Eşimin aklına giren kv

Hadi diyelim eşiniz cahil bilmiyor . Aile büyükleri demiyor mu daha 8 aylık evlisiniz ilk bayramınız sayılır karını evde yalnız bırakma diye. Şaka gibi konu. Telefonunuzu falan kapatın yada cevap vermeyin bence. Merak etsin sizi. Gelince de yüz vermeyin , tek başıma bayram geçireceğimi bilsem evlenmem ailemle geçirirdim bayramı deyin. Her şeyi geçtim eşini tek başına bırakarak köyüne gitmesi büyük terbiyesizlik.

Kardeşim mikrobiyoloji uzmanı ve 11 Marttan beri evine gidemiyor.Evinden,eşinden ayrı.56 saat nöbet tuttuğu oluyor,ailem ile aynı mahalledeyiz ona rağmen alışverişlerini yapıp kapıdan bırakıyorum.Çoluk çocuk evden çıkmıyoruz.Neden? Bulaşıcılığı fazla ve hızli olan virüs yüzünden.PANDEMİ var..Ama yurdum insanı akrabalar ile toplanıyor..Aşı yok,ilaç yok be ne rahatlık? Bu ne cahillik?

Corona’ya takılmadınız da ,annesi dediği için kalmasına mı takıldınız..
İnanamıyorum,tüm akrabalar toplanacak falan yazmışsınız,sokağa çıkma yasağı neden var acaba,bir fikirleri var mı eşinizin akrabalarının?

Konu sahibesi hastalik kapabilirsiniz

Burda gecenlerde bir konu vardi, anenm babam KV KP corona pozitif diye. Konu sahibesi ve kocasi ziyaret yaparken evden eve tasimislar.

Corona olmasa dahi bu adam sizi bayram yalniz birakip gidecek miydi yani? Katisiksiz okuz

Bayram için eşim köye gitti orada bütün akrabalar toplanacaklarmış her zamanki gibi ve bir gece kalacakmış orada ninesinin yanında. Eşime işinden dolayı yasak yok. Keşke olsaydı. Neyse kv eşime demiş ki, köye git bir gece kal ki evlendi de burnu büyüdü demesinler. Ben bunu bugün öğrendim kv nin bayramını kutlamak için aradım. Ben ona böyle söyledim dedi. Bir yanım diyor aman bir gece kalsın ne olmuş, bir yanımda içten içe sinir oluyor heleki annesi dediği için gitmesi. Ben eşime bu durumu anlattım sen annen dedi diye gitmişsin hiç kimse öyle bir laf etmez bir kere niye etsin gidiyorsun bayramlaşıyorsun illa kalmak mı gerek ! İnsanlar bayramda gelip gelmediğine bakar gerisini laf etmez kaldı ki yasak var... çok sinir oluyorum ya. Eşim bana dedi ki alakası yok annem kendi kendine uydurmuş bana inanmıyor musun ben kimsenin lafıyla hareket etmem beni tanımıyor musun dedi. Nineme bu gece yanında kalıcam dedim sevindi dedi. Bense kendimi ikinci plana atılmış salak gibi hissediyorum. Sizce abartıyor muyum. Abartıyorsamda abartıyorum napıyım içim içimi yiyor. Beni şu saate kadar hiç aramadı bile bu kız evde tek ne yapıyor acaba diye. Siz olsanız ne yaparsınız böyle bir durumda ?
Esınız kv nız ve orada sacma sapan toplanan ınsanlar bızım hakkımıza giriyor.helal de etmıyorum.ıkı ayı gectı anneme gitmedim. Cok bılıncsız cahıl dusuncesız saygısız haktan gunahtan korkmayan gereksız ınsan var.

Ayy yok artk
8 aylık evli ilk bayram adam ninesine mi kalmaya gidiyor🤦🏻‍♀️
Öküzmüs pardonda.
Benim eşimde ailesini koye getircekti. Virüs yüzünden yasak geri donmeyecek ve köyde ailesi ile kalacaktı ben git ama gidersen geri gelme bi daha dedim vazgecmisti ki kardeşi covid 19oldu.

X