Canım benim bence hatalı olan sensin. Arkadaşların yazdıklarını ve ya ilk yazın dışındakileri okumadım. Sen eşine çayını içtiği için kırılmışsın, o da senin bunun üzerine takındığın tavra belli ki kırılmış. Ona "Hayatım çayımız zaten döküldü, niye benimkini de içiyorsun? Beni düşünmemen kalbimi kırdı." desen eşin eminim gidip sana koca bir çaydanlık çay demlerdi. Tamam onun da salon da uyuması yanlış, hem de sana söz vermesine rağmen, tepkine anlam veremediği için o da böyle mantıksızca davranmış bence. Ayrıca eşin sabah gönlünü almak için çabalamış, demek ki hatasını seni kırdığını farketmiş, sevdiğin şeyleri hazırlamış ama sen ona eşlik etmemişsin. En kötüsü de adamı yok saymışsın canım, sorduğu soruya cevap vermemişsin. Bu benim en çok kızdığım, en çok kırıldığım şeylerden biridir. Eminim o da kırılmış ve kızmıştır. O kadar şeyden sonra boşanma gibi ciddi bir kararın eşiğinden döndükten sonra lütfen artık birbirinizin değerini bilin; küçük güzel bir kızınız varmış hem de, olur olmaz şeylere kırılmayın, sen diliyle değil-ben diliyle konuşmaya özen gösterin, birbirinize karşı açık olun. Bunları yaptıktan sonra arada sevgi ve saygı varsa bence bir sorun kalmayacaktır.