Eşimin aklına giren kv

Bana öyle geliyor ki sen eşinin ailesine takık vaziyettesin
19 yaşındaki görümcesine buradan güldüren sen değilmiydin
Kuzum vala senin işin zor
Böyle mi düşünüyorsunuz gerçekten. O konuyu açın bir tekrar okuyun kimse gülmedi. Demekki sadece kendi kendinize gülmüşsünüz gülünecek ne varsa. Hayal aleminde yaşıyorsunuz sanırım sizin işiniz baya bir zor asıl...

Evlenmeden önce bu kukla tavırlarını fark etmişmiydiniz yoksa birden bu olayla mı anladınız

Korona bi bize var herhalde, milletteki rahatlığa bak vay be, bütün akrabalar toplanacakmış he mi? Bravo.
Yanarim yanarim, boyle insanlar yuzunden corona olursam ona yanarim.
3 yasindaki cocugum bile nasil hareket etmesi gerektigini biliyor. Carsambalari disari cikma gununde ayak parmaklari uzerinde gidiyor. Var ol evlat bir cok yetiskinden daha akillisin! Umuklerini sıkasim geliyor boylelerin bir de utanmadan yazabiliyorlar.

Malesef biz de marttan beri evdeyiz ailemi 4 aydır görmüyorum . İşyerimiz kapalı aylardır, çalışanlar işsiz. Böyle düşüncesiz insanlar yüzünden !!
Asla hakkımı helal etmiyorum asla.

Malesef biz de marttan beri evdeyiz ailemi 4 aydır görmüyorum . İşyerimiz kapalı aylardır, çalışanlar işsiz. Böyle düşüncesiz insanlar yüzünden !!
Asla hakkımı helal etmiyorum asla.
Evet bizde aynı şekilde üstelik eşimden de 77 gündür uzağım ama dışarıda maske takıp burnu açık gezen insanları gördükçe deliriyorum.

Corona zamaninda verdiğiniz müthiş öneri için teşekkür ederiz.
Size vermedim öneriyi, konu sahibine verdim farkettiyseniz. Eşi gidiyormuş her halükarda konuyu anlayabildiyseniz; e bu durumda kendisi de gidebilirdi. Tek kişinin kendini koruması bir şey ifade etmiyor ne de olsa. Hanımefendi gitmese ne olur eşi gidiyor, olacaksa eğer taşıyıcılık yapacaktır zaten.

Bana yorum yapmamış olmanız size yorum yapamayacagim anlamına gelmiyor. Burasıbu konuda özgür bir platform. Konuyu çok net anladım teşekkür ederim ama yanlışa
- Olmuş bir hata e sende gitsene ne duruyorsun evde
demek bana akıl kârı gelmedi.
Bir vatandaş olarakta herkesin sorumluluğu ve hakkının oldugu bir konuda bu yanlış diyebilirim, derim. Söylediğiniz tamamen yanlış.

Hanımefendinin söyledikleri doğrultusunda benim söylediklerim gayet de doğru. Bizim diyalogumuza hakim değilsiniz pek, o yüzden tek bir cümleye takılmayın derim.

Ben olsam sizi yalnız bırakıp gidişini takmam, bu durumda gidişini takarım. Ailem 2.5 saat uzakta. Annemi babamı 82 gündür görmüyorum, bu 82 günde toplasan 4-5 kez market dışında asla çıkmadık. Harcı alem çıkıyorsunuz ya, ömrümce etmediğim bedduaları ediyorum. Yazıklar olsun eşinizin zihniyetine. Sizlerin yüzünden ikinci dalga gelecek ve bizler 3 ay daha ailemizi göremeyeceğiz. Nasıl insanlarsınız siz ya, böyle saldırsam hırsımı anlatamam sizin gibilere!!!!!!!!!

Aaaaaa lütfen biz eşşek başıyız çünkü 3 aydır evdeyiz..... onlar takılsınlar yaaa, gezsinler.

Ben de etmiyorum, ahirette paramparça edeceğim bu tipleri...

Kendimi ikinci plana atılmış bir salak gibi hissediyorum yerine, bu kadar insan bu virüste ve bu yasakta toplanıyor. Herhalde bunlar salak demeniz gerekiyor. Ayrıca üzülmeniz gereken şey bu değil. eşinizin virüs kapma ihtimalinin sizin kendinizi itham ettiğiniz salak sıfatına sahip olma ihtimalinizden daha yüksek olmasına üzülmelisiniz

Hepiniz çok haklısınız bana fesat diyen arkadaş hariç. bilinçsiz bir toplumuz biz. Eşimde bunlardan biri malesef. Çok üzgünüm.
Fesat diyen arkadaşada şunları söylemek istiyorum.. siz beni ne kadar tanıyorsunuzda hemen bir konuda fesat olduğumu söyleme cürretinde bulunuyorsunuz. Burada fesat biri varsa o da kayınvalidemdir net.

Ben bu kk yi okuyunca cidden çok şaşırıyorum.gepgenc insanlar daha yeni evliler üstelik erkek gidip ninesinde kalıyor tek başına

Kimse de o gelini orda neden tek bırakıyorsun demiyor mu?

Konuda suçu eşinizde arayın kaynanada değil.

bu isinden dolayi yasak olmamasinida anlayamiyorum yasak yoksa is icin yok polis doktor degilse boyle bir zamanda firin disinda baska hic bir yer calismiyor ee ne isi diye sormuyor mu bu polisler bugun tanidik birini daha gordum oturdugum yerde isinden dolayi yokmus yasak o yuzden gelmis ee yasak isine yok bayram gezmesine degil ki geldigi yoldada illaki bir polis cevirmesine denk gelmistir polis nasil sormamis bu ne isi diye anlamadim aylardir evdeyiz 5 yasinda ki oglum artik duz duvarlara tirmaniyor ama cocuk yinede disari cikalim demiyor virus var virus diyor allah sorsun hesabini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…