ara lütfen, ara ki aranız daha çok açılmasın. Bizi de durumdan haberdar et lütfen. :)

kusurabakmada sende anlasma yaptin diye biraz şımarmışın..Alt tarafi cay neden gidiyosun yatiyosun ortami bozuyosun haksizsin... bazen abartiyosunuz valla hayretle bakiyorum

bence takilma bunlara bu kadar nolmus uzandiysa salona belki bisey dusunuyor yada ne biliyim seni rahatsiz etmek istemedi uyuyamadida bu kadar uzatmayin nolur yeni barismiskende tam ne guzel barismissiniz iste Rabbim saglik uzun omur ve mutluluk versinde yavrunuzla esinizle uzun yillar musmutlu olun ayrintilara takilmayin

Hayati kendinize bu kadar zorlastirmayin. Darilmissiniz cok basit bir seyden ama ozur dilemis neler neler yapmis adam hala trip yapmaya devam etmissiniz. Tuketmeyin iliskinizi bu sekilde. Zaten zor gunler yasamissiniz daha toleransli olsanız en once kendinize iyilik etmis olursunuz.

karşınızda çabalayan bir adam var, bir çay için surat asıp çocuk gibi yatağa yatan sizsiniz, siz başlatmışsınız. kocanız düzelme yoluna girmiş, yardımcı olacağınıza hala sabah surat asıp uzatmışsınız.
bazı huylar öyle bıçak gibi kestirilip atılamaz, geçiş dönemi gerekir, adam uğraşıyor işte.

Sen ara o zaman canım benim. Eşinin sevdiği yemeklerden yap ve ara, ona sevdiği yemekleri yaptığını söyle. O da uzatmayacaktır. Güzel bir akşam geçirin, kızınızı sevin, birlikte uyuyun. Ama şimdi ara lütfen, ara ki aranız daha çok açılmasın. Bizi de durumdan haberdar et lütfen. :)
Canim aramama gerek kalmadi , o aradi :) ama ben de uzatmadim actim telefonu.. Su Anda da sevdigi yemekleri yapiyorum. Ama Yine de Cok simartmim diyorum sonucta sozunden cayan biri . Ama uzatmicam cnm Tesekkurler .

Bi cay icin trip atilir mi Allahaskina ya adamda yazik aslida ne kadar bosanmak istemedigi belli koltukta yatmis olabilir cikip alsaydin kocani ...

Back