- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.584
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin gitmemeniz bi şey ifade etmiyor şu durumda. Eşiniz o kadar kişinin arasına girip virüsü kapıp size taşıyabilir.O kalmak istiyor işte ama. Bide zaten ben virüs nedeniylede istemiyordum böyle bir şey. Ya hava almaya bile çıksam maskeyle huzursuz huzursuz çıkıyorum içim rahat etmiyor ona işlemiyor ama virüs falan
Belki fesat degildir, belki de eşinin gönlünu yapmadan gitmistir. Sonucta eşi en once danişip gonul almasi gereken kisi.Korona bi yana dinlediyse nolmus annesi gonul yapsin istemis kotu bisi istememiski bu yazdıklarınıza bakılırsa cok fesatsiniz..
Bu yazilanlara gore ben boyle dusundum. Ama dediginiz gibi deseydi zaten bende onu hakli bulurdum. Ama onun taktigi yada burda yazdigi annesinin dedigini yapmasiBelki fesat degildir, belki de eşinin gönlünu yapmadan gitmistir. Sonucta eşi en once danişip gonul almasi gereken kisi.
Corona zamaninda verdiğiniz müthiş öneri için teşekkür ederiz.Siz de gitseydiniz eşinizle. Ya birlikte kalırdınız ya da birlikte dönerdiniz.
8 aylik adam bunu yapıyorsa is yok onda. Daha cok yalnız kalirsiniz
Gelince 14 gün yanına yaklaştırma
Olması gereken zaten. Gözüm dışarı kayar diye tehdit de edemez adam, korona her yerde var.Bencede ceza olarak ve tedbir amacli 14 gün yalnız yatsın
Bana yasak kaldı ki ben zaten asla kalmak istemem bayramlaşır gelirdik o ayrı